Пердета - 7

• 198 288
  • 843
  •   1
Отговори
# 330
Това е друго нещо, значи се пада на ул.Стамболов. Там продават и дунапрени и дамаски, мисля че се сещам.  Peace

# 331
Нови ли са?
[/quote

да,и има богат избор,което за мен беше проблем,много време ми отне да си избера!

# 332
Това е друго нещо, значи се пада на ул.Стамболов. Там продават и дунапрени и дамаски, мисля че се сещам.  Peace

Не на Бр.миладинови,след КФС,има и някакви дрехи там,обаче не видях дунапрен,дамаски май има

# 333
150 лв. за колко метра? Ти трябва да си сложила пердета на целия блок.

ами дамо перделика ми беше по 5 лв за метър и за шева 3.50 на метър за 4 стаи,обаче стана супер!!!

# 334
Нееееееее, горното беше за магазина перделък, а твоето е за пердетата  Laughing
Я малко повече разкажи - значи има парчета - или има топове и ти си избираш размера? Странно ми е да е на килограм перде нова стока, затова питам. На мен ми трябва нещо в бежово-кафявата гама, тънко перде, но не съвсем прозрачно  Praynig

# 335
Вилико,аз имам такова(в бежово-кафява гама)и го взех от магазин на "Екзарх Йосиф"като тръгнеш от Халите в посока пазара по десния тротоар-1вият магазин за пердета(на нивото на Халите е).Турски са пердетата,но имаше мн.хубави неща.Моите са от някаква дизайнерска колекция(май така казаха)и бяха 20 и нещо на кв.м.(не си спомням точно).сега като ги гледам май не са чак бежови,а по-скоро нещо като мръсно бяло на кафеникави черти.Не мн.тънки,но не са и плътни.Както и да е-имаше мн.хубави неща.Разгледах и мн.скъпи магазини,но се върнах в първият,който разгледах,а именно-там.

# 336
зависи от мястото, пак казвам. Аз живея в центъра и това е цената - 3-4 лв зависи. Също така към 3лв беше в Айко и Комо например.
Дебелото ми перде за спалнята е от Айко и ми го ушиха без пари.Това важи ако плата ти струва над 120(или 150)лв.
А аз платих 80 лв.за останалите ми 3 дебели пердета и по 0.70ст.(ако не се лъжа)на линеен м.за ушиване на тънките ми пердета в едно ателие в кв.Слатина.Момичето ги направи страхотно и съжалявам,че не си дадох и дебелите при нея(вече ги бях оставила при другата,която не шиеше тънки).Е,можеше да си дам и тънките при тази с дебелите,от която не съм особено доволна. Mr. Green

# 337
Да, около Халите и Пазара има най-голям избор и според мен, именно там си разглеждам, въпреки че последните пердета, които купувах за кухнята - са ми от Баумакс - 3.99лв метъра.

# 338
Нееееееее, горното беше за магазина перделък, а твоето е за пердетата  Laughing
Я малко повече разкажи - значи има парчета - или има топове и ти си избираш размера? Странно ми е да е на килограм перде нова стока, затова питам. На мен ми трябва нещо в бежово-кафявата гама, тънко перде, но не съвсем прозрачно  Praynig

Аз също от там си взех страхотна органза!!!Бежово-златна ,със олово отдолу и за хола ми излезе 30 лв! 2.80 широчина и си я комбинирах със блекаут за 10 лв килограм.Ново е там- на топове,казаха,че е от Белгия.

# 339
Вилико,аз имам такова(в бежово-кафява гама)и го взех от магазин на "Екзарх Йосиф"като тръгнеш от Халите в посока пазара по десния тротоар-1вият магазин за пердета(на нивото на Халите е).Турски са пердетата,но имаше мн.хубави неща.Моите са от някаква дизайнерска колекция(май така казаха)и бяха 20 и нещо на кв.м.(не си спомням точно).сега като ги гледам май не са чак бежови,а по-скоро нещо като мръсно бяло на кафеникави черти.Не мн.тънки,но не са и плътни.Както и да е-имаше мн.хубави неща.Разгледах и мн.скъпи магазини,но се върнах в първият,който разгледах,а именно-там.

Моята органза излезе 5 лв на метър,със 2.40 ширина!

# 340

Не на Бр.миладинови,след КФС,има и някакви дрехи там,обаче не видях дунапрен,дамаски май има
Можеш ли да ми пратиш линк от бг-мапс къде точно е магазина, нещо не го намерих днес  ooooh!

# 341

Можеш ли да ми пратиш линк от бг-мапс къде точно е магазина, нещо не го намерих днес  ooooh!

Братя Миладинови 12,срещу Арменското училище,между Стамболийски и Тодор Александров

# 342
Там където трамваите правят завой откъм халите наляво, има спирка, след това завой надясно по пиротска. Като застанеш с гръб към спирката, за която говоря, минаваш улицата и виждаш разни магазини за пердета, златарски магазин, един за порцелан и кристал и т.н. И няколко за пердета. Влизаш в най-смотания и гледаш дали продавачът е мъж. Ако е мъж - от него съм ги купила.

ПП - не улицата зад Халите - Вашингтон.
На площадчето със спирките на трамваите.

Последна редакция: сб, 09 окт 2010, 08:48 от TITI63

# 343
Там където трамваите правят завой откъм халите наляво, има спирка, след това завой надясно по пиротска. Като застанеш с гръб към спирката, за която говоря, минаваш улицата и виждаш разни магазини за пердета, златарски магазин, един за порцелан и кристал и т.н. И няколко за пердета. Влизаш в най-смотания и гледаш дали продавачът е мъж. Ако е мъж - от него съм ги купила.

ПП - не улицата зад Халите - Вашингтон.
На площадчето със спирките на трамваите.
 Силиконов ли е перделъка или памучен? И още да питам ... кукичките на втъкана лента ли се окачват или на шнура ,който прави набора?
  Ако правилно съм разбрала магазина ,там основно не е мъж продавача .На тази спирка "под колоните" има три магазина със шивашки принадлежности ,но тази цена ,за която говориш е перделък ,който аз лично не удобрих . Но ако ви харесва ,защо не . Само гледайте да не налетите на перделък от времето на бабите ни ,...кукичките да се окачват на шнура за набора ,че тогава е страшно . Такъв предлагаха във въпросния магазин на Братя Миладинови на килограм . Не става ...хем скъп, хем .... Платовете -да ,ама перделъка си взимайте от друго място .

# 344
  • Добрич
Момичета Hug много хубави идеи намерих тук.Поздравления  bouquet
Ако има мами от Варна да ме насочат къде има магазини за пердета ще съм много благодарна.
Предстои ми смяна на пердетата навсякъде и благодарение на вас имам ве4е някои идейки.

Общи условия

Активация на акаунт