Жената ЛЪВ-30 част!-И замириса на море........

• 18 864
  • 739
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Жу, нареждам се  Hug! И те гушкам, и целувки ти пращам! Много ни липсваше на всички.  Hug Hug Hug

# 541
  • Пловдив
Хей, ЖуHug Hug Hug

В кой край сте на Ит., има ли моренце край вас?

# 542
И аз на опашката Crazy. Цун, гуш и пак цун от мен Hug Heart Eyes Hug!
Пробвай да пишеш на BP - отгоре до ИЗХОД трябва да ти излиза един бутон.
И като имаш време разкажи всичко, щото нали знаеш, че сме любопитки Flutter!
 Hug

# 543
Много поздрави на всички от Гери Laughing. Не знам защо не пише тук, а и сега почти нищо не ми писа във фейса. Някакъв номер ми е пуснала - телефон ли е, кво ли newsm78. Всъщност ми писа само да ви поздравя, нищо друго Thinking.

# 544
Gushhhhhhh ,Veni  Hug
Matsinko, v Lecce sme.Ima/na 15 ina minuti e ot nas.
Polinko,de go vidq toia buton breeeeee.Kaji kakvo  da ti kaja i po4vam da razkazvam kak si mu e reda  Laughing
Tozi mesets otkrivam Lavskia Sezon na 23  :35:Idva nasheto tsarstvo Hug
I ti q pozdravi

# 545
E telefon shte   e ,bre Pol. Laughing
NEvErvam da ti e dala bankovata smetka  Mr. Green

# 546
  • Пловдив
Ау, вие сте съвсем на юг! Топкате ли се в морето, като е толкова близо? Как се оправяте с езика?

# 547
Na ug.......da.Ami ofertata za rabota xi4 ne beshe losha,podobna na tezi za Germaniia i ne otkazaxme.Ako trqbvashe da 4akame za Germania shtqxme da iztarvem sezona tuk i zatova spretnaxme bagaja za 2 dni.Oshte ne sme se topkali ,vzexme drugi neshtitsa ot parva neobxodimost,kolata e na dneven plan i togava shte otska4ame do moreto.

# 548
E telefon shte   e ,bre Pol. Laughing
NEvErvam da ti e dala bankovata smetka  Mr. Green

Жууууу, уби ми надеждата в зародиш hahaha Mr. Green
Разправяй какво точно работите, хубаво ли е там, детето ще вземате ли при вас, ей такива неща Crazy

# 549
  • Пловдив
Ама, Жу, аз като казах на юг, имах предвид, че ми харесва  Peace. Пък да не говорим в сравнение с Германия - веднага избирам Италия, обожавам я тази страна! Лека-полека, ще се оправите, важното е, че сте заедно  Heart Eyes.

# 550
Ауууу, да ръгна един лакЯт на опашката за гуш  Hug Hug Hug Жу! Много се радвам, че сте се подредили добре! като сте заедно е много по-лесно! А и който не се плаши от работа, няма да остане гладен!!!  Hug Hug Hug Много късмет Жунце!!!

# 551
И аз тук и азззззззззз. Гуш, цун.  Hug Hug Hug  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ей, ако можех всеки ден да съм командировка някъде. Тук си скъсвам нервите с простотии.

# 552
  • Пловдив
ЖуHeart Eyes

Радвам се, че сте добре и че сте заедно!  Hug

# 553
Ауууу нямаше ме за малко и глей кво станало тук. Нашата прителка е тук ........

Жуууууууу цун, гуш, мляс. Мн се радвам да те видя. Радвам се , че всичко е оки - време ви беше да сте по - добре отколкото в БГ. Ще видиш , че мисленето на онези хора е различно и няма нищо гадно както в БГ. Оххххх много се радвам , че писа. Прави снимки и ни пращай, че да си те гледкаме от време на време.  Hug Hug Hug Hug Hug

# 554
И аз на опашката.  Hug Heart Eyes Hug Жу, много се радвам, "звучиш" добре.

Общи условия

Активация на акаунт