мерси много за пожеланията!
Пиги, радвам се, че Цвети е вече по-добре
!НАН, Дая как е? И аз съм доволна от Тонзилотрена, преди давах Хомеожен, пак хомеопатично за смучене, но Тонзилотрена е по-ефективен като че ли.
Дидито, мерси за линковете, сигурно ще идем да си направим и ние кукла. Как беше на концертите (аз ги пропуснах и този път
Ели, супер идея за ЧДГ-то

мгиздова, ние преди две години ходихме на all inclusive в хотел, който е от веригата на Гранд Хотел Варна (те са три съседни, които са до гранд хотела) и да ти кажа не ми хареса - плажовете са малки и натъпкани, водата е замърсена, хванахме стомашен вирус на втория ден и десет дена изкарахме в температури и повръщане, 4-те звезди на хотела бяха само на хартия и така, не бях доволна.
И Яна си е поръчала второ дете, братче и име му е измислила, но засега нямаме успех, да видим този месец
.

Не му идва отвътре. После съм била Цербер. Ами сещай се сам бе и няма да казвам нищо 

Ама то доста неща не ми харесват, ама...иначе не съм от капризните, но когато правиш нещо за себе си си го правиш както си трябва. И ето цял един ден загубен, докато изчистя цялата къща, а тя е голям еййй, направо огромна ми се видя
Само,че ми се струва,че поне при мен и Ети причината си е у нас самите,защото сами сме ги научили така...
Поне аз де...В стремежа си всичко да си ми е перфектно изчистено(Ронката знае за отклоненията ми в тази посока
Под 300-400 лв. не може д 

Дано не настине!
,кажи кога ще ти е удобно,кога пристигаш?Имаш ли нужда да те посрещне някой,да ти помогне с багажа?Мъжа на братовчедка ти ако не може-кажи,ще дойдем!Сигурна съм,че снимките ще станат прекрасни!Аз така и не можах да рагледам снимките ти във Фейсбук,пратих ти покана,ама нямам отговор нещо...на Тиция снимките от Италия същата работа
.