Юли 2006 - 95

• 36 575
  • 747
  •   1
Отговори
# 120
  • някъде
Честит рожден ден на Дая и на Алекс! Hug  bouquet
Да са много здравички и послушни, да са гордост за мама и тати и да получат много подаръци!
Hug

# 121
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПРИНЦЕСКА ДАЯ[/i]

newsm59 newsm59 newsm59

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПРИНЦ АЛЕКС [/i]

Мили дечица, да сте здрави и усмихнати, да радвате мама и тати   bouquet

Дю, радвам се, че баба Шарка е минала лекичко при вас  Hug

После ще мина, да ви видя подробно, че сега се захващам за работа. Лек ден  Hug

# 122
Честит рожден ден на всички юлчета, които пропуснах   bouquet

Моето малко юнско-юлче стана на 2г и най-голямото стана на 35  Mr. Green та в събота правихме комбиниран рд. Голяма игра стана в двора с басейн и импровизирана водна пързалка, ще кача тези дни снимки.

# 123
Майра честити рожденни дни !Да сте здравички!И много щастливи моменти!
Чакаме снимки Rolling Eyes

# 124
Момичета извинявам се за спама ,но спешно ми трябва съвет. До 7 дни трябва да си направя безкръвна операция на киста на яйчника около 6см. Интересува ме в София къде правят лапароскопия. Извинявам се още веднъж.

# 125
  • София
Иси, не знам, но провери в Токуда, дано всичко мине добре  Praynig Hug

Майра, честито рожденни дни   bouquet

# 126
Верно Иси,провери в Токуда, видя ми се голяма и с нова техника болница ,трябва да има всичко ето ти линк http://www.tokudabolnica.bg/  Звъни им настоятелно че в АГто е -няма вдигане тоз телефон

# 127
  • София
Иси-съжалявам за проблема ти Sad,хубаво ще е Пиги/Деси да се включи,ето какво открих аз:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=193473
Ако ти трябва къде да отседнеш или нещо друго-пиши!

# 128
  • somewhere over the rainbow
С Даяна ви благодарим за пожеланията Hug Празникът мина хубаво, Дая каза:"Рожденият ден беше любов!" Simple Smile Тя не знае смисъла на думата "любов" и я употребява като нещо супер, върха, най-хубавото. Което не е далеч от истината, де Wink

Ето снимки: http://www.facebook.com/editalbum.php?&aid=10669&add=1&created=1#!/album.php?aid=10669&id=100000774338905
Временно са видими за всички, после ще ги направя само за приятелите. Дано да работи този линк Simple Smile

# 129
ЧЕСТИТИ РОЖДЕНИ ДНИ НА ДАЯ И АЛЕКС!

Тези дни нямах време много за нет, та извинете за закъснелия поздрав. Важното е, че пожеланията от сърце ли са, никога не закъсняват. Много здраве, веселие, безгрижно детство и щуротийки/ в умерени дози/ им желая!

Нан, много е сладка рожденичката, сияе! Чакаме снимки и от другите по ред на номерата!

Май съм изпуснала Ронката, вече в българско ли е? И на скайп я няма! Crossing Arms

Пиги, една радостна вест чух по ТВ-то, че отлагат задължителната предучилищна за след 2г. поради липса на места в градините. Тъкмо се бях шашнала, че ще му намерят място в някое у-ще на Дани, друго си е да кандидатстваш за определена градина, друго е където го набутат.

Сузи, Пиги, браво на отличниците ви! Simple Smile

Дю, браво, че баба Варицела почти си е заминала.

Арлина, големи красоти правиш. Flutter

Аз пък днес се събудих с болки в коляното, едва стъпвах превита, сега се поизправих, но гледам се подуло. Tired

И аз мисля да водя Дани на 'Играта на играчките', щом гледа Гарфилд - игралното филмче и това ще издържи, а и му е едно от любимите...

Изчезвам, че мъжо си дойде, да му обърна малко Фнимание.

# 130
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Здравейте!
Честит рожден ден на всички малчугани, които не успях да поздравя през изминалите дни - Лора, Мими, Дая и Алекс!
Всички да растат здрави и безгрижни!

Иси, за София не знам, но за Плевен Проф.д-р Григор Горчев - опереира майката на един приятел преди 5-6 години и тя е страшно доволна. Той работи в "Св. Марина"  http://www.svmarina.com/bg/services/gynaecology-clinic
Стискам ти палци и ти желая успех!

# 131
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ГАЛКО И ЦВЕТЕЛИНА
 newsm59 nbirthday

# 132
Честит рожден ден Галко и Цвети!Растете здрави и щастливи!

Рени как е Галко,вече мина ли ушето?

Нанни това не съм го чувала? Thinking Но и да не го отложат, нищо няма да се промени,това което си учат и сега в 3 група в Дг ще е същото,само ще ги обхванат и тези които не ходят,само че как, къде не знам  #Crazy

# 133
  • София
НАН-разгледах снимките-много е красива Дая!Гледам професионален гримьор и прави стайлинга Grinning,колко е хепи на колелото нямам думи,Барби се е уредила с превоз Simple Smile.Не каза изненада ли беше колелото или преди това и го показахте?И ти си много хубава,кога пак ще станеш блонди ме интересува горещо да знайш!

Ние отложихме детското парти за РД на Влади с една седмица,защото гаджето е на море и две приятелчета на село при бабите,така че ще е на 24-ти чак.На 17-ти ще се съберем роднини и приятели и сигурно аз ще му направя торта,а за детския ще поръчам.Влади няма търпение,знае че ще дойдат Спортакус и Стефани/ангажирах вече аниматори/ и всяка сутрин пита дали е дошъл рожденият му ден.

Майра
-Честито и на теб!Покажи снимки от партито на двора!

# 134
  • somewhere over the rainbow
Честит празник на Галко и Цвети Heart Eyes Hug И на семействата им  bouquet

Дидито, сега съм в процес на ... блондиране Laughing Вече два пъти се боядисвам с русо, но знаеш, че е малко бавно.
А гримът не Даяна е невероятен. Криси й подари гримовете и нашата е останала с впечатление, че една кутийка непременно трябва да се изразходва за един ден Crazy Сега сме ги скрили, малко да си "починат". Колелото беше пълна изненада, подарихме го, когато дойдоха всички гости. Предвид голямата еуфория, тогава не го оцени по достойнство, но сега е в Карлово и баба й казва, че се прибира вътре с рев. Иначе много бързо схвана как става работата с въртенето на педалите и на равно кара сама. На стръмно не я пускаме, че още не разбира как се спира Simple Smile А, и задължително багажникът трябва да е пълен с Барбита и всевъзможни играчки Crazy

Общи условия

Активация на акаунт