Юли 2006 - 95

• 36 576
  • 747
  •   1
Отговори
# 135
Някой има ли представа как може да изчезне иконката в май компютър на ДВДто,не работи  самото устройство-щото въобще я няма иконката, седят само Ц и Е  newsm78,как да я сложа инасталира ли се, що ли ,вирус ли е? newsm78

Нан какво стана с лятната градина -при баба ли е?Тук в Плд е проблем голям и май няма да затварят градините за лятото,нищо чудно и на госпожите голееееемите отпуски да премахнат ooooh!

# 136
Честит рожден ден на Галко и Цвети! Да са здрави, щастливи и много усмихнати!  Hug

Ние сме за няколко дни на морето, Васил е тук по работа и ние с Гери се домъкнахме с него. Коци е при баба. Варицелата при Гери мина, сега ще чакам бебо след няколко дни да се ошари ако се е заразил.

# 137
  • някъде
Честит рожден ден на Галко и Цвети, да растат много щастливи и усмихнати деца, да са гордостта на мама и тати! Hug
Дю браво че изкарахте така леко варицелата Praynig

# 138
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Честит рожден ден на Галко и Цвети!
Много здраве и безгрижни детски дни!

# 139
  • През девет земи в десета
Честит Рожден Ден на всички дечица,които съм пропуснала,да са ви живи и здрави  bouquet  bouquet

Аз вчера изпратих Цвети на морето с баба ѝ и май направих грешка.Първо,ни е адски скучно сами вкъщи,защото и Гого отиде и второ одеве ми се обадиха,че има температура.Не може да се живее спокойно и това е Confused Направо се чудех дали да не ходим да си я вземем ooooh!
РД ще го празнуват там,дано всичко да е наред и после може да направим още един в къщи,но то ще е чак август Wink

Нанни,много мерси за инфото,успокои ме много,ми така де и в нашата градина няма вече места,а за по-далече майка нямаше да успява.
Аз по неволя се разкарвам до работата всеки божи ден,ще ни минават на проверка и подреждаме и оправяме документи,ама това сигурно е 'щото се похвалих,че ми е добре и си почивам чудесно Mr. Green

Изобщо нещо ми е адски тъпо,но ще се оправим.

Щях да забравя,Иси,лапароскопии правят във Военна болница PeaceТрябваше да ми пишеш на скайп,че не ми остана време тези 2-3 дни да чета тук.

Последна редакция: ср, 07 юли 2010, 00:35 от ☼ Зла Гад-Пиги® ☼

# 140
Ние пък кашляме от сополи,веднага ги пресичам ама не става с магическа пръчка  Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 09 юли 2010, 15:15 от Eli83

# 141
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВИКТОР НА МАМА ВАРВАРА Дано днес, да се сети Варвара, да надникне е нашата темичка

Ели, не е честно така. А той в замяна какво? Като иска всичко и не иска да помага- да дава пари за помощничка, да те води някъде да си почиваш, ааааааа  #Cussing out
На мен мъж ми помага, да гледа понякога Цеци, да го взима от градина, но не иска да ми помага в домакинството, много се уморява на работа, а то не е малко, особено, като ходя и на работа, време не остава. Затова му казах, че имам нужда от помощ и като не му се занимава, ще си намеря помощничка и ще и плаща. Той е съгласен. Ами не сме машини- готвене, чистене, пране, простиране, подреждане, прах, банята, тоалетната, пазаруване, че и да измислиш какво да сготвиш, уффф ми то край няма бе.

Напоследък се слушаме и някак по лесно решаваме такива проблеми, които преди бяха придружени с караници, пу-пу  Heart Eyes

Последна редакция: ср, 07 юли 2010, 19:23 от ivka76

# 142
  • София
Цял ден не влезе никой  newsm78

# 143
Тук съм, ама главата ми днес огромна стана от мрънкане бре! ooooh!
То ясно, че са болни и не им е добре, че и на ЛОра няколко зъба пробиват, ама бива ли?!!
Дребното 2,5 часа заспива, рева, мрънка, накрая каталяса и само заради час сън! В потрес съм!  Sick Да оздравява Зоя и да отива и тя на градина, че не се издържа #Cussing out
Ели: като много знае твоичкият остави му юл един цял ден да я гледа той да видим после дали ще поставя условия, защото то отсрани лесно се дава акъл! #2gunfire

ЧЕСТИТИ РОЖДЕННИ ДНИ НА ГАЛКО И ЦВЕТИ И ВИКТОР! ДА РАСТЪТ щАСТИВИ И ЗДРАВИЧКИ! newsm59  nbirthday  Gift  party023
Чакаме снимки Wink

# 144
 Наздраве  с една студена биричка cheers beer2 beer3 beer

Последна редакция: пт, 09 юли 2010, 15:15 от Eli83

# 145
Честит рожден ден на Виктор, да е здрав и усмихнат! Варвара, весел празник!   bouquet

Ние почиваме активно, днес ходихме два пъти на плаж, Гергана каза, че иска да живее на морето.  Laughing

Приготвили сме се за мача, аз съм за Германия, а Васил - за Испания. Да видим кой ще е на финала. Хайде, наздраве и от нас с по една ледено студена бургаска бира.

# 146
  • somewhere over the rainbow

Приготвили сме се за мача, аз съм за Германия, а Васил - за Испания.
И ние сме така. Даже на бас за 20 кинта сме се хванали. За сега той печели Rolling Eyes Аз пък няма да му ги дам Crossing Arms Mr. Green

# 147
  • София
Цитат на: N_A_N™  Аз пък няма да му ги дам Crossing Arms Mr. Green[/i
Ей, Нан, не е честно  Wink

Ели и Цецко е така, като не познава никой и си играе кротко, ама като е с приятелчетата си не слуша и само щуротии правят.

Арлинка  Hug

Дю, значи времето на морето е хубаво и става за плаж, а? Тук в София е много лошо, студено, дъждовно, абе гадно  Crossing Arms

Ронка, какво ли прави на родна земя, дано да си изкарва добре  Hug

# 148
Еее снощи беше хубав мач,испанците си играха и заслужават FlutterНан даде ли парите?

Взех една листовка за HPV вирус за ваксина,сега чета и се чудя,то смисъл винаги има,но дали е изпробвана вече във времето и дали е ефективно,кой си беше сложил?Пиги май? newsm78Дали има странични нежелани реакции newsm78

# 149
Яд ме е за германците, но наистина играта им беше слаба.

Ивка, вчера беше много хубаво времето, но днес не става за плаж, до сега бяхме по разходки и люлки, а след малко ще идем до Несебър. Дано само не завали.

Общи условия

Активация на акаунт