Жената ЛЪВ-30 част!-И замириса на море........

• 18 835
  • 739
  •   1
Отговори
# 345
ЕЕЕЕЕ много се радвам за Жу. Тя е печено момиче така, че няма да я мисля, мн знам , че ще се оправи лесно и чудесно. Ти как се свърза с нея, ако не е тайна  Mr. Green

И аз така в Холандия . Влизам в един магазин за обувки - там намаления. Харесвам си едни чехли за 9, 90Е и едни високи интересни за 19,90Е. Решавам , че ще си ги купя и на касата ми казват - 19,90 обща сума, и аз гледам ей така  Shocked ама като неразбирам, плащам и доволно си излизам. Ми то едните ми излязах без пари  Crazy

# 346
Ех, че хубави новини  love001 newsm10! Ще я чакаме да се включи и лично някой път Жу Hug.
Тедко, много свежо звучиш Hug. Как са децата? Heart Eyes
И благодарско за пожеланията и за виртуалните гушки и цунки Hug!
Камче, скорошно оздравяване на твйто мило  bouquet! Помниш ли как те глезкаше кат' беше с болен крак, а Flutter?
Какво можем да си поръчаме от Италия например newsm78 Mr. Green

# 347
Реа, на скайпа  Mr. Green

Пол, парфюм например  Mr. Green кафе, нещо такова дребничко, че ако вземем за и заръчваме всички по нещо и казах че ще ч таксуват със свръх багаж на летището  Laughing

# 348
Еха, Жу, много се радвам за нея.  Hug Hug Hug Много целувки и прегръдки.
Поли, нали знаеш колко съм се глезила.   Laughing Ама мъжка му работа, ще се оправи къде ще ходи, ако не се оправи ще го изритам у мама.  Mr. Green

......радвам се, че стават нещата, нищо, че не казваш за какво иде реч... изобщо не сме любопитни Naughty Mr. Green

Е, ама никак не сте любопитни наистина.  Mr. Green Мама е в болница, ама ще се оправят нещата.  Praynig
Теди и аз нямам познати. Да не е за програмата за майчинството?

# 349
Бау!  animal037

Хаясинка, да ти е жива и здрава Жужи и от мен.
А ти как се свърза с Жу не можех разбера. Ама щото препускам съвсем диагонално, признавам си.
Аз наскоро пак я мислех тази Жу. Къде ли отидоха, какво направиха. Беше доста притеснена преди да тръгнат. А даже казвам "тръгнат" но не съм много сигурна дали всъщност занякъде са тръгвали. Просто голяма чуденка. Та сега не разбрах... В Италия ли са?

Моето УчО цял ден кат се сетя го търкам, ама имам пак болка. Дано успея да го върна тоя ечемик.

Тединко, я мЪ нА! Ама само дет позяпвам чат-пат. Друго кво да кажам? Пак ще излезне постно.

Хаяси, ми що съм ядосана. Обичайните заподозрени - слухове кой ще бъде съкратен, странни намеци от прекия ми началник. Поизтърпях го десетина дена, па накрая ми се спуснАха завесите. И ко мЪ разбираш... нинам дЪли мЪ разбираш...
Си гледа работата. Работата е намаляла. Но моята лично се увеличава. Гледам да си я върша добре. Аз съм перфекционист. И когато направя нещо добре не обичам некой да ми се шматка неуважително.

Хич не ми дреме. Тъй и тъй съкращават ами дай ся и да лижем гъзове щот авторитета на некой да пазим. Пусти шамари.

Гудзи, тебе все искам да те попрочета по-подробно, да те опозная. Ама явно ще е другата петилетка. Щот съм от нередовните тука. Напоследък съм пълна даже с отсъствия

Последна редакция: вт, 29 юни 2010, 16:55 от Stefka.b.k

# 350
  • София
Ау, много се радвам за Жу! Хаяси, браво на теб, че си я потърсила и че разказа  Heart Eyes  Hug!
Ками, тоз младеж Томи Лий ли е, бре  ooooh!! Не можах да го позная! Много здраве на мама! Вярвам, че ще се оправи   bouquet!
Теди, нямам никакви контакти в тази инспекция, съжалявам, душицо  Hug!

# 351
Ми да си заръчваме тогава парфюмчета Mr. Green. Кой ще прави списъка smile3523 hahaha.
Да са живи и здрави да поработват и детенцето да вземат, че сигурно им е много мъчно така Confused.

Камче, глезеше се яко, помня аз - примък-отмък hahaha и само нарежда като началник Crossing Arms Joy Joy Joy.
Носи здраве на майка си  bouquet!

Питата ми не можа да буФне както си требе Thinking. Сигурно заради сиренето вътре, и тавата смених с по-голяма, да ме пита оня що Banghead, ама нейсе Whistling. Сигурно е вкусна пък за сметка на другото Crazy.

# 352
Вени, той е!  Crazy
Аз пък правих бисквитена торта, ама то вие тука само като показвате торти. Crossing Arms

# 353
....Аз пък правих бисквитена торта, ама то вие тука само като показвате торти. Crossing Arms

Чи дай да видим де Crazy. Иначе не вярвам Crossing Arms. Mr. Green

# 354
  • София
Иии, сега как ми се прияде торта  ooooh!! Освен ще помоля милото да купи като се заприбира, че ме мързи да излизам.

# 355
....Аз пък правих бисквитена торта, ама то вие тука само като показвате торти. Crossing Arms

Чи дай да видим де Crazy. Иначе не вярвам Crossing Arms. Mr. Green
Много импровизирана

# 356
Някой по младост с тортичка няма ли  eat newsm53

# 357
Па ние със свеки мацнахме по една торта Лагуна за ваше здраве  Mr. Green. Взехме 3 различни парчета и си ги менкахме  Joy.
Гудзи, аз съм те засичала и из форума, и квартално. Много си ми позната в лице Simple Smile.
Еййййй, много се радвам за Жу! Добре, че са намерили работа навън. Тя толкова искаше да се махнат! Дано скоро си вземат и Васко и да се установят там.
Днес със свеки пак си говорихме как са нещата с образование, работа, стаж и пенсии в Испания и в БГ. Честно ви казвам, не ми се седи тук и на мен ама то е дълга и широка  Rolling Eyes.
Ками, скорошно оздравяване на майка ти  Peace!
Стефче, нЕма им се даваш, душко! Бой до дупка!
Теди, сори, нямам познат там!
 На мен пък Томи Лии никога не ми е харесвал, ама Джейсън Момоа е супер пич. Рейче, а, а? Новият Конан май ти взе акъла  Crazy  Mr. Green

П.П. Гудзи, идвай. Ще ти спретна една Simple Smile. Сега ще пека бисквити /тестото седи от 2 дни в хадилника/, но и бисквитена торта ще врътна. утре мисля и кифли. НЕма се излагаме пред свеки, я Wink

# 358
  • София
Брях, абе, мацки, вие сте голяма колония в Младост, като се замисля!  Hug

# 359
Брях, абе, мацки, вие сте голяма колония в Младост, като се замисля!  Hug
Вени, направо сме я колонизирали  Joy Joy Joy!! НЕма празно тука. Ако прибавим и Стефка към Младост 1А, когато идва...  Joy Joy Joy

Гудзи, таз кучка заема уникално смешни пози, когато спи  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт