Кърмите ли пред роднини

• 7 825
  • 152
  •   1
Отговори
# 15
  • Mars Hotel
Кърмя само пред роднини от моя страна и то рядко.
Мога спокойно да го правя пред майка ми и сестрите ми. Докато дъщеря ми беше по-малка, не се притеснявах да кърмя пред когото и да било, защото беше съвсем дискретно. Сега обаче тя иска пълен достъп до двете гърди едновременно за да си играе, катери и чупи стойки както и се прииска, така че кърменето вече си е жив ексхибиционизъм.  hahaha

# 16
Винаги съм се чудела как една плажна ивица превръща голата гръд в НЕсрамна, а 10 м по-навътре от нея, вече е редно да си покриеш даденостите.  Thinking
С кърменето - същата работа.

Разбира се, че кърмя навсякъде и пред всеки. Роднините от мъжки пол по линия на съпружеството изпитват известен свян - просто такъв модел им е заложен.

Любопитна ми е връзката плажна (или обобщено на открито) голота и кърмене извън дома. Подозирам, че ще е интересно. Simple Smile

# 17
и 2мата са кърмени там където са огладнели....който му е пукало е излизал........аз просто храня детето си..а не се показвам!!
Номер 2 още е кърмаче!/макар и само вечер вече/
И сега е на млечния бар!

# 18
  • София
Кърмила съм и двете деца пред роднини. В началото брат ми и баща ми излизаха от стаята, но с течение на времето свикнаха.

# 19
И пред роднини, и пред приятели, и пред непознати и познати (то детето като огладнее не пита къде си с кой си) ... разбира се във всеки случай кърменето е дискретно. Показно само вкъщи пред мъжо, ама то така или иначе у нас сме си кат` нудисти  newsm08

# 20
Кърмя навсякъде пред всички (не се увивам като буба, но не и пляскам циците на масата Mr. Green)
Единствено "показно" ми се получава на плажа...'щото си ода по монокини така или иначе newsm08

# 21
Кърмила съм на обществени места като паркове и градинки, без да се притеснявам, но и без да парадирам. Гласувах с отговор с пред роднини от женски пол и деца. Всъщност съм кърмила пред различни мои познати от женски пол в къщи, но не пред всички, защото свекър ми, баща ми и девер ми биха се притеснили, така че не си заслужава. За мен на обществени места е по-различно,  защото тогава просто нямам избор, трябва да нахраня бебето. Иначе смятам, че кърменето е по-личен акт и не е нужно всички да гледат.

# 22
  • Пловдив
Кърмя пред всички и навсякъде (най-неудобно ми беше пред баща ми ,но и това преодолях), кърмя даже и пред мъжете на приятелките ми , дискретно, но го правя Peace

# 23
  • Варна
Да, не изпитвам неудобство и срам.

# 24

Кърмила съм на обществени места като паркове и градинки, без да се притеснявам, но и без да парадирам. Гласувах с отговор с пред роднини от женски пол и деца. .

Когато имам избор, предпочитам да си нахраня детето на спокойствие ! Когато нямам, кърмя където и пред когото сваря  Mr. Green !

# 25
Да, пред всички роднини(и не само роднини) с голямото ми момче се затварях в другата стая и единствено съм кърмила пред една две приятелки,сега май изобщо не се замислям къде съм и кой е край мен,но не виждам и някой да се притеснява.

# 26
  • Враца
Кърмя пред всички, познати, непознати. До момента свекър ми май нещо се смути. Който има проблем, да не гледа, за мен това е най-естественото нещо на света  Simple Smile

Това все едно аз съм го писала.А и доста често ми се налага да го казвам на някой,като ме попита не ме ли е срам да кърмя навън.Аз проблем нямам ,който има той си е лично негов.
Аз детето си гладно няма да държа, `щото някой го е срам да ме гледа.Ми да не гледа ,бе Mr. Green

# 27
  • София
Гласувах с първа опция Peace

# 28
Отначало малко се стеснявах от роднините, но постепенно това чувство отмина. Кърмила съм пред кого ли не, но все пак основно пред близките роднини (така гласувах). Много често сме отивали с дребния в друга стая не защото мен ме е срам, а за да не притесняваме присъстващите - доста хора се стряскат и не знаят накъде да гледат.
Иначе в градинки и паркове проблем със срама не съм имала - там и без това кой ли ме е познавал, че да се притеснявам Hug

# 29
Не. Само пред сестрите ми мога да си кърмя спокойно (но те не са задръстенячки). Таткото и баткото въобще не обсъждам - с тях делим един дом и разбира се, че ме виждам как кърмя. Пред другите се съобразявам. Веднъж неусетно си дръпнах блузата, за да дам на бебето да суче, и един по един роднините се заизнизаха да излизат, за не ни безпокоят. Всъщност тях ги притеснява кърменето и точно това тяхно въртене на очи и преглъщане, кара мен да се чувствам неудобно и да кърмя в друга стая.

Общи условия

Активация на акаунт