Отговори
# 615
Това май е рододендрон  Rolling Eyes

Аз да се оплача, снощи Ники вдигна 39.4 градуса Т. Има гнойна ангина  Sad какво лято караме  ooooh!

# 616
Анджелина, стискам палци Ники да се оправи бързо.

Стилияна, нека новия ви дом е изпълнен с много щастие, разбирателство и сбъднати мечти.

Свекървите Confused... по-добре да не коментирам.

# 617
  • София, Лагера
Мацки, ние днес имаме годишнина от сватбата!  Flutter

Наздраве!

(към пожеланията сложете третото дете да е мома!)

АнджиTired Hug

# 618
Честита ви годишнина, Ноеми! Пожелавам ви го... Mr. Green

Анджи, дано бързо ви размине!

# 619
Ноеминкееее, наслюнчих се от това мохито  Crazy

Андж, как е положението?

Стилияна, нека новия ви дом е изпълнен с много щастие, разбирателство и сбъднати мечти.

Благодаря!

# 620
Благодаря ви за загрижеността, добре е вече. Направо ни изкара акълите с тази температура, но сега живна. Има още налепи, но ще оздравее.
 Hug

Честита годишнина, Ноеми! Третото да е момиче  Grinning Heart Eyes
Сту, всичко най-прекрасно в новия ви дом!  Heart Eyes

# 621
Стилияна, къде ще ви е новата къща?

# 622
Здравейте !
Ноеми, честита годишнина   bouquet Много любов и щастие ти пожелавам и за напред и сбъдване на всички  желания!

Ани, стискам палци да се оправи Ники по-бързо  Hug

Ние сме в схема - татито ще заминава в командировка, а баткото ми ака рядко. Няма Т или повръщане, дано да е било от нещо, което е ял... и дано не е прихващащо да го лепне и малкото... Оф тъпо ми е - приреснявам се без да има конкретна причина ...

# 623
  • София
Ноеми, честита ви годишнина! Да сте здрави, да се обичате и третото да е момиче!  Simple Smile

Анджи, радвам се, че бързо е живнал Ники.

Селма, как си? Не пишеш нищо, а те мислим! Докладвай!

Гали, дано на баткото му размине бързо и бебчо да не се зарази и той.

Явно сме влезли в сериите на летните вируси!  Tired  Моля всички да докладват без подканяне!  smile3519

# 624
  • София
Здравейте, мацки!   bouquet

Ноеми, честита годишнина! Бъдете обичащи се дълги години, и третото - мома  Party   bouquet

Сту, честит нов дом!  Hug Любов, разбирателство и щастливи моменти пожелавам!  Hug

Селма, пиши как си!  Hug

Онзи ден се чух и с Ивонска, много здраве и поздрави за всички и от нея  Simple Smile

Viki_76, ЧРД! Здраве, късмет и много щастие! Весел празник!  bdbaloni

Болните да оздравявате скоро  Hug

# 625
Ноеми, честита годишнина. Обичайте се и третото - момиче!

Стилияна, честит дом. Нека в него има само любов, разбирателство и щастие.

# 626
Миналият петък Алекс ходи с баба си и дядо си на Драгоман на плаж. И една пчела го ужилила. По обяд. По ръчичката, между средния и безименния пръст, ниско долу. Той е замахнал да я изгони. Извадили са жилото. И нищо. Никаква реакция. Обаче вечерта към 12 започнала да се подува ръчичката. Цялата и нагоре към рамото. Баща му е дал веднага алергозан (знаем, че не се дава алергозан на малко дете), половин хапче. Ужасно се бях притеснила. След и този случай, ще му направим един тест за алергичност. Някой правил ли е? Как минава?
Аз знам той към какво е алергичен - Урбазон. Може и вече да го е израстнал, знам ли. Може и към друго да е. Ще ми се да знам.

Около мен само бременни. Супер е.  Party
Една близка моя прителка ще ражда след няма и две седмици. Колко се радвам и нямам търпение да видя бебока вече.

# 627
Стилияна, къде ще ви е новата къща?

Ами на 200 метра от старата  Laughing Laughing Намира се на Нишава, срещу р-т Проя ако го знаеш. В понеделник ще се срещаме с дизайнер да ни направи проект и се почва  Crazy Crazy Crazy

Ние си прибираме децата този уикенд и ще ми се пръсне сърцето от вълнение  Heart Eyes Само си представям как спираме пред къщата на майка ми и те как побягват към нас да ни прегърнат  Hug Страхотно усещане Heart Eyes

Ина, Ая я нажилиха три пъти, но е нямало никаква реакция (слава Богу).  Казах на майка ми да и даде Зиртек и се е разминало  Thinking

# 628
Гали, давай на Марти запичащи храни и ако няма Т ще му се размине  Peace

# 629
  • София
Ина, нашите хлапетии са на възраст, в която все още никакви изследвания за алергия - нито кръвни, нито кожни - биха дали достоверен резултат. Това първо ужилване ли му е на Алекс? Ако да, то говорете с педиатърката за случая и какво би ви препоръчала да имате във вас за спешен случай. Инак на момента можеш да дадеш всякакво противоалергично като Зиртек или Ксизал - каквото имате - но не съм сигурна, че те повлияват този тип бързи алергични реакции.

Общи условия

Активация на акаунт