Аз ще имам ходене за едно дело към 15-20 юли до София и мога да ви забера към морето цялата тайфа

Каменоваааа,все не ми стига времето да ти звънна ,но това твое трайно отсъствие много ме притеснява и още утре ще те прослушам
-и двете ти деца имат очите и погледа на мъжа ти.Ема с много хубава дълга косичка вече-истинска госпожица
.

Ако много ме стегне шапката при свеки, ще запала джапанките с 200 към Варна... 
Голям мерак ми беше този апарат, но след като го имам не снимам толкова често, защото ми е голям и не го нося винаги с мен. Мерси за хубавите думи за моите сладки дечица. 
Каменова толкова много я е стегнала шапката ,че вече няма нито сили нито желание за нищо. Който ми казва ,че работа се намира без връзки не е вярно. Подадох си док. дори и за чистачка на банкови офиси и тц. В интерес на истната помогнах на моя кръщелник на майка му да си намери работа то за мен няма ама на хората помагам. От нерви и напрежение този месец за втори път ми дойде МЦ.

.
.
.
.
. Викам си, ето хората търсят, а аз ще напускам, без да съм си намерила нищо, та преглътнах и така.

,май ще пратя Цвети на морето с баба и дядо и да си празнуват там.Нещо след бала на Валерия ............не ми се ще пак да правя калабалък в нас.Поръчала съм ѝ за подарък 2 чифта маратонки от Англия,нали не си падам по купуването на играчки,пък и тя е кокона,обича да се фръцка.
. Не знам дали сте забелязали, но аз все по-често срещам хора с такива апарати-явно компактността не е от първостепенно значение 

Не знам защо така, сигурно му е омръзнало, има си нужда от ваканция детето сигурно 

))
,сега има лятооооооо

като се организираш и почетеш и минава!
сега почваме на петров ден да видим до кога ще я докараме да се стъпва вътре,почвам от сега да си купувам тенджери и щуротии,нали ще си е само наше:)