Жената ЛЪВ-30 част!-И замириса на море........

• 18 869
  • 739
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Страшен мач, Реа, на три пъти щях да получа инфаркт  Mr. Green! Чакам Холандия довечера  bowuu!
За първи път ли правиш майонезеният сладкиш? Много е готин, аз го правих даже и на мъфини веднъж.

# 151
За първи път ли правиш майонезеният сладкиш? Много е готин, аз го правих даже и на мъфини веднъж.

Да за първи път, дано да не ми хареса много , че да го занеса на работа утре Mr. Green

# 152
 clean sohappy yesyes

Последна редакция: пн, 28 юни 2010, 11:14 от Реа

# 153
Ех, Норче супер. Много ми харесаха снимките особено в музея.  Mr. Green Така ми се приходи някъде... Whistling

# 154
Здравейте момичета! Идвам да се отсрамя и да кажа, че съм жива. Обаче ми се спуква г*зо от работа - Язаки, в офиса, отделно шефката ми пили на главата.... Rolling Eyes И на всичко отгоре нета ми вкъщи никакъв го няма  Crazy

И другата седмица престои същото фиаско ooooh!

Рейски - снимките са убиец. Вярно е, че те рядко успяват да предадт емоцията, която човек е преживял на място. Но за това пък за самия него могат да върнат усещанията за секунди  Hug

( Hug Ауу сега виждам, че точно вчера си се сетила за мен  Hug ).

Честно ви казвам, едва ми остава време да седна да вечерям, а след 11 часа в Язаки - само към леглото гледам Confused

Силно ви прегръщам всички и дано скоро пак мога да скоча в редичките на редовно списващите лъФици  Hug Hug Hug

# 155
И аз да се включа набързичко. Вече сме в къщи. Нета ми е трепач. Мога да пиша колкото си искам, а и снимки да качвам. При първа възможност ще го направя. Сега ще спя.
Норче, снимките още снощи ги гледах, но не можех да пиша Close. Знаете ми проблемите. Вече всичко е наред.
Обаче са страхотни всичките - и нашенските, и чуждоземските Peace. На една от снимките предполагам, че е сестра ти с детенце. Много е красива, също като теб Heart Eyes. С тези очи сте много екзотични Laughing. Музея не можах да го гледам много. Щерката беше зад гърба ми ooooh!. Но много, много красиво всичко Hug. Децата ми се виждат пораснали Hug. Сладури Heart Eyes.
Айде довечера ще се включа пак надявам се Hug.

# 156
  • Пловдив
 Hug

Тук съм и ви чета...

Не успях да се видя с никой в София...нищо, другия път...

Реа, сега ще гледам снимките... Peace

Имам проблеми в работата...май няма да издържа много...
Та не ми се пише тия дни...

# 157
Гледах снимки до сега... Мога да кажа само красота, красота, красота... тук ми трябва една замечтана емотиконка, но пусто все не намирам такава Whistling Реа, много ми харесаха снимките, пренесох се и аз там, дори и за пет минутки... еееех, / пак същата емотикона/ Laughing
Поли, добре сте си дошли! Естествено чакаме снимки Mr. Green
Бенджи, що така? Пък, като не става не се нервирай излишно, ама хА Naughty
Стефи, много постно, бре дУшо! Как е в работата?
Джеси, освен "лека работа" май друго не мога да ти пожелая Hug
Вени, как е корема?

# 158
  • София
Гледах снимки до сега... Мога да кажа само красота, красота, красота... тук ми трябва една замечтана емотиконка, но пусто все не намирам такава Whistling Реа, много ми харесаха снимките, пренесох се и аз там, дори и за пет минутки... еееех, / пак същата емотикона/ Laughing
Дааа, и аз се почувствах като Теди, като разглеждах снимките! Реа, страхотни са и страхотни сте  Sunglasses !
Пол, добре дошла  Hug! Ще чакаме да разказваш и да показваш.
Теди, мина ми! Нищо ми няма вече. Майка ми казва, че било заради това, че не беля ципата на пресните картофчета.
Бенджи, съжалявам за работата... Нищо, следващата ще е по-хубава! Пожелавам ти го Simple Smile.

# 159
Здравейте сладурчета Hug
Радвам се, че вие е харесало всичко................
Никой нишо не каза за дадо ми Спас  Mr. Green
Аз мн го харесах на фотоса.........

добре дошла  Hug Чакам с нетърпение да видя и вашите снимки. По бански имаш  ли?  Flutter

Тедко един масажист от Сф ме кани при него  Mr. Green да ми покаже масажи против мигрена за Калина, ама пусто нали не съм от Сф.......ще ми пише методи и техники за такива болежки, ако разбера нещо ще ти пиша  Peace Той лекува детето си от нощно напиишкване и имало ефект...........

Бенджи
, споко де всичко ще се оправи. Hug

Вийчо искам да гледам снимки  newsm78

# 160

Вийчо искам да гледам снимки  newsm78

Кои бре? newsm78

# 161

ААААААААА тука си  Mr. Green Викам пак избега  Joy smile3534

# 162
Ей, маймунки, скокнахте пак Hug!
Много хубаво поспинках Crazy. Обаче сега ще трябва да сготвя нещо.
Благодаря за посрещането Hug! Не мога да кажа, че сте ми липсвали Mr. Green. Държах ви под око, само дето не пишете много напоследък newsm78.
Снимки имам и по бански, ама после Hug. Между другото имам една интересна снимка във фейса, може да я видите Flutter.
Венче, нИ мЪ бий много Crazy.
После пак ще пиша Hug.

# 163
  • София
Венче, нИ мЪ бий много Crazy.
Joy  Joy  Joy

Пол, Ник е в състояние да ме накара да харесам и Гонзо  Hug! Много готина снимка!
Айде, няма да те карам да дезинфекцираш детето  Mr. Green Hug! Другия път на СПА, ама с отбора на ЦСКА и приемам, че сме квит  Joy!

# 164
ААААААААА тука си  Mr. Green Викам пак избега  Joy smile3534

А, тука..вече и аз не знам на коя планета съм  Rolling Eyes Само надничам  Mr. Green

Вени, да го оправяш бързо това коремче  Hug

Теди  Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт