Жената ЛЪВ-30 част!-И замириса на море........

• 18 813
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
Нагушкана е, Рейче . Ама не е чак такъв ентусиаст, да знаеш  Crazy  А за мен няма ли някое потуп рамо?  Crossing Arms И аз се потиФ там  Crossing Arms Смятам черен колан да взема до края на годината    Whistling Обаче много добре ми се отразява - след тренировка се чувствам по-добре отколкото преди това

Гудз, щерката е на 8.5, но започна на 7.

Чоч  hahaha

А пуснете ме дееееее  hahaha

# 586
Гудзи то хубаво ще посрещнеш мъжа и ще си легнете заедно, но детето ще стане и кво правите в този случай  newsm78  ?????

Иначе в Лидл продават стоки за дома. Като магазините за един лев от всичко по нещо, но спец в Холандия стоката беше на мн високо ниво сравнение с тукашните стоки по такива магазини и нещата и там и тук са евтини. Аз си купих страхотни купих 3бр в комплект ( ще покажа по - нататък когато снимам и обувките си )  за 3 евро. Тук в Карфура гледах един брой за цена 10-15лв.
Бурлекс са хранителни магазини както и СБА и Пени. В Пени имало и уреди , ама нали не съм го посещавала не знам точно.  Peace

Ще трябва да обиколя магазините , че ми трябват някой неща на Тефал, особено за тиган. Свекър ми като гледаше Калина  го измил ( и още др на тефлон неща) и му смъкнал тефлона и сега всичко залепва  Joy

Рени , споко, нормално е да има някакви промени , все пак е опериран човека. Баща ми също го оперираха преди 2 години . Аз след моята операция то не беше сърцебиене, то не беше спазми и зверски болки в сърдечната област от тръбите дето ми завираха, то не беше болки в кръста. Няма да се
притесняваш. Всичко ще се оправи.  Hug

Пол явно пак мислим еднакво  Twisted Evil

УмрЕм да видим Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 2 нови отговора.

ООО яла па и Вий се вклю и от нея не мога да публикувам  Crazy

# 587

ООО яла па и Вий се вклю и от нея не мога да публикувам  Crazy

smile3534

Ренка  Hug бързо да се оправя баща ти! Основното вече като е минало, другото малко по малко ще отшуми  Hug

# 588
Не ми се плези Вий , а кажи кво прави оня хубавец от чужбинско  Flutter

# 589
benighted, така е като не ги владея чуждите езици,така съм си го кръстила тоя магазин Crazy
Като го изписват баща ти питай докторите как се казва едно хапче дето е при високо кръвно, слага се под езика, освен това вземи телефони на докторите и им звъниш при нужда Peace Няма да се шашкаш всичко ще е наред, той като си е в къщи ще е по-спокоен ще видиш, от какво са го оперирали, че съм пропуснала newsm78
polin_a, мойто дете не е случило на майка Blush, става към 8, измъква се тихо, отива измива се, облича се, изяжда си кроасана, който баща му му е оставил на масата като се е прибрал, пуска си компа и телевизора и не ни закача Mr. GreenАз, баща му и кучето към обед се излюпваме и така.Но това е през седмица, другата седмица баща му е дневна и само майка му спи до към 10 примерно.А ако е на градина е друго нещо, ставам в 7  ooooh! Вечер пак сам си ляга, като му се доспи, отива измива се, облича си пижамата и торбата и си ляга, само понякога ме вика да го завия, ако не е успял качествено сам да се справи Crazy
wee.jess, браво и на теб и детето Hug
пуснете ме  бееееееееееее  Mr. Green

# 590

Аааа нИ казвам  Mr. Green Хубавее  Flutter И заяква, че нещо го позаморих Май месец  hahaha  Whistling

# 591

Аааа нИ казвам  Mr. Green Хубавее  Flutter И заяква, че нещо го позаморих Май месец  hahaha  Whistling

Значи да спА спокойно?

# 592
Спи, спи...следващите земетръси се очакват чак към Септември  Mr. Green

# 593
Спи, спи...следващите земетръси се очакват чак към Септември  Mr. Green
Къде ще се състой? На наша земя или? Ако ще е голям земетръса , шЪ та замоля да не е в БГ.Уговорено??? ( ще стиснем ли ръце в съгласие Crazy )

# 594
Гудзи, не знам дали детето ти е случило на майка, но ти определено си случила на дете Crazy. Всъщност съм сигурна, че и то е случило, щото ти си го научила на всичко това  bouquet.

Норче, ми тя наш'та мома му изцеди силиците hahaha, затова сега момчето има нужда да заяква Crazy. Че ей сега ще дойдат новогодишните празници и айде пак му стопИ лагерите Joy...

Вий, глей ти да не заякнеш много от туй карате Mr. Green. Умерено моля Wink.

Уууу, сега пък септември, сакън Naughty. Свършва ми майчинството тогаз ooooh! Confused

# 595
  • София
Здрасти, мачки  Hug!
Одеве милото се прибра и рече "Ще излизаме с еди си кой на пица и бира!", аз му викам "А мача!", той "Нема мач тая вечер, излизаме"... объкали сме си ролите в нашето семейство  Mr. Green. Та с други думи, ей сега влизаме, а сестра ми е заспала и няма как да кача снимките днес, ще ви ги показвам друг път.
Добре, че мача е равен и ще има продължения, олекна ми, че ще мога да си взема полагаемата доза футбол и тази вечер.

# 596
Вени ми добра вечер тогава, аз дето не гледах мач гледах и за теб, споко . После по телепатичен път ще получиш инфото от мен  hahaha bowuu

# 597
  • София
После по телепатичен път ще получиш инфото от мен  hahaha bowuu
Ей това е другарче  Hug! И да знаеш, нищо чудно и да получа факс от теб, като знам колко ти е силна оная вещерска част  bowuu  Hug!

# 598
Гудзи, знаем ги всички лекарства за кръвно и сърце. Баща ми ги пие от 18 годишен Simple Smile. Благодаря за загрижеността. Въпросът е, че много го боли, а той уж търпи на болка, а и тва не му е първата операция. Преди 16 години беше на крачка от инфаркта, но го стегнаха докторите и за това сега се шашкам. Ако беше напълно здрав си мисля, че щеше да е по-добре. А и доктора ме притеснява. Уж беше казал, че ако всичко е наред днес ще го изпишат, а днес му казал, че заради здравната каса трябва 2 нощи да е в болницата. Аз нямам нищо против да е под наблюдение, но думите на лекаря ме объркват.
Гудзи, от херния го оперираха.
Уф, до сега рових за добър детски стоматолог и се спрях на 2 имена, Едната работи в Бизнес парка май. Утре ще звънкам, че малкия има проблем със зъбите  Confused.
Айде, лека мацки   bouquet!

# 599
Вени -разбрахме се. Peace Hug

Незнам защо, но сега гледах първата тема в която мен ме няма по обясними причини ( не съм знаела , че има бгмама  Embarassed ) и виждам , че Вени, Вий , Гергина, Чили ( която вече не пише, ама аз като дойдох пишеше ) и ми стана едно странно................... Хареса ми , че хора от началото са още тук  Hug

Рени лека и спокойна  Hug

Общи условия

Активация на акаунт