Юли 2006 - 95

• 36 569
  • 747
  •   1
Отговори
# 75

Ели,браво за изпитите и честита първа копка.Сега значи отпада идеята за навеса,а минавате направо на къща,така ли?Дано всичко върви безпроблемно и скорошно нанасяне ви желая.

Мерсиии

отпада идеята за навес,щото трябва да му праим наново скици,планове,да променяме градоустройствения план,разрешителни от комшии и тнт ,и си почнахме къщето Laughing

# 76
Ели,честито! Много се радвам за вас! Кога се очертава да е готова?

Ох,аз съм цял ден по пътищата.Сега и брат ми ще си идва,рожденници ще имаме/и той е на 11-ти/ И на детски РД ще сме,абе времето лети направо докато се обърнеш и станало утре  ooooh! Ама с 2 деца е така..

Ронка лек път и приятно и весело да си изкарате! Жалко че Калин ще го няма с вас..

Ние май решихме да ходим на Арбанаси,ще го мислим пак..

Честит имен ден на нашите 2 Петета! Нани и пепи   bouquet

# 77
  • somewhere over the rainbow
Е, добрах се. Днес и мойто мъж е именик. Уж нямаше да празнуваме, пък до сега изпращахме гости. Ама то не се кани, а и е много хубаво да те уважат хората, без да и ги поканил специално.

През деня бяхме на село, рязахме и взимахме още дървен материал за дюшемето. Даяна си поигра с тамошните деца ... ама там спокойствие, няма коли, няма хора, играят децата навън от сутрин до вечер. Както, когато аз бях дете. Ех...

Честит празник на Пепи и Тиц! Heart Eyes  bouquet
Нани празнува на Петковден Wink

И така, гледаме мача и се търкаляме, че тежък ден беше.

# 78
Честито на именниците ни, да са живи и здрави!
И моичкият и той днес празнува Wink
Радвам се, че ви харесват творенията ми Mr. Green

# 79
Ето ,че започнаха и рождените дни на нашите сладурчета.
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН СЛАДЪК ВЕНЦИ!
Желаем ти много здраве ,щастливо и безгрижно детство. Дарявай мама ,тати и батко с повече слънчеви усмивки.
http://www.youtube.com/watch?v=wFh-rX_Sfhs&feature=related а това е за теб мила приятелко    Весел празник.

# 80
Честито на малък, сладък Венци! Да е жив, здрав, палав и да има прекрасно детство! Heart Eyes
Етко, честито, майче!  bouquet

Момичета, не знам дали ще имам възможност да ви навестявам от Бг. За това искам да пожелая на всичките ни рожденничета да са живи и здрави и да радват всички, които ги обичат!

Много, ама много ми е притеснено за пътуването. Направо не мога да се позная. ooooh! Дано всичко мине гладко и притесненията ми са били напразни! Praynig

# 81
  • София
Ронка, лек път и не се притеснявай  Hug
Хубаво, да си изкараш в България и дано имаш време, да видиш всички, които са ти сърце  Hug
Рени  Hug

Ели, честито и от мен за успешната учебна година  Hug
Чакаме откриването на новата къща, не купувай много неща, че ще донесем подаръци  Wink

Супер, започнаха нашите рожденници сладки  Heart Eyes

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА СЛАДКИЯ ВЕНЦИ

Мамче Ети   bouquet

# 82
Честит рожден на Венци! Да расте здрав, усмихнат и щастлив. Ети, весел празник!  Hug

Момичета, в Денят е прекрасен дават за Синдрома на Даун и на гости е Варвара.

Ронка, лек път.  Hug

Ели, късмет и бързо да си направите мечтаната къща.

# 83
  • София
 newsm59Честит Рожден Ден на сладък Венци!
 newsm67Много здраве,усмивки и весели игри му желаем!
Нека днес получи нааааййй-хубавите подаръци!
 Gift Gift  ura

Ети-да си жива и здрава,че отгледа още едно прекрасно момченце!

Ронка-споко!В самолета на връщане от Лондон имаше много бебета и деца,зора е докато тръгне самолета,после кой се кърми,кой спи-всичко беше спокойно.

Дю-коя е Варвара и коя беше в предаването?Аз го гледах и очите ми се насълзиха,много вълнуващо беше.

Ели
-честито за изпита!Айде сега и къщата да стане както я искаш и всичко ще е на 6!

Арлина
-и аз си харесах някои бижута,продаваш ли?И наистина-как намираш време,бре жена?!С бебе,дете на 4 и голяма къща!

# 84
  • София
Диди, Варвара е наша мама. Второти детенце май се роди със синдрома на Даун. Спря да списва в нашата темичка, но си е "наша" мама.
Дю, ти на вилата ли си, как е времето, как са дечицата  Hug

# 85
  • София
Лелеееее,как се развълнувах,че ни започнаха рождените дни.

Венци,честит празник мило детенце.Да си здрав и весел и най-хубавия празник ти пожелавам. Hug

# 86
  • somewhere over the rainbow
Честит първи рожден ден за тази година на нашата групичка! Wink
Много здраве и късмет на Венци и Ети! Heart Eyes  bouquet Хубаво си изкарайте и чакаме снимки Peace

# 87
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВЕНЦИ, ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ И МНОГО щАСТЛИВ! newsm59 newsm67  Gift  party023

Ронка: айде чакаме те, лек път! Hug
Ели:браво на вас, дано всичко върви както сте го планирали Hug

Арлина[/b]-и аз си харесах някои бижута,продаваш ли?И наистина-как намираш време,бре жена?!С бебе,дете на 4 и голяма къща!

Ами започнах да продаваам, че много се събраха и за да може да купя материали да правя още. Определено ми харесва да се занимавам с това, като хоби и така. Всичко е въпрос на организация Wink Правя ги предимно вечер, като заспят децата, лягам към 3:00, то хубаво, че баща й води Зоя на градина, а Лора ми е поспалива и спим после до 10-11:00. Ето днес съм у дома, реших да чистя и откакто съм станала съм почнала, хубаво че Лора слуша и се занимава сама, е накрая се изнерви и поплака, пък и аз докато измия горе успях и манджата й да загоря ooooh!. Нахраних я и я метнах пак да спи и сега продължавам, че и перални и сушилни пускам и още доста за чистене има, голяма къща еййййй, цял ден отива. Утре и в петък няма да съм у нас, а в събота Камен има РД, та ако покани някой поне да е малко чисто, то че няма да е подредено, няма де Whistling Уф и тук някакви пискливи деца са дошли на басейна, че са и поляци, как да им направя забележка, крещат много и то по  обяд, ако я събутят ще се гръмна. #2gunfire Дали разбират английски, ужасссс лятото е кошмарно шумно, като сме свикнали цяла година на тишина, така е, сега какъвто и да е шум ме дразни. #Cussing out  Айде да продължавам аз, че и 3 тоалетни ме чакат...  Tired

# 88
Честито порастване на малкият Венци! Ети   bouquet
Ех,минаха 4 години.Кога порастнаха толкова тези дечица  Heart Eyes

Жалко че го изпуснах аз предаването,ама с тоз Ларедут...
Кога казаха че се установява тази диагноза?

# 89
  • някъде
Честит рожден ден на сладък Венци Hug

Ети, да ви е живо и здраво момчето, да расте умно и щастливо и да радва мама и тати! много да го нацелуваш Hug

Ронка, весело изкарване в Бг, дано останеш доволна от почивката. Калин не можа ли да си вземе малко отпуска?
Иначе в самолета при излитане и кацане доколкото си спомням се променя налягането в ушите и повечето деца плачкат и се чувстват некомфортно, но бързо отминава, споко Peace
Ели, браво за изпитите Peace
Ние тази вечер бяхме на ресторант и след това на разходка и то без дете- направо като ергени Whistling
приятна вечер на всички Hug

Общи условия

Активация на акаунт