Пердета - 7

• 198 285
  • 843
  •   1
Отговори
# 315
mimes Много сладурско стои Heart Eyes
Да ти е честито и със здраве да си го ползвате.

# 316
в София,на Братя Миладинови 12 има един магазин с много хубави пердета на килограм!Казаха ,че са внос от Белгия- аз за 50 лв си взех пердета за спалната,хола и детската.Има и блекаут на 10 лв килограм!Лошото беше после- шивачката ми взе 150 лв за ушиване и за перделик!Но все пак съм много доволна и качеството е несравнимо със тези от Джъмбо

# 317
Нови ли са?

# 318
150 лв. за колко метра? Ти трябва да си сложила пердета на целия блок.

# 319
Цената на шеф е около 3-4лв на линеен метър. Прозорецът ако е 3 метра - плата ще е 6м. Тогава подгъв отгоре и отдолу както и от двете страни - ще излезе 18м шеф - тоест около 60-70лв. Отделно перделъка, той е евтин принципно. Та в най-добрия случай излиза около 60-80лв за един прозорец среден.  Това в магазините обаче. Аз например имам познат, който ми шие пердетата по 10лв на парче с негов перделък. Та...въпрос на търсене.

# 320
Шевът е левче, ширитът - също. Най-скъпото шиене съм го виждала в Бриколаж - малко под 3 лв., но предполагам с ширита в цената. 150 лв. за три стаи са много.

# 321
зависи от мястото, пак казвам. Аз живея в центъра и това е цената - 3-4 лв зависи. Също така към 3лв беше в Айко и Комо например.

# 322
В такъв случай да знаете и да търсите до 2 лв. - шев плюс ширит. У наше село, дето хич не е евтино, масово е толкова. За 3-4 лв. ще искам да ми слагат златни конци.

# 323
В такъв случай да знаете и да търсите до 2 лв. - шев плюс ширит. У наше село, дето хич не е евтино, масово е толкова. За 3-4 лв. ще искам да ми слагат златни конци.
Аз миналата седмица само за перделъка дадох 2,29лв на лм. Обаче нямах време да търся другаде и взех. Моят беше един от евтините в Баумакс, имаше и от над 4лв.

# 324
Има и друг момент. В доста магазини за пердета - предлагат безплатно ушиване. Затов атрябва обикаляне. На Ботев има няколко магазина с такова безплатно ушиване.

# 325
Аз миналата седмица само за перделъка дадох 2,29лв на лм. Обаче нямах време да търся другаде и взех. Моят беше един от евтините в Баумакс, имаше и от над 4лв.

Всякакви размери - 5 см., 7 см., 10 см. - на Женския пазар, за около левче. Някои намират и за под лев, но те са мераклии и обикалят, за да търсят.
Най-добре е да питате шивачката откъде да вземете ширит, ако не ви го осигурява тя, или да питате във форума.

# 326
На Симеон в магазините за шивашки материали - именно около Женския - са от 2 до 4 лв.
Къде точно са по левче - би ли обяснила?

# 327
В отсечката между Екзарх Йосиф и Пиротска от страната на Халите, продавачът е мъж. Преди 10 дни.

# 328
Я пак  newsm78
Екзарха и Пиротска са успоредни, в отсечката между тях няма магазини, а паркинга на Халите и от другата страна - бизнес сгради някакви  Thinking
Или говориш за друга отсечка? Можеш ли да се ориентираш по бг-мапс и да поместиш линк?

# 329
Там където трамваите правят завой откъм халите наляво, има спирка, след това завой надясно по пиротска. Като застанеш с гръб към спирката, за която говоря, минаваш улицата и виждаш разни магазини за пердета, златарски магазин, един за порцелан и кристал и т.н. И няколко за пердета. Влизаш в най-смотания и гледаш дали продавачът е мъж. Ако е мъж - от него съм ги купила.

ПП - не улицата зад Халите - Вашингтон.
На площадчето със спирките на трамваите.

Общи условия

Активация на акаунт