Юли 2006 - 95

• 36 560
  • 747
  •   1
Отговори
# 60
Ронка,защо се дърпа майка ти така..?Аааа NaughtyАз ще имам ходене за едно дело към 15-20 юли до София и мога да ви забера към морето цялата тайфа Hug Heart Eyes
Каменоваааа,все не ми стига времето да ти звънна ,но това твое трайно отсъствие много ме притеснява и още утре ще те прослушам Grinning

# 61
  • София
Разгледах снимките от Париж,Ронка-еххххх,как ми се доходи и там!Много,много хубави снимки,с какъв апарат снимате?Малкия много порастнал и "отрязал главата" на тати Simple Smile-и двете ти деца имат очите и погледа на мъжа ти.Ема с много хубава дълга косичка вече-истинска госпожица Heart Eyes.
Ами тогава ще чакаме обаждане като дойдеш в Софето.Лек път ти желая и да те слушат малките в самолета.

Каменова Иси ли е?Ако да-наистина-драсни два реда как сте из къщи!

# 62
Аз ще имам ходене за едно дело към 15-20 юли до София и мога да ви забера към морето цялата тайфа Hug Heart Eyes

Аз предлагам като ходиш към София да отскочиш до Враца! Hug Ако много ме стегне шапката при свеки, ще запала джапанките с 200 към Варна... Joy

Дидито, снимаме с Canon EOS 500 D Peace Голям мерак ми беше този апарат, но след като го имам не снимам толкова често, защото ми е голям и не го нося винаги с мен. Мерси за хубавите думи за моите сладки дечица. Heart Eyes

Аз имах в някой от телефоните си номерата на повечето от вас, но не ги намирам. Само на г-н Куков имам...така де, моят Калин го има, да не си помислите нещо! Wink Mr. Green Та ще замоля Лети, Жоржи, Арлина, Такева, Каменова, Дидито и сигурно пропускам някой да ми изпратят тел. си на лични, ако имате желание де. Blush

# 63
   Hug  Каменова толкова много я е стегнала шапката ,че вече няма нито сили нито желание за нищо. Който ми казва ,че работа се намира без връзки не е вярно. Подадох си док. дори и за чистачка на банкови офиси и тц. В интерес на истната помогнах на моя кръщелник на майка му да си намери работа то за мен няма ама на хората помагам. От нерви и напрежение този месец за втори път ми дойде МЦ.
Рони хич е го  мисли за Варна толкова хора те чакат там. А и аз съм замислила едно ходенен за Валери ,да го заведа при д-р Хаджиева. Хайде пали джапанките и със светлинна скорост направление Варна. Веднага ти пиша тел. на лични.
Весел и усмихнат ден.  bouquet

# 64
  • София
 Hug
Ели, няма я филмирана тази книга.

Ние бяхме на Сандански тези два дни и там си е друга България. Тръгнахме от тук с якета, а там бяхме на басейн, че и тен събрахме. Цеци седя във водата 2 часа без да излезе, голям кеф   sport027
В много хубав хотел бяхме, с басейни с топла вода, с красиви градини, с маслинени дръвчета.

От доста време насам се отпуснах, да почуствам заобикалящата ме красота.

Лека седмица  Hug

Аз мисля за РД на Цеци, ама само мисля май  newsm78
Имам някакви идеи, да го празнуваме два пъти, ама да видим.

# 65
Ивка,дай препоръка за хотела де,поне на лични? търсим нанякъде да идем да поотдъхнем след моите изпити ,но той ни праща сами,вика да сме ходили сами на олл на морето,ама на мен не ми се ще,та поне ей така някъде за 1-2 дни заедно на хотел с басейни с топла вода,Хисар си ни е роден дом и не ни се ходи натам,все едно в къщи, в Сандански не сме ходили хич Rolling Eyes

Утре ще правим първата копка Flutter
 утре имам и последния изпит,който е най-тежък,може и да не го взема Whistling

# 66
  • София
привет,

никой не пише през деня, викам да се включа малко.

arlina, супер неща правиш с това фимо, може ли с няколко думи да разкажеш как става. То сигурно е пълно с информация из нета, де, но ти откъде си взимаш материали, интересно ми е и време как намираш с тия две отрочета  Simple Smile.

Ronka, дано всичко мине гладко при пътешествието ви  Hug.

Ели, не знам за шампанско, но може една лента да прережете  Wink.

Пък Яна уж е раче, а не обича във вода, голяма е бъзла, миналата година за две седмици не влезе един път в морето. Ще видим тази година как ще е, ако изобщо стигнем до морето.
Ние нищо не сме измислили за РД, а то си наближи  newsm78.

Ивка, кажи за хотела, и на мен ми е интерсно.

Иси, дано си намериш скоро нещо. Аз наскоро си тръснах молбата за напускане на шефа, нещо яко ми беше писнало и викам махам се. Той обаче мисли една нощ и на другия ден започна да ме убеждава, че не е време за напускане, че заплатата е добра, да не се поддавам на емоции и т.н. То не че не е вярно, де, ама бях изпушила. Накрая останах, надявайки се, че ще се махна с отпуск по майчинство  Praynig. Викам си, ето хората търсят, а аз ще напускам, без да съм си намерила нищо, та преглътнах и така.

# 67
  • През девет земи в десета
Ели,на изпита 6-ца,нали си знаеш Peace Hug

Аз за РД също нищо не съм измислила Whistling,май ще пратя Цвети на морето с баба и дядо и да си празнуват там.Нещо след бала на Валерия ............не ми се ще пак да правя калабалък в нас.Поръчала съм ѝ за подарък 2 чифта маратонки от Англия,нали не си падам по купуването на играчки,пък и тя е кокона,обича да се фръцка.

Ронка,този фотоапарат ми е мечтата и на мен,кога ли ще инвестирам в един такъв,само въпрос на време е LaughingПуснах ти тел-а ми на лични. Hug

# 68
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Добър вечер!

Като заговорухте за хапчета за гърло-аз от бременността съм фен на Хомеожен. Наскро ми препоръчаха Исла касис. Но си записах в тефтерите  и Тонзилотрен –то дано по-рядко се налага да ги ползваме.

За детския РД нищо още не съм измислила. Подаръците поне са набелязани – 2-3 които иска /поне се надявам да играе с тях/ и това е.

Арлина, теб и тук да те похваля каква си майсторка с фимото!

Ронка, дано ти стигне времето в БГ поне за половината запланувани задачки!

Бета, добре, че те е убедил шефа да не напускаш. В сегашната ситуация ми се струва много сложно да се намери работа, още по-малко хубава..

Наистина си личи, когато снимките се правят с полупрофесионален апарат. Обаче като се сложи и подходящия обектив....става бомба  Peace. Не знам дали сте забелязали, но аз все по-често срещам хора с такива апарати-явно компактността не е от първостепенно значение  Simple Smile

# 69
Честит празник на всички, които имат повод днес да се черпят!   bouquet 

# 70
  • София
Хотела е Пирин  Peace
Беше пълно с деца, много е подходящо за тях  Peace

Ели, стискам палци за изпита  Hug

Цеци днес сутринта плака, като го оставих на градина и сега ми е едно стиснато на душата  Sad Не знам защо така, сигурно му е омръзнало, има си нужда от ваканция детето сигурно  Thinking

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ ДНЕС    bouquet

# 71
  Честит ПЕТРОВ ДЕН на всички именници да им се слави името и да са живи и здрави дълги години. Желая и много поводи за усмивки!  http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=2260191
Специално за Nanny ,  pepi111 и малкия сладур на lala Пиер-Павел. http://vbox7.com/play:6b5815c2 
Пожелавам ви здравето да е винаги с вас, щастието да ви съпътства на всяка крачка, любовта винаги да ви е  под ръка, а късметът да ви чака зад всеки ъгъл!

Тук пише ,че и милата ми Лети има имен ден http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%98%D0%BC%D0%B5%D0%BD_%D0%B4%D0%B5%D0%BD От все сърце  ти желая ,здраве желязни нерви и много любов от любимите ти хора.

Последна редакция: вт, 29 юни 2010, 11:32 от isikam

# 72
Честит празник на всички празнуващи днес!  bouquet
Желая ви много здраве и сбъднати мечти! Hug

Момичета, благодаря за пожеланията. Ще се справя, предполагам, че не е страшно. Надявам се в Мюнхен на летището да има детски център, където да пусна Ема да поиграе, защото имаме голям престой там. Тук май Майра може да ми помогне с инфо? newsm78

Да ви развеселя с един разговор между Ема и баща й:

Дъщеря ми води следния разговор с баща си:
Тя: Тате, ти днес имаш празник!
Той: Така ли, какъв празник имам?
Тя: Ти бичаш/обчаш/ мен, Крис/братчето й/ и мама!
Той: Да, всеки ден е празник за мен! Купи ли ми подарък по случая?
...Тя: Да тате, трябва да ми купиш ето тези Мемеси/принцеси/!!! Simple Smile))

# 73
Ехооо

Минах всички изпити newsm44,сега има лятооооооо Party Party Party
 някои колеги имат да взимат по 8 изпита,аз добре че ги взимам леко засега #Crazy newsm78като се организираш и почетеш и минава!

Направил нашия тати първа копка,има го сниман Party сега почваме  на петров ден да видим до кога ще я докараме да се стъпва вътре,почвам от сега да си купувам тенджери и щуротии,нали ще си е само наше:) Rolling Eyes smile3508 tooth

Честито на всички именници,и аз днес имам 4-ма,ще ги поздравя, пък ,да са ми здрави другото не е най- важно Praynig

# 74
  • София
Честит празник на всички празнуващи.Да си носите името със здраве дълги години.

Ели,браво за изпитите и честита първа копка.Сега значи отпада идеята за навеса,а минавате направо на къща,така ли?Дано всичко върви безпроблемно и скорошно нанасяне ви желая.

Ронка,лек път и дано да са послушни децата,че да пътувате спокойно.

Люси утре му е последен ден на градина и затварят градината за 2 месеца.В квартала ще има една дежурна градина и там ще са всички.Той няма да ходи де,защото в края на седмицата заминаваме за Равда.

Общи условия

Активация на акаунт