но бързо излизат от нея:)Само за ушето незнам дали няма да трябва да лежите ,питай като ходите ако се налага,дали не става с един път,и ухото да оправят и сливицата
Нито на болното си дете можах да обърна достатъчно внимание, нито на мъжа
, нито на къщата, нито на ремонта... Но вижда му се краят. После ще си почина добре. Не се оплаквам де, с работа е тежко, ама без нея още по.
Рени, да, с пълна упойка е, Ели ти е казала.

от мен
Стаята му е страхотна.....нямам търпение и ние да започнем вече с ремонта и да направим и на Алечко стая

Много е впечатлен от животните и свободния живот.
та затова плановете ни са стопирани до края на юли- тогава ще решаване къде ще отдъхваме. А така ми се ходи някъде
Миналата година не видях морето, нали ми прекъснаха отпуската 
Евала! Тук колегите са ме обявили за пепеляшка и слугиня № 1. Моят единствено има задължение да прибере детето от градината, когато може, аз всичко правя в къщи, дори му режа мезето и слагам фъстъците в купа, мързи го да си вземе цигарите, които са примерно на 1 метър от него. Това много ми тежи напоследък. Ето например снощи - супа, ядене и два десерта и това всичкото до 22.30 часа. След това се къпах и съответно си легнах в 12 часа в полунощ. Всяка сутрин ставам в 5 - кухнята е бардак, чисти, направи му кафе, сложи му яденето в чанта - сякаш той не може
Пък и е с претенции - не стига, че грам не ми помага, ами и "третата смяна" трябва да е всеки ден. Много съм уморена, няма романтика, няма разходки, дори едно кафе да изпиеш на барче за 30 мин. Затова две седмици подред съботите си ги оставам подарък за мен. Предната бях на басейн с децата, а миналата нищо не бутнах в къщи, само си лежах и гледах ТВ. Така и не ми ценят труда, поне аз да си направя наслаждение на душицата....

.
.

Божеее, как лети времето.
След 6 дни пътуваме за Бг. Ни багаж съм оправила, изобщо не знам откъде да започна и какво да взема, нито подаръци за племенника...абе до никъде съм. Ема си иска по паркове...в магазините да я забутам не върви...то е едно мрънкане, едно чудооо.
В събота Калин до обяд е на работа, евентуално следобеда, ако се класирам за някой и друг магазин и това е! В неделя нищо не работи тук. Абе ако не, ще ходя с двете деца. Онзи ден обиколих няколко магазина, Ема на маймуна се направи.
и все не се наканваме да тръгнем.
/. За мен е основно гладенето. С две думи-не се оплаквам. Макар, че и аз като Бета у дома си мърморя...
.
.
,малко на патерица,но време остава само по нощите 
.Така,че Ронка,ще бъда напълно и абсолютно свободна и двора е на разположение 

( И аз не гладя)
Поне ще има лекциите от мен
,абе и къща да си остане за нас ще е хубаво че 10 години от най-хубавите ми години си пропилях в нерви тук та да се отърва ще е хубаво

Препоръчани теми