Пердета - 7

• 198 279
  • 843
  •   1
Отговори
# 15
  • Бургас
Де да беше  Hug Жилището ни е на предпоследен етаж Simple Smile Сега нямам други снимки ,но утре ще снимам спалнята всъщност е много малка (нали знаете новите кооперации )
По отношение за пердетата,аз пък нещо въобще не съм мислила за нещо на цветя  newsm78
 viliko  били ми показала как е при теб шалтето и плътната завеса .

# 16
  • София
Благодаря ви за мненията!  bouquet

viliko, наистина се очертават три къта, предложението ти за различни цветове, но близки материи е много интересно!
Идеята на sveta29  за ефирни пердета също ми харесва, но ще ми трябват и плътни задължително, защото стаята е много слънчева.
Ще се радвам на още предложения!

# 17
Маги, ако сложиш ефирни - първо  ще те гледат всички отвън, второ - няма да ти е комфортно, за да скриеш светлината или хорските погледи - да опъваш плътни завеси денем.

Имам една стара снимка - ето я, макар да не е точно това, което ме дразни. Нямам в момента за сравнение снимка да кача - когато спалнята ми е с другото шалте - то е меко ябълково зелено и стои много по-приятно според мен. А и понеже е правена със светкавица снимката, та и пердетата, и покривалото лъщят някак - иначе не са такива, просто маслено тъмно зелени са си.  А, и моля не гледайте, че  пердетата са откачени на места  Crossing Arms http://pics.data.bg/categories/1/%d0%be%d0%b1%d1%89%d0%b8/8139c4 … 377fe1c/img_1802/

# 18
.

Последна редакция: вт, 22 юни 2010, 23:00 от ~Aja

# 19
  • на малък остров в океана
Не разбирам от пердета, ама гледката ти от прозорците е невероятна!

# 20
.

Последна редакция: вт, 22 юни 2010, 23:01 от ~Aja

# 21
# 22
Момичета, много ще се радвам да ме посъветвате в избора на пердета за моя дом. За сега сме на етап боядисани стени, поръчана кухня( хол+кухня в едно помещение). Нямам реални снимки, но имам едни измислени със абсолютно същите цветове, които ще присъстват в стаята. Ето ги: http://smiledf.multiply.com/photos/album/56/56 Първата е с цвета на стените и ламината, втората плоскостите на кухнята( ще има и черно стъкло) и третата гърба и плота на кухнята(който е бял, но на снимката изглежда сивкав). ТВ модул също ще има, но майстора чака да му кажем цвета и там сме в чуденка. Дивана също не мога да преценя каква гама да е. Приемам идеи главно за пердетата поради спецификата на темата, но и други акъли относно диван и секция не бих отказала Hug

Последна редакция: чт, 24 юни 2010, 16:26 от smiled_

# 23
според мен си избери един любим цвят (жълто, мекорозово,корал) и го вкарай в пердетата, в дивана и в тв-то, като и зеленото от стените обаче тр да го има като акцент и на още едно място... та тръгни от някой любим цвят, който си пасва със зелено Peace Hug
а за пердетата пак си зависи от стила, май ще да е модерен, изчистен (като у нас Heart Eyes ), което ме навежда на същите иде: римски щори или руло или пък ефирни перденца - зависи някой гледа ли у вас Peace

# 24
Здравейте, момичета! В момента правя стаята на малката ни принцеска и не ми идват никакви идеи за пердето - цвят и захващане  Thinking Прозореца е врато-прозорец с венециански щори, до половината стените са с бели тапети на розови мечета, шарен фриз и надолу е боядисано в бледо зелено, основно изпъква фриза, който също е в розово-зелената гама, а и мебелите са така.

# 25
Момичета, много ще се радвам да ме посъветвате в избора на пердета за моя дом. За сега сме на етап боядисани стени, поръчана кухня( хол+кухня в едно помещение). Нямам реални снимки, но имам едни измислени със абсолютно същите цветове, които ще присъстват в стаята. Ето ги: http://smiledf.multiply.com/photos/album/56/56 Първата е с цвета на стените и ламината, втората плоскостите на кухнята( ще има и черно стъкло) и третата гърба и плота на кухнята. ТВ модул също ще има, но майстора чака да му кажем цвета и там сме в чуденка. Дивана също не мога да преценя каква гама да е. Приемам идеи главно за пердетата поради спецификата на темата, но и други акъли относно диван и секция не бих отказала Hug

Мек, бежов диван и такива пердета, слонова кост също. Зеленото е ярко, проскостта е шарена, плота е трета шарка - трябва малко да ги учиеш тия цветове.

# 26
Записвам се за идеи. Hug

# 27
В Домко все още им аразпродажба на пердетата. От 3 до към 6-7лв, повечето обаче къси по 160см. Има такива тип мрежа обаче, 3м дължина по 4лв.

# 28
Много хубава тема! И аз търся идеи  Simple Smile И аз съм в голяма главоблъсканица как да комбинирам пердетата в спалнята с шалтето за леглото. Първо мислех завесите и шалтето да са от един и същ цвят, но си харесах плат тафта с абстрактни шарки като цветя - светлокафяво и сребристо - и май ще стане шарения. Може би тези завеси с такива декоративни възглавници, а шалтето да е пак тафта, но тъмнокафяво. Какво мислите?

# 29
  • София/Осло
Много хубава тема! И аз търся идеи  Simple Smile И аз съм в голяма главоблъсканица как да комбинирам пердетата в спалнята с шалтето за леглото. Първо мислех завесите и шалтето да са от един и същ цвят, но си харесах плат тафта с абстрактни шарки като цветя - светлокафяво и сребристо - и май ще стане шарения. Може би тези завеси с такива декоративни възглавници, а шалтето да е пак тафта, но тъмнокафяво. Какво мислите?

Alegria - моето мнение е да не правиш в един десен и шалте и перде..натежава. Съчетай цвят , акцент, различни форми...
Ето ти нагледно моя пример:
шалте - http://deata.multiply.com/photos/album/7/New_look#photo=73
перде - http://deata.multiply.com/photos/album/7/New_look#photo=79

Общи условия

Активация на акаунт