Жената ЛЪВ-30 част!-И замириса на море........

• 18 853
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
I az mnogo mnogo se radvam 4e sme si vse zaedno i 4e sam otnovo s vas Hug
Rabotim v GR resorant,az sam maistor gotva4a na gratskite iastia  Crazy Crazy :crazy:a majo e na bara.Slojnotia nqma prosto prez den pravq musaka ,kiopolo i t.n.Zora e kato se izsipqt vsi4ki v 9 ch. barzo da izlizat 4iniite.Ama vie ako bqxte vidqli kakvo CV na gratski i angliiski  izpraskaxme shtqxte otdma da ni vzemete  Laughing
Pusnaxme obqva v GR za tsqla Evropa i tezi sravnitelno barzo se svarzaxa s nas i dobri uslovia.Vaseto e pri sveki ludee na vilata.Septemvri shte si doida da vaveda red i shte se varna  pak.Ako taka varvqt neshtata ne  e problem da patuvam za po 5 dni v BG i vakantsiite da e pri men.Ne iskam za sega da mu smenqm sredata....ezik.i t.n.Po natatak gledame Wink
Trqbva da razu4im nai/IOftinkite poleti Rim/Sf i obratno  .
Neshto da iztarvax  newsm78
Jiveem v staria grad vsi4ki sgradi sa barokovi shte ka4a snimki  tezi dni da vidite kade sam  Hug

# 556
Айде и аз на опашката за целувки и гушкане!  Hug
Жу, гледам, че си в Италия, душко.
Ако видиш един смотан мъж там по улиците, да знаеш, че е моя.  Tired
Фащаш го, бой колко може да носи и го наритвай насам.  Close
И нЕма да му обясняваш що го биеш!  Crossing Arms
Ние днес ще поставяме пейки пред входа, заедно с "бригадата" от входа, дет съм ги стегнала да бачкат.
Ма па после шъ ни е Убаво, а не на комшийката баща й да ни сваля рибарската масичка, да моем с нея да пийнем по.... хм, няколко бири.  Whistling  Laughing
Ох, като вляза тук и веднага ми се оправя настроението.  Wink
За тва ви обичам!
 Hug

# 557
И нЕма да му обясняваш що го биеш!  Crossing Arms
Joy Joy hahaha

Ние днес ще поставяме пейки пред входа, заедно с "бригадата" от входа, дет съм ги стегнала да бачкат.

Да внимавате, ей - че са се навъдили едни оФлюви - стръвници. Пълзят ти по крачола, че и заспиват там  Shocked Shocked  Whistling

# 558
Уххххххх, докато ви изчета минаха 2 часа  ooooh!!
Жу, много ни липсваше тук  Hug! Радвам се, че сте намерили нещо добро. Гери вчера ми писа СМС, че излязла някаква работа в Кипър при нейния мъж. Предполагам си прочела какво ти е писала на ЛС.
Вчера бях от 8 до 16 часа във ВМА. Направо изтерясах. До 10:30 правиха изследвания на татко, а после чакахме 2 часа за операционна. Операцията и тя беше 2 часа, а после постоях при него в стаята. Слава Богу всичко мина нормално. Баща ми е с болно сърце и за това му направиха нормална, а не безкръвна операция. При безкръвната се слагала пълна упойка, която товари сърцето, а при нормалната може и със спинална.
 Като тръгнах валеше и си взех такси до Плиска като идеята беше моят да ме вземе от там и да закараме свеки на летището. Да ама моичкият подпалилл гумите и чак на Окръжна се усетил, че трябвало да спре, та си взех автобус за 1 спирка  Mr. Green. Взехме свеки, отидохме на летището и там ни пощуриха. Свеки пътува с Уиз от Испания до тук и обратно. Там на летището никой не и направил проблем, че има дамска чанта и ръчен багаж, обаче гадовете тук се заядоха, та се наложи да набутаме всичко до пръсване в ръчния. После минава тя през скенера и като започнаха един тормоз, всичко и извадиха от чантата идиотите! Хвърлиха и едно малко шишенце с 20 мл. вода за зъби, плажното мляко и крема за лице  #Crazy. За първи път чувам, че нямаш право да носиш такива неща. Тя си ги носи от Испания и там никой нищо не и е казал. Багажът е минал на скенер, никой не е ровил вътре, а тук я направиха на гъз. Не знам кой им дава правото така да унижават хората! Толкова е разочарована, че се зарече повече тук да не стъпи! Тя отдавна го говори, но си идва само заради родителите си /щото ние можем да отидем, но те са много възрастни/.
  Като се прибрахме в къщи бяхме като газени с валяк  Rolling Eyes. Пихме по една бира, починахме си и излязохме с децата и колелетата. Последните ги оставихме на един майстор да ги постегне, а ние заседнахме на близко кръчме. После си взехме колелетата и тръгнахме към нас точно като запръска. Ужас. така сме бързали. Трябваше през цялото време да побутвам Боил, щото е баир към нас и той едва кара. Влязохме в блока секунди преди да се излее пороя  Mr. Green. Качихме се горе с идеята за душ и о, изненада - няма вода!. Оказа се спукана тръба. Добре, че бързо я смениха, щото вече бях на етап да удуша някой  Mr. Green.
  С всичко това исках да ви кажа, че и нас безработните ни е задърпала сатурновата дупка, ама нЕма и се даваме  Mr. Green!
  Джулс, той оФлЮвът е усетИл, сладура, че си добър човек и спокоен е заспал на крачола ти  Mr. Green.
   Айде, ако не се включа по-късно пак, хубави събота и неделя. Баща ми утре го изписват, майка идва в понеделник и не знам колко време ще има за компа. Едно е сигурно, майка ще се юрне да чисти и до другия петък /когато ще махат конците на татко/ апартаментът ми ще е изблизан до основи  Joy Joy Joy. Кво да я направя, болна е на тема чистота, а и винаги и е скучно да стои и да си почива  Mr. Green Mr. Green Mr. Green.
У, бре, 3 нови отговора  ooooh!!

П.П. Жу, браво, само така! Ако се установите и работата върви добре, направо си вземайте детето! Зълвата / на мъж ми сестрата/ е много по-доволна от испанското училище отколкото от БГ. Малката беше 2 или 3-ти клас като заминаха, а сега ще е 7-ми. Там се справя много по-добре, има повече желание да учи, докато тук и беше огромен стрес училището.
  Безгрешната, ти оназ вечер дан' си пила, бе мила и оФлюва просто да се е усмъртил от изпаренията  Joy Joy Joy? Шегичка  Wink

Последна редакция: пт, 02 юли 2010, 14:45 от benighted

# 559
 С всичко това исках да ви кажа, че и нас безработните ни е задърпала сатурновата дупка, ама нЕма и се даваме  Mr. Green!

Аз като ви разправям онзи ден, вие не ми вярвате.  Crossing Arms

Леле Ренка, това като филм направо. Shocked
Все си казвам Боже дай ми сили всичко е ВРЕМЕННО.   Praynig

# 560
Момичета, имам един въпрос. Тая сметана течната сладкарска и подсладена е отворена в понеделник вечер дали ако я разбия днес или утре ще е развалена вече или има дълъг срок въпреки отварянето.

# 561
Рени при теб е весело. Иначе аз знаех, че не може никви течности и подобни. И с право да не стъпва на БГ земя, ми то луд да станеш няма да оцелееш.

Жу мн добре звучи всичко което разказваш , радвам се.

Хаясче, незнам , но помериши, вкуси все ще разбереш дали е годна.

# 562
  • София
Ту ту бау  Mr. Green!
Бях на маникюр при сестра ми и ако знаете какви хубави ноктаци имам сега  Heart Eyes! Возих бебето Софи с моята кола - в столче, овързана, завързана... както си му е реда! Всичко мина ОК, пък аз се притеснявах - да не се разплача, да карам внимателно, но се справихме.
Гледам мача, Холандия пада! Тюх, да му се не знае!

# 563
Вени, искаме снимки.  newsm18 На ноктите, де.
Аз пък днес купих на малкия сандалки, че тези които му бях купила му омаляха.  ooooh!

# 564
  • София
Сестра ми ги снима в салона, ама ще кача довечера, като се прибере от работа.
И аз трябва да купувам на Марти сандали, а той не ще и да чуе  ooooh!! Нали непрекъснато рита и все мрънка, когато го обувам със сандали.

# 565
В Липненски имало доста прилични сандали за 3-4 лв. Peace

# 566
Е, как, Норче, нали до 100мл. може? Поне до преди няколко дни можеше. Свекърът пътува на 27.06 без проблем със 100мл. спирт /за разтривки  Mr. Green/ в ръчния и никой нищо не му е казал. А и крема за ръце от кога е течност и кво ги бърка  newsm78? Една жена до нас на летищото сподели, че са и хвърлили пастата за зъби  Shocked. На свеки за пастата пък нищо не са и казали. Според мен се правят на интересни, щот им е кеф да се гаврят с хората. На летищата в Барселона и Мадрид защо никой не прави така?

# 567
В Липненски имало доста прилични сандали за 3-4 лв. Peace

Къде?  Crazy

# 568
Ми това са верига магазини тип китайски или левче, нещо от тоя сорт,но главно с дрехи PeaceИма доста боклуци, но понякога и що годе читави неща.Майка ми е купила на детето сандали за 3 лв, а снаха ми на племенника за 4 лв./ а те уж все маркови си купуват,което ме води на мисълта, че поне изглеждат добре/.Аз лично от там си пазарувам основно мокри кърпички от 70 ст. до 1.40 примерно за 72 бр.,което си е без пари, а у нас ги харчим яко.Малките пакетчета са по 25 ст.
Ето това им е сайта, но е супер тъп и в него адреси на магазини няма, иначе имат почти из цялата страна май newsm78 Поне виж логото и ще се ориентираш дали си виждала такъв.
http://www.lipnenski-bg.com/
п.п.Намерих в сайта им май в кои градове имат магазини и Бургас го няма.

# 569
  • София
Ками, веригата Липненски, магазини. Нямате ли в Бургас? По принцип приличат на магазин за левче, но майка ми има много сполучливи попадения от тях, включително и за детето.

Общи условия

Активация на акаунт