Жената ЛЪВ-30 част!-И замириса на море........

• 18 826
  • 739
  •   1
Отговори
# 135
Искам да ви кажа че писах писах и малкия го затри.  Twisted Evil Та исках да кажа на Чоч да и е живо и здраво детето.   bouquet

# 136
  • София
Ох, Камиhahaha, човека се е изказал последен  Joy  Hug!

# 137
Та да ви кажа каквото си бях намислила. Днес реших да си изчистя щорите в кухнята обаче едната е огромна 2 на 1.80. Та направо се разбих. Е, промени и се цвета, видях, че била по светла.  Mr. Green Ама тя горката не я бях чистила около година.Вие какво си правите?

# 138
  • София
Мани, не питай  ooooh!! Нещо ми стана на корема и сега, ако не съм пред компютъра, то съм в тоалетната  Blush!

# 139
Вени - нищо ше се прочистиш.

Камче честити ти нови щори  Mr. Green

Аз пък май ще правя майонезеният сладкиш за първи път в живота си  Crossing Arms

# 140
Мани, не питай  ooooh!! Нещо ми стана на корема и сега, ако не съм пред компютъра, то съм в тоалетната  Blush!
Да не си бременна?  Rolling Eyes

# 141
Венче, Фнимавай да не лепнеш нЕкой вирус на бебка. Нали си гледачка. И бързо да се оправяш. Що така?
Аз пък вчера правих шоколадови бисвити, станаха суперски и сега само ги обикалям.  Blush

# 142
  • София
Ааа, Чочи, не съм  Crossing Arms, само съм се продрискала  hahaha!
Ками, добре, че днес ми се отложи бебегледането  ooooh!!
Реа, и аз така си се успокоявам, пък и друго нищо ми няма! В смисъл не ми прилича да съм болна - не ме боли нищо. Хапнах малко задушени картофи на обяд и обезсолено сиренце, даже и вода май не съм пила днес  ooooh!!

# 143
Ааа, Чочи, не съм  Crossing Arms, само съм се продрискала  hahaha!
Да, бе, ясно ми е  Peace. Ама нямаше да е лошо, ако си бременна  Flutter-младичка си още  Flutter

# 144
  • София
ЧочиHug!Аз ще взема да родя по-късно второто! Имам познати, които станаха родители сравнително по-късно, след 36-37 г.. Знаете ли колко са готини и как се подмладяват около децата си  Heart Eyes.

# 145
36-37г. е нормална възраст за раждане на бебе  Peace.

# 146
  • София
Първото им детенце се появи, когато бяха на толкова, а второто около 5-6 г. по-късно.
Прави ми впечатление, че времето, в което хората стават родители се изтегля мааалко по-късно, което не е лоша тенденция. Въпроса е да не става прекалено късно, като случая с Красимира.

# 147
Първото им детенце се появи, когато бяха на толкова, а второто около 5-6 г. по-късно.
Прави ми впечатление, че времето, в което хората стават родители се изтегля мааалко по-късно, което не е лоша тенденция. Въпроса е да не става прекалено късно, като случая с Красимира.
Божкееееее, Вени-чак сега ти прочетох поста правилно  ooooh!
Май остарявам...... Thinking

# 148
  • София
Чоч, я стига глЮпости! Нали се разбрахме, като почнем да остаряваме - цък и бебееее, хоп - ние младииииии Mr. Green  Hug!

# 149
Ора върнАх се и се метнАх. Овкусих 6 бр пържоли  ( а ние сме с мъжа само 2-мата ) и метнах майонезеният сладкиш. Сладкиша е готов , ще нося утре на раб от него, ама не съм го кусала още, а пържолите се пекат. Ще си почивам малко тази вечер.

Вени гледА ли мача преди малко - дето Италия падна, мн ми хареса този мач Peace

Вий ни напусна нещо  newsm78

Айде бре жени къде сте?  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт