Жената ЛЪВ-30 част!-И замириса на море........

• 18 845
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
Аха, мерси момичета, ама си нямаме в наш'то село такъв магазин.  Sad Иначе далаверка.

# 571
Айде добър вечер сега.

Жу, първо да ти кажа, че много, много се радвам, че сте се устроили някак в Италия. Стискам ти палци. И какво казваш...? Въртиш мусаки и кьополу, а? Ех, Майсторината ми тя!  Hug Hug

Гудзи, аз всеки ден минавам покрай един такъв магазин Липненски. Влизала съм един-два пъти. Винаги е било фул. Стоките наистина не ги бива общо погледнато, но си права, че въпреки това се намират и добри нещица. Но нищо не може да се сравни с вашето Илиенци в София. Китайците - хубав народ, добри хора. Та даже и турското е много за предпочитане там, защото нима в 905 от магазините лъскави и намазани не купуваме именно същата скока?

Момичета, аз нали малко твърде в много ми идваше работата и нервите напоследък. Ето започнах рядко да се появявам. Казвах ви, че се усещаше някакъв лош вяртър..... Та днес завя.

Последна редакция: сб, 03 юли 2010, 06:36 от Stefka.b.k

# 572
Добър вечер момичета  Hug

Момичета не съм чувала за такива магазини -  Липненски или и да съм влизала, не съм знаела ,че са такива. После ще разгледам сайта подробно.  Peace

Така се наядох с лучени кръгчета, че ще се пръсна ..........що все тъй правя незнам............... newsm78

Вени чакам снимките  Flutter

Офффф Стеф направо ме върна в действителността...................така е за съжаление навсякъде................ Sad , а викат , че кризата е към края си .................та тя тепърва започва  Sad

Пол, приключи ли с тапетите? Снима ли преди и сега?

Вени нали занаеш , че съм за Холандците и те биха  Crazy само не моага да разбера защо ги плюват по БНТ  ooooh!

Рени на мен ми казаха нищо течно. Хората си пиеха водата преди да ги проверат или я изхвърляха в кошовете. На една позната и взели парафюма 100мл пълен оригинален нов. МОже само течност за инвалидна количка, то си пише в сайта, но си права дето казваш ,че се правят на интересни..............БГ работа все пак.........

# 573
Стеф, мога да ти напиша много неща, но ще се огранича с това: Каквото стане  33uu. И да се тровиш - файда йок Confused.

Норче, като доизкусуря всичко и ако става за гледане, тогава ще показвам Rolling Eyes. Друго исках, ама къде вика Стеф - криза е Confused. И мразя лук Sick.

Прибрахме децата, напълни ми се къщичката Crazy. Див за двама дребния ooooh!.

Джуджи, нищо и няма на сметаната Peace.

Уф, не знам какво да ви пиша newsm78. Изморено ми е. Ще си почивам ако успея Thinking.

# 574
Реа,то в сайта на тия нищо няма, аз го пуснах заради картинката им с надписа, че обикновено са облепени магазините с нея и се виждат PeaceНо и във Варна май няма newsm78,много странно има в доста малки населени места, а във Варна и Бургас няма Rolling Eyes
И аз така се наплюсках,че ми е лошо Crazy
Stefka.b.k, дано това са последните съкращения и да ти е по-спокойно Hug Иначе Илиенци си е Илиенци,ама повярвай ми не знам що почти не ходя,може би щото напоследък дрехи купувах от Ларедута newsm78Иначе там ходя при китайците в най-забутаните складове и си купувам мнооого мъниста за мартениците и разни други материали,по-ниски цени няма Peace
Ако някой иска сандали да казва и ще отида да огледам, ако трябва и да снимам Mr. Green

# 575
Охо Пол цяла къща - шум, врява и т.н. чак ми долипсва всичко това  Wink

ААААААА видях , видях Гудзи - верно си няма във Варна............в нашият квартал най новото е , че направиха Пени а до него сега строят Лидл, а м/у тях една гризна могила, защото тези магазина ги постройха върху някакви гробища Mr. Green  Иначе в квартала ни има : Бурлекс, СБА, Пикадили, Метро е близао................абе квартала на богатите , кво да ви разправям...................

Да ви кажа от 2 дни ( онази вечер тук ) слушам български поп фолк ( интЕлигентно казано ) направо не мога да спра  Mr. Green ми то с тези турски сериали...............скука , скука............

# 576
Ахой дружина. Току що се върнахме от карате със щерката. Цялата съм изпотена ама сега имам Упсаринче, че и го глътнаФ вече  Mr. Green

Ренка, по принцип имаш право да носиш до 100 мл течности, като най-голямата разфасовка може да в 50мл, в найлонова прозрачна торбичка (от тия дето се запечатват) Даже си имат точни размери. И трябва да ги носиш в ръка докато минаваш проверката. После вече ги ръгаш в чантата. Не че не се правят и на интересни често де. Аз последния път минах с дезодорант в чантата ( забравих да го хвърля - то като видях Теди и си забравих и малкото име  Mr. Green ) Но после го махнах, че в Лондон и Белфаст няма начин как да мине. Там са мноооого стриктни. Аз май ви разправях - щу парФум се хвърляяяя  ooooh! Сърце да те заболи  Confused  Laughing

Стеф  Hug добре, че си си останала   bouquet

Как съм гладнааааа.... Embarassed

Рейски и при нас направиха Пени... ама такава глупост НЯМА  ooooh!

# 577
Вий те нискотарифните Wizz са забъркани с др тесто.........не можеш да излезеш на глава с тях.
Аз в Пени така и не улезнах и нЕам никви мераци.......
Браво на детето . Представям си го каратисчето с каратисче - запотено и разкубано хахахахах сладурчето то......... Hug Heart Eyes  Да я гушкаш от мен малкото дзверо, чу ли? Heart Eyes

Жега бе хора ..................и при нас днес не е валяло  bowuu

# 578
# 579
Чоч много смешно бе, как са го заврели това дете там ?  Joy

# 580
 Joy Joy Joy Joy Joy
Тука пък цял ден валя Rolling Eyes
Явно навсякъде си има различни магазини,аз тия твойте половината не съм ги чувала даже newsm78 Ние тук в района имаме Европа,Билла,Фантастико,Хит,Джъск,Хиполенд,345,Кауфланд и още бая други, ама аз хич не ги посещавам повечето Mr. Green Това Пени,Лидл и Бурлекс къв им е случая, даже не съм ги чувала Crazy
wee.jess, каратистчето колко е голямо, ние искаме Ники да го запишем на нещо, баща му държи да е бокс, но никъде не приемат толкова малки newsm78

# 581
Гудзи и аз вашите половината не съм ги чувала  Joy Иначе това - Лидл ми направи впечатление, щото в Холандия като бях влизах в техен магазин и от многото боклуци имаше и мн сполучливи неща, та затова ми стана интересно ,ч е като се върнахме от Холандия и хоп - магазин и в квартала  Crazy

Малеееее тука всички са на диско тази вечер  Wink. Никой няма  Crossing Arms тогава аз утре ще ви изоставя  Mr. Green

# 582
Да бе петък вечер и забегнаха по дискотеките Mr. Green
Аз пък тръшнах детето и сега ми е скучно самичка, пак ще зяпам енимъл планет и дискавъри до сутринта та да си посрещна мъжа от работа и да си легнем заедно, не е лесно да си луд Crazy
Реа, стана ми интересно какво продават в тия магазини newsm78

# 583
Чоч, мноооооооооого яко  Joy Joy Joy!
Лидл е немска евтинджоска верига. Има дето каза и Норчето - много боклуци, но има и хубави неща. Като бяхме  в Испания много неща напазарих за Вили от там /дрехи и джунджурии/. Много евтино продаваха и ментовите шоколадови бонбони - After eight, които тук бяха някаква безумна цена като ги пуснаха. А тук в доста градове направиха Лидл, но не и в София  Laughing.
Гудзи, това в ХИТ, което го направиха се чете Юск, а не Джуск. Нали е скандинавски  Mr. Green.
Уффффф, аз съм се притеснила за татко. Днес много го е боляло и вдигнал кръвно. Чудя се ако като го изпишат пак го заболи толкова и вдигне кръвно какво ще го правя  Rolling Eyes Confused.
  Айде 1:1 е мача. Аз съм за Гана. Лека, отивам да го догледам.

# 584
Гудзи, кой гледа детето, докато ти спиш до обед Thinking? Или е на самотек Mr. Green. Мойта мома умираше да гледа касетата от кръщенето си и спасяваше положението в такива сънливи ситуации Crazy.

Не знам кой е на дискотека, ама аз допреди малко приспивах ooooh!. Свикнал нашия да заспива с баба си на голямата спалня, и сега ела та гледай рев в кошарата Close.

Рени, дано се оправи бързо татко ти Hug!

Общи условия

Активация на акаунт