Юли 2006 - 95

• 36 580
  • 747
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна
Момичета,черпя ви за рожденния ден на Жорко.

Последна редакция: сб, 10 юли 2010, 09:29 от suzi_a

# 151
Честит рожед ден на Жорко и на всички дечица, които вече са порастнали. Да са живи и здарви, много щастливи! Да имат весело и безгрижно детство. Ние бяхме малко на море без Ева, утре тя заминава с нашите и така.Досега приготвях багажа. Не съм ви чела  от няколко дни, но утре ще наваксам. Лек ден на всички.
Сузи, весело изкарване на празника  bouquet

# 152
Suzi   bouquet Хубав празник на малкият Жорко!

Благодарим ви за честитките!  Hug Не  можах да почерпя,но наш Гали беше със стомашно-чревен вирус.След 3 дни го удари в сливиците,гноясаха пак.Вдигна 39,7.Изкара ни акъла пак.Този път навреме купих АБ и овладяхме положението за 3 дни вече е добре.Но голям стрес,добре поне че изкарахме РД весело и без болести.По-късно същата вечер започна  Т.
Пиги този път направих гърлен секрет,педката беше съгласна предвид предишното ни хоспитализиране.Резултатът беше-не се изолира бактериална флора.  Shocked Питам я аз,е защо тогава пием АБ щом няма бактерия.Тя каза че ако бактерията е повече от 1 и такъв бил резултатът,така ли е?
А сливиците бяха толкова полепнали с гной,че лекарката вчера го маха с една шпатулка от сливиците.  Rolling Eyes
Ta така...има ли виръс,ние сме със гнойни сливици и решихме да ги махаме и 3-те.На края на месеца ще ходим при един професор,който идва от софия тук да преглежда и ще се консултираме с него къде и кога и как да стане.Предпочитам обаче с лазер.

Ух,оплаках ви се.С 2 деца вкъщи не ми е лесно,ама така ще е..Добре че мъжо себота и неделя почива.

Дю вие къде го видяхте тоз плаж..времето е ужасно  Confused И чак във вторник май ще се оправя  Rolling Eyes Вие кога си тръгвате? Давам ти тел на ЛС.Aко искаш звънни да направим един МОЛ.

# 153
Честит рожден ден на Жорко, да е здрав и щастлив! Сузи, весел празник!   bouquet

Рени, първите два дни беше хубаво времето, после се развали. А мислехме да стоим до неделя. Но най-вероятно август ще повторим.

# 154
  • През девет земи в десета
Рени,така е.Възможно е също така да не се изолира бактерия поради ред причини по вина на лабораторията(дори ако секретът е взет неправилно) ! Има ли гной по сливиците ,има и бактерия.Това,че има подобрение от антибиотика също е показателно.Махайте ги пусти сливици да не правят бели.

Ние с мъжо сме го ударили на живот,почиваме активно,не остава време за нет.

Цвети не се сеща за нас,екстра ѝ е с баба ѝ,Гого и той е там,Валерия на работа,а ние не се прибираме,няма никой в къщи Laughing

# 155
Пиги,махаме ги че аман вече с тях.Мъжо се опъваше онзиден,ама кандиса.Добре че е интернет,та да попрочете  и  други мнения,освен неговото.Преграда били за микроби и дрън-дрън.Добре ,ама в нашият случай е по-добре без тях.

Ели що така този твоят мъж бе,много строг нещо.Ама ти така си го научила да му одисваш,знам ли.. Confused

ЧРД на малкият Крис.Дани весел празник!   bouquet

# 156
  • somewhere over the rainbow
Честит рожден ден на вчерашните и днешните рожденици! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Току-що се връщаме от рождения ден на Криси. Страхотно беше, много забавно! Имаше куклен театър и много други игри и занимавки. Даяна беше възхитена Party Мислех, че след толкова игри ще се умори и ще поспи, ама не, играе долу на двора. Беше в Карлово 1 седмица, сега я взехме за 3-4 дни и после пак там.
Иначе нищо ново при нас. Захващам се за работа малко.
 Hug

# 157
  • някъде
Честит рожден ден на Жорко и на Криско! Да са много здрав, умерено палави и много щастливи деца! Hug  bouquet
Рени, милата, дано бързо се оправи малчо, да махате сливиците и да няма проблеми повече Praynig От градината ли така взе да боледува, преди май беше много здраво детенце newsm78

# 158
  • През девет земи в десета
ЧРД на Жорко и на Криси,да са живи и здрави,послушни и щастливи   bouquet  bouquet  bouquet

Аз утре за първи път няма да правя торта за РД на някое от децата ми,ще мръднем някъде да се почерпим с половинката,Цветка ще празнува с баба и дядо тази година.

# 159
  • София
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ДЕЧИЦА, КОИТО СА ИМАЛИ РОЖДЕН ДЕН  Hug

Остават 5 дни до морето   car003  grinning039  sport027
При нас новото е, че сме ергени с мъж ми  1dating luvbed (дано черна котка, да не ни мине път) и да изкараме хубава седмица, а в сряда съм и рожденничка  Wink
Цеци е на Септември при баба, чувства се чудесно, тича по цял ден навън с децата, даже, като го питаме с тати що не ни се обажда и ни обяснява, че е много зает, да си играе и няма време  Wink

Рени, много прегръдки на Галко  Hug и на бебче малко  Hug

Дю, много гадно така, да си на морето и да не можеш, да ходиш на плаж  Rolling Eyes Ама щом, като август ще повторите, за тогава със сигурност ще е хубаво времето  Peace

Пиги, ех-ех, отдали сте се на ергенлък и вие  Wink

# 160
Весел празник на Цветето и Габи днес !

Диди,незнам от какво.Но определено Галито ще има моята съдба по отношение на сливиците,наследствено е.Майка ми също е имала проблемни сливици.Всеки вирус при мен преминава в гнойна ангина,гриповете също.Той също натам отива.Щом стомашно-чревните го удрят там,смятай.Махам ги и толкова.Стига лекарства вече е пил.. Naughty

Последна редакция: пн, 12 юли 2010, 09:48 от Ренито

# 161
Честити рожденни дни на Жорко и Криси!  bouquet  bouquet  bouquet

Честит празник на Цветето и Габи!Да са ни здрави и весели!

Рени, а с ушите как е Гали,Юл се оплаква от ухо от вчера, ще я водя да и го видят,аман вече. Щом трябва ги вадете,но май на есен,сега вадят ли? newsm78

А аз от 3 дни бях парцал,глава,нос,гърло, всичко, днес съм по- добре уж,чистя тук Rolling Eyes

Ние такива майстори имаме ,много работят,в неделя в 7 часа не си тръгват,викаме им отивайте си бе,почивайте,не #Crazy работят,ама като е на уговорка като я построят тогава пари и те бачкат Whistling,ама много работят,само на обяд ядът и все работят,вече има куфраж и ще наливаме основите,много бързо става,като на майтап Rolling Eyes

Ронка дали е в БГ?

# 162
Честито на всички рожденици в последните дни! Да са много здрави и усмихнати!   bouquet

Не се размина разбира се варицелата при Коци.  Confused От днес е с пъпки, дано мине и при него леко като Гери.

# 163
Брееей Дю,браво на вас,освен да идем и ние някъде да я хванем да минава знам ли? newsm78Повечето я минахте Crazy

# 164
Аз още не съм стигнала със всички снимки от рождения ден на малката, ама вчера ги тормозих в едни ечемичени полета да ми позират. Накрая Ясмин деликатно ми отказа hahaha и каза да спра да я мъча Laughing

Общи условия

Активация на акаунт