Юли 2006 - 95

• 36 570
  • 747
  •   1
Отговори
# 90
Диди, първото дете на Варвара е родено с нашите, Виктор се казва. Тя пишеше редовно при нас преди доста време. През 2008 роди второ момче, Йоан, със синдром на Даун. Сега е председател на асоциацията на деца съд СД. Беше майката с черната коса, Валентина се казва, седеше точно до водещите.

Рени, на първата ФМ се установява за този синдром или при направена амниоцентеза.

Ивка, в Смолям сме, но в петък заминаваме на вилата. Братовчедка ми е тук от Германия с нейния 4-месечен син и заедно с тях и приятели ще ходим да празнуваме РД на Васил. Децата са добре, Коци пак хвана някви сополи и кашлица от Гери, но мина без усложнения.

# 91
  • София
Дю  Hug
Вече и Цеци и мама имат нужда от ваканция. Всичко ми е по-трудно, уморено, искам на морето   grinning039  sport027
Тати има най-голяма нужда, ама като го знам, че и на почивка телефона и лаптопа са му под ръка. Да взема да го отведа някъде, където няма обхват нета и мобилните оператори  Mr. Green

Ние сигурно ще сме ергени от 12.07. за около една две седмици  Blush 

Цеци ще го пуснем пра баба, да поиграе на воля, да полудува, после на моренце и ще му се събере 1 месец ваканция  Peace Само да сме здравички  Praynig

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КРАСИВАТА ЛОРА    newsm59

# 92
Честит Рожден на на принцеса Лора!

# 93
Честит рожден на Лора! Да е здрава, щастлива и засмяна! Синеоче, весел празник.  Hug

Провалят ни се всички планове, Гери е с варицела. Много се притеснявам за Коци, но каквото - такова. Ронка е с най-пресни спомени, но предполагам няма да включи скоро, Ивка, спомням си, че вие също я карахте, моля кажи отново какво правехте! Ако някой друг се включи ще съм много благодарна.  Hug

# 94
  • През девет земи в десета
ЧРД на Лорка,да е жива и здрава,мама и тати също,весело и щастливо детство и Синеоче,много да ви радва детенце  bouquet  bouquet  bouquet

При нас нищо ново,вече официалнo съм в отпуск,супер,върха и от разходки не ми остава време за комп Laughing

Гого завърши годината с 2 петици само,едната от които е по физкултура,естествено,другата по математика,но никой от класа няма 6-ца по този предмет.Валерия си подаде документи за кандидатстване в СУ и си намери доста добра работа,изобщо доволна съм и виждам как годините хвърлени усилия не са отишли напразно.

Последна редакция: пт, 02 юли 2010, 00:22 от ☼ Зла Гад-Пиги® ☼

# 95
  • София
Цитирам се от когато обясних на Ронката за варицелата.

Ние като боледувахме с Цеци ни помогна сиропче зиртек, може и друго антихистамично (дали така се казва), за алергии дето се пие. От него не ни сърбеше. Бани с хладка вода със сода и със смрадлика. Със содата на мен ми действаше много добре   Също розова вода. А пъпките в устата и гърлото, мен много ме болеше гърло, оказа се, че е заради пъпки, лекувахме с дактарингел.
Пъпките ни избиваха 3-4 дни, значи още най-много 1-2 дни може, да ви избият малко, но по вероятно е да се разминете с тези, които са избили вече.
Сиропа го пиехме от първата пъпка, а след като избиха започнахме и изопринозин, за подсилване на имунитета, че се срива от варицелата.

Дю, не се притеснявай, децата леко я изкарват, най-много да вдигне по-висока Т за 2-3 дни. И Коци да я изкара сега, да знаеш, че е минало.
Пожелавам бързо и безпроблемно оздравяване  Hug

Пиги, радвам се за теб, браво на децата и завиждам за отпуската  Wink

# 96
  • София
Уфффффф,Люси вдигна Т 38.5 тази вечер и се оплаква,че и корема го боли.Дадох му Нурофен и заспа.Милото ми,дано му мине бързо.

Мила Лори,честит рожден ден.Пожелавам ти да си здрава и щастлива за радост на мама и тати.

# 97
Честит рожден ден на Мими на Ася! Да е здрава и щастлива, да радва всички!   bouquet Hug

Ивка, мерси за инфото.  Hug Първата пъпка видях миналата вечер, но не обърнах внимание. Мислех, че е нахапана от нещо. Сутринта вече бяха с мехурчета. Та от първата пъпка - днес е 3-ти ден. Възможно ли е да има много малки пъпки, да не показва, че е болна, само от време на време ми казва, че я сърби и на места я боли. За сега само вани с овесено брашно и душове правим.

Днес Васил има РД. Ще празнуваме у нас сами  Laughing Отивам да купя торта за изненада, че нямам възможност сега да правя.

Крис, да се оправяте бързо.  Hug

Пиги, много се радвам за твоите големи деца!  Hug Винаги са ми били за пример. Пожелавам им още повече успехи и късмет!  Hug

# 98
  • София
Дю, възможно е, да мине много леко. Мускулчетата я болят сигурно, като схванаха бях аз.
Честит ти рожденник, да е жив и здрав   bouquet

Крис, бързо оздравяване на Люси  Hug

Ей тук днес е ужасно времето.
Поне е по-леко на работа така  Wink

# 99
Хайде хоооп идвам Simple Smile

Първо, че е най-важно Честит Рожден ден на Венци, на Лорка и на всички който са минали  Hug Много здраве, усмивки, весели игри и безоблачно детство им желая.  Hug Hug Hug

Нямаше ме дълго, но много работа в училище и нямах време за нищо. Сега съм 2 дни в отпуск и релаксирам. С Криси сме при мама да ни гледа и глези, да си почина, че работата продължава чак до края на юли.

Четох преди няколко дни, че обсъждате рожденните дни. Нашият е заплануван в клубче (по обясними причини)  Blush  Добре, че тази година се съгласи юнака, че миналата и дума не даваше да се каже за клубче искше си у дома.  Naughty

Много болнички какво става, бързо да ви минава, че да тичате навън. Гуш на всички   bouquet

# 100
  • somewhere over the rainbow
Честито порастване на красивите Лора и Мария! Heart Eyes Hug Много усмивки за Синеочка и Ася  bouquet  bouquet  bouquet

Ние вече почти поканихме всички гости. Последно решихме всички наведнъж вкъщи, следобед. И тората поръчахме. С Winx Simple Smile Утре ще ходим за колело на прилична цена - събрахме малко парички от родата Wink После ще пазаруваме и така.

Днес бях на фризьор и козметик, че в събота не работят там, където ходя. Дая ще я водим на прическа в неделя, преди празника.
Та приготовленията са в разгара Crazy

# 101
Честити рожденни дни на порасналите Венци,Лора,Мария!
да растат здрави и щастливи  bouquet  bouquet  bouquet

Нан браво за приготовленията Hug

Аз нещо нямам муза,не ми се празнува,сигурно защото Юл ме ядосва много.Е ще и поканя децата на празник през деня,пък вечерта който дойде в кварталното заведение Whistling Но нямам желание нещо що така,и като знам каква камара подаръци ще получи ,нищо не и трябва ама иди кажи на хората да не носят ooooh!

Къщата върви ,след около месец ще е готова грубо,той това искаше да я вдигне после да почиваме,сега нямаме време да се видим, Crossing Arms Crazy и се изпокарваме от напрежение и от умора,то понякога ми се отщява и къща  и всичко,ама като си представя следващите години тук и се разколебавам,там сами  Tired и т Winkва е!

Пиги браво на вас,не казваш каква е рецептата за такива послушни деца Tired

Дю,дано минава бързо  Praynig и да я изкарат и двамата, какво да минава да знаеш че е минало това Whistling

# 102
  • Варна
Здравейте момичета,сигурно ни забравихте вече  Crazy

Нямам време да влизам тук,да съжаление..... Sad
Искам да Честитя Рожденните дни,на Венци,Лора и Мария.Пожелавам им много здраве и щастливо детство.Да са  Гордост за родителите си Hug Hug Hug

Предварително Честитя  и на дечицата с предстоящи Рожденни дни,Много здраве и весели игри и на тях..На родителите им,много щастливи мигове с любимите дечица  bouquet  bouquet  bouquet

Ронка,предполягам че вече е късно,но все пак пращам телефон на ЛС.не пропускай да се обадиш,ако идваш насам Heart Eyes

Бъдете щастливи,Прекрасно лято ви желая  bouquet Обичам ви всички Heart Eyes

# 103
  • София
 newsm59Честити рожденни дни на порасналите Венци,Лора,Мария!   nbirthday

Много здраве,усмивки и весели игри желаем с Влади,весел празник и чакаме снимки!!!

НАН-
браво за организацията!

Пиги
-и аз искам рецептата за успели деца!Браво на вас и поздравления на каката и баткото!

И мен ми идва нанагорно с Влади-чакам с нетърпение септември,та да тръгне на занималня Whistling.

Хванах се този път сериозно да отслабвам,че много съм зле вече Sad,канени сме средата на август като кумове на голяма сватба и от срам от толкова хора ще взема да отслабна,не ми се иска всички да казват колко е дебела кумата.Все пак на снимки ще присъстваме,с хубава роля ще съм,много се надявам да успея дотогава Confused.Пожелайте ми успех!

Жоржи-и ние те обичаме!

# 104
Дидито ,ако се отслабваше от срааам,всички момичета щяха да са слаби,ама нямат срам ooooh!

Айде успех,почвай на диня,и сега е май фаза на луната- лунна диета, пречистване ,дъра, бъра Whistling #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт