Юли 2006 - 95

• 36 583
  • 747
  •   1
Отговори
# 165
Благодаря на всички за милите думи и пожелания.  Hug Черпя ви виртуално с по едно. Надето в общи линии ви е разказала как е минал рожденния ден на Криси. На мен също много ми хареса (въпреки, че ъм пристрастна), но и реакцията на Криси вечерта е показателна. Цяла вечер разказваше за приключението с Пипи.  Peace

Честит рожден ден на всички минали и настоящи. Специални поздрави за Цвети и Габи, не съм забравила и Жорко. Весели игри, много усмивки и здраве им пожелавам на всички.   bouquet Hug

Аз съм и тази седмица на работа и се надявам следващата за 1-2 дни да е само и после почивка.  Whistling
Ето няколко кличета от рожденния ден http://www.facebook.com/home.php?#!/video/video.php?v=109774195741782

# 166
ЧЕСТИТО НА ДНЕШНИТЕ РОЖДЕНИЦИ - ЦВЕТЕТО И ГАБИ!
                 ДА СА ЗДРАВИ, ВЕСЕЛИ, БЕЗГРИЖНИ!
        ЧЕСТИТА 4-ТА ГОДИНКА И НА ЖОРКО И КРИСИ!

Maйра, прекрасна снимка! Flutter
Дю, стискам палци да му мине бързичко на Коци. Praynig
Рени,  Hug Rolling Eyes

Данката пък от няколко дни като си намерил едно портмоне, старо, но истинско и само проси парички. Ходи с него навън, постоянно проверява дали не го е загубил. И вчера го бъзикаме и му викаме:" Ако искаш вместо подаръци да ти дадем парички за Р.Д." - на нашият му светнаха очичките. ooooh! И само да види пари някъде из къщи, моментално ги прибира. А то тежи, пълно с жълти монети, има и книжни де. Днес си купи сам дъвки и като наизвади на продавачката стотинки от по 1ст, 2ст. Laughing

# 167
  • Варна

Честити рожденни дни на Криси,Цветето и Габи!
Нека да е честит вашия празник, много весел, пълен с прекрасни изненади и усмивки!
Пожелавам ви да си останете слънчеви деца, да имате истински приятели, да радвате мама и всички, с много фантазия и детски мечти да гледате на света.
Бъдете живи и здрави, много усмихнати и добри!

Благодаря ви за пожеланията момичета.   bouquet
Нашето празненство беше вчера,добре че времето беше така благосклонно.Топло и слънчево.
Само да сваля снимките и ще показвам.И аз мислих да викам един приятел ,артист в куклен театър,но беше зает.За догодина със сигурност ще организирам нещо по-сериозно.

Ели,на майтап на майтап и май ще си имате така мечтания дом.Дано строежа продължава със същото темпо. Peace

Рени ,намъчи се Галко.Дано по-бързо решите проблема.
Дю  HugКоцето е малък надявам се ,че ще отшуми бързо и с малко пъпки шарката.

Нани,дано в портмонето на Данката да се чува не само дрънкане на стотинки,но шум на по сериозни банкноти. Wink
Благодаря ви за пожеланията момичета.  bouquet

Последна редакция: пн, 12 юли 2010, 22:43 от suzi_a

# 168
Дани много хубаво клипче,ти искаш още да пеят ама то детето духа свещичките хихихи,тези горящите как се казват да взема на Юл?даде ми идея да взема 4 такива освен свещичката Crazy

# 169
  • София
[color=blue]ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ТОДОР И МАКСИМ [/color]
 newsm59 Tada

Дю, как е Коци, дано да мине, като при каката, бързо и лесно  Praynig Hug
Нани, добре се е ориентирало детето с портмонето, ами така си е, вече трябва, да си имат джобни  Wink Цеци отвреме навреме иска от тати парички, да си имал  Laughing
А аз понеже все му казвам, че нямам, щото не съм взела заплата, като иска играчка (всеки ден!), и то детето ми каза, че нямало смисъл, да ходя на работа, да ходи само тати, щото така или иначе само той изкарвал пари  Laughing И вечер му иска пари, за да си купи играчка и му обяснява, че мама пак няма и така.

Остават три дни до   grinning039

# 170
Честит рожден ден на Тодор и Максим да са здравички!

Честито и на патеричка на Ели на Прасчо!

# 171
  • somewhere over the rainbow
Много здраве и усливки на вчерашните и днешните рожденици! Hug  bouquet

Специални поздрави за Цвети и Деси! Heart Eyes  bouquet Heart Eyes

# 172
  • Варна
Здравейтеееееееееееееееее Hug
Аз нали от дъжд на вятър се появявам,изпуснала съм половината Рожденни дни. Embarassed

на Даяна на Нан
на Алекс на Тиция
на Галко на Рени
на Цвети на St.g
на Виктор на Варвара
на Гошко на Сузи а
на Криси на Дани
на Цвети на Пиги
на Габи на Моничка
на Ели на Прасчо
на Тошко на Анет
на Макси на Пингвина

Бъдете живи и здрави деца,безгрижно детство ви пожелаваме от все сърце Hug Hug Hug

# 173
Честито на всички юлски деца, които празнуват!   bouquet

Ивка, за сега е добре Коци, дано така да върви до края. Весело изкарване на морето, много слънце да има.  Hug

# 174
Ели да,на есен ги вадят.Нека обаче да решим къде и как,че да съм спокойна.
Варицелата ми се ще да я изкараме след сливиците,че като знам че пак там ще ни се отрази... ooooh!

# 175
Дани много хубаво клипче,ти искаш още да пеят ама то детето духа свещичките хихихи,тези горящите как се казват да взема на Юл?даде ми идея да взема 4 такива освен свещичката Crazy

Ели казват се фоерверки Simple Smile

Момичета помагайте - трябва ми името на лекарството против лапане на ръце и гризане на нокти. Само си спомням че беше немско но как се казваше идея си нямам.

# 176
Ели да,на есен ги вадят.Нека обаче да решим къде и как,че да съм спокойна.
Варицелата ми се ще да я изкараме след сливиците,че като знам че пак там ще ни се отрази... ooooh!
  Днес вадиха 3та сливица на едно наше приятелче  newsm78

# 177
  • някъде
Дани   http://www.oktal-pharma.hr/hr/zastupstva/proizvod/194/   Peace  Много хубави снимки Hug
Честит рожден ден на празнуващите и специални честитки на Цвети Hug  bouquet

Ивка голям хитрец малкия Joy

Аз снощи изгубих Алекс в Кауфланд..... добре че баща му беше на другия край на магазина та таях някаква надежда да е отишъл при него иначе щях да се побърках... за тези 1-2 минути докато тичах между рафтовете сърцето ми спря...дано никога вече не се случва Praynig

# 178
  • През девет земи в десета
Мнооого благодаря на всички за поздравите. Hug Hug Hug Цветка добре си е изкарала празника,снимки като се върне от морето Wink

Дани,Daum-exol е лекарството Peace

Сега видях,че и Дидка го е постнала,ама нищо, нека си стои Wink

Последна редакция: ср, 14 юли 2010, 03:44 от ☼ Зла Гад-Пиги® ☼

# 179
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЕМА И ЯНА
 newsm59  bigdance2 nbirthday newsm18 Tada
Мили момичета, днес и аз имам рожден ден, черпя виртуално с меденки и бонбони, това съм купила и за офиса  Wink

После ще ви пиша пак, хубав ден  Hug

Общи условия

Активация на акаунт