Мерсаж!Пепи нали вие ходихте в Копривщица.Искаме и ние август да отидем,затова ще те помоля за някакви координати там,къде можем да отседнем.
Може и на ЛС.Другите ако сте ходили,приемам предложения

Ели като те чета се успокоявам
И аз говоря, говоря, па накрая викна 
Все да му кажеш, да го бутнеш, да потретиш, да викнеш, да се разсърдиш... Ей, ужасни са т'ва мъжете 
,дано скоро се оправят!
племенника беше на гости със сестра ми за 10 дни /не живяха при нас, а при майка- тоест не са били денонощно заедно/, ей ще се избият тези деца- онзи го драни, тоя не дава играчки, нерви се, скача на бой- ужас ви казвам, а сега пита за бати, ама нямаааа

представяш ли си- само едно дете е като нас
егати кекото е 

Разглезена в никакъв случай не е, дори си мисля, че сме доста строги с нея. Много ми е добричка и любвеобвилна, особено със сестра си, направо ми е такъв кеф да ги гледам двете
Ама тя и Лора ми е послушна и така.
Иначе, взимайте мерки от сега, че после ще ви се качат съвсем на главите. За купувантето сме се разбрали така: като излизаме и казвам да си избере 2 или 3 неща и това ще е, без значение дали имам пари или не. То и аз искам всичко, ама не става бре! 

Достатъчно сме ги насъбрали,кошовете преливат.Някой друг пъзел може да му взема или книжка и това е.Подаряват му достатъчно.На племенничката съм решила скейтборд да купя за Св.Богородица.Да видим малките дали ще проявят интерес..

.
. Преди време в един магазин за бельо обяснява, че ще ми избира сутиен, "онези там са много шик" и ме води при най-скъпите, продавачката вика "как добре се ориентира това дете
. 

Успех Диди,дано скоро да излезе решението на съда,и да е във ваша полза 
Затова минавам да кажа"дзак"да не ни отпишете съвсем 
Луда работа.Наесен ще гледам да го запиша в Театрална школа,че много талант в него,много нещо 

Да не е нещо с детенце?