Кърмите ли пред роднини

• 7 830
  • 152
  •   1
Отговори
# 30

Аз детето си гладно няма да държа, `щото някой го е срам да ме гледа.Ми да не гледа ,бе Mr. Green[/color][/b]

exactly  Peace и аз така - кърмя навсякъде и почти пред всеки, но се старая да е дискретно. не тупвам "цицата на масата" както някой се беше изразил преди мен, но и няма да се притесня да си нахраня детето пред който и да било. ако преценя че на някой би му било крайно неудобно и би се притеснил много, ще се постарая да му го спестя ако имам тази възможност. ако не - негов проблем Simple Smile

# 31
Не само,че кърмя пред роднините-кърмя навсякъде и пред всички.
Щом Пешо може да си яде мазната баница пред всички и на никой да не му прави впечатление,значи и моето дете може да се храни навсякъде и пред всички без това да смущава тълпата.

# 32
Кърмя пред дамското съсловие, макар че свеки се чуди къде да се скрие в тези редки случаи... Срам ме е, а като виждам, че хората около мен се чувстват неловко, ми става съвсем неудобно  Confused Затова вече почти 7м се крием в съседни стаи и ъгли  Laughing

# 33
Детето си гладно не мога да оставя.По принцип не ми е особено приятно да го храня пред много хора, но ако обстоятелствата не позволяват ли го храня,а на когото му е неудобно да не гледа Naughty

# 34
  • ул. "Мечтание"
Брех, много срамливи тия роднини бе. Ама като видят да се дава на дете от шише не излизат от стаята и не им е конфузно.  Crossing Arms ooooh!

# 35
Брех, много срамливи тия роднини бе. Ама като видят да се дава на дете от шише не излизат от стаята и не им е конфузно.  Crossing Arms ooooh!

Не разбира се, дори с охота си предлагат услугите те да го нахранят, защото по-добре знаят как  Grinning Предполагам, че кефът е същия като да дадеш зрънчо на маймуните в зоопарка (а също и толкова полезно). Поне като хранех голямото с шише, беше точно така - щура надпревара кой да му втъкне гръцмуля.

# 36
  • След завоя в дясно
И ние сме далече от роднините, но нашите ми бяха на гости и си кърмех дискретно пред татко и брат ми.
Но пък бяхме на рожден ден миналата седмица и кърмих малката в друга стая, не защото се притеснявам, а защото детето е по спокойно като хапва на тишина, за мен това в по важно от купона Wink

# 37
Гласувах-пред близки роднини.Първите месеци на малкия все някой идваше на гости.Пред по-близките роднини(също и от мъжки пол Simple Smile)съм кърмила без притеснение.Сега си се кърмим насаме или пред таткото,просто Дани не си иска пред други хора Peace

# 38
  • софия
Кърмила съм единствено пред мъжа ми и леля ми.
Аз съм от жените,които се чувстват некомфортно да кърмят в присъствието на други хора.

# 39
Кърмила досега пред баба ми,майка ми,пред приятелка.Баща ми и брат ми винаги се изнизват скорострелно от стаята щом малкия почне да ми дърпа блузата,а реакцията им ме смущава така,че аз също бих се притеснила да кърмя пред тях.Кърмила съм и пред семеен приятел,който не посмя пък да излезе/той е лекар/ обаче огледа всички ъгли по тавана LaughingА пред баткото и таткото кърменето върви по-естествено от прозявка преди сън.

# 40
само пред съпруга ми

# 41
Предпочитам да кърмя насаме, но таткото не ми пречи, освен ако не ми говори, което разсейва бебчо. Другите роднини, дори и майка ми ме притесняват, но може би е защото не живеем заедно и не съм свикнала да кърмя пред тях. В парка бих кърмила, но само ако много се налага, гледам винаги да излизаме, след като сме се наяли добре Simple Smile.

# 42

иначе вчера бяхме на кафе с приятелка...сервитьорката я пита какво иска и след поглежда към мен...аз кърмя и се опитвам да накарам катерина да спре да рита и да буйтва, докато суче и въобще не гледам сервитьорката, като в същото време се чудя какво искам... и казах на момичето след малко да дойде...а после моятоа приятелка ми каза, че момичето се е притеснило и си обърнало главата...на другата маса едни родители хранеха детето си с АМ и там нямаше срам от страна на сервтиьорката...

Ами преди година и половина и аз бих си отвърнала главата и то не защото го смятам за нередно, грозно, срамно или нещо подобно. Просто е нещо ново и бих си мислила, че за теб ще е неудобно да те гледам втренчено. След малко стаж по специалността и сблъсък с кърмещи пред мен съм с друга представа за нещата, но съм далеч от мисълта да се втренчвам в нечии гърди, освен ако не ме помолят  hahaha

По темата: Кърмила съм пред мои и роднини на мъж ми, но предупреждавам. Така който не иска да гледа просто излиза или гледа в друга посока. В общи линии мъжете винаги се изнизват, а жените ако влязат в стаята, не ме гледат. Разбирам ги напълно и не искам да ги смущавам, а и така е по-добре. В общи линии май само майка ми и бабите на мъж ми могат да си говорят с мен докато кърмя и да ме гледат без да се притесняват.

# 43
Кърмя там, където ми огладнее детето. На който му излезе късмета да е наблизо, печели...  Wink

# 44
Кърмя пред най-близките си роднини, роднини от женски пол и деца, както и пред приятелките си. Досега не ми се е налагало да кърмя навън, но не бих се притеснила да го направя.

Общи условия

Активация на акаунт