Кърмите ли пред роднини

• 7 837
  • 152
  •   1
Отговори
# 120
  • StZ
Навън съм кърмила веднъж, но бебо много се разсейва и се оляхме с мляко baby_neutral
У дома се кърмим по всяко време ако той иска - пред сестра ми и майка, пред братята и приятелката на големия батко, мои приятелки, съседи и другарчета на големите, но те преминават дискретно само да поздравят.
Не ми е неудобно, защото съм си у дома, ако някой чувства такова заради нашето кърмене да премине в друга стая, измерение.... или да не гледа Crazy

# 121
абе то е ясно, че няма нищо по-важно от това детето да е нахранено и спокойно, но аз лично си кърмех вкъщи и не пред много хора-така се чувствах добре. вместо да се прикривам си седях на спалнята, отпусках се и докато бебка се нахрани аз честно казано си отпочивах. имам 2ма братя и много други роднини мъже, но единственият мъж пред който съм кърмила си е моят!

# 122
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
много зависи от личното ти усещане и отношение към твоето тяло, към акта на кърмене, към детето  ... а и към това кое е считаш за нормално, прилично и допустимо и кое не...

# 123
  • София
Кърмила съм пред роднини, приятели и непознати от всякакви полове.

# 124
  • T"A
Тинк, кърмя пред роднините на мъжа ми (моите още не са имали възможност да ме видят в тази ситуация). Свекър ми дискретно се отдалечава от мен, когато кърмя; от малкия брат на мъжа ми (15 годишен) ми е леко притеснено и обикновено се обръщам с гръб към него...

Мисля, че пред баща ми ще ми е трудно и то, защото мисля, че той би се чувствал по-неудобно от мен да си извадя гърдите пред него...

Пред непознати нямам никакви проблеми, даже ако имам нещо подръка (шал, пелена), си покривам корема вместо гърдата, че той все още е на трески след бременността и не е естетична гледка  Blush 

# 125
ами мисля, че зуи е права-всичко е до нагласа....кърмете, щом не ви пречи, всеки си знае!

# 126
Не, не кърмя нито пред роднини, нито пред непознати.
Това е нещо с което никога няма да успея да свикна  Confused

# 127
  • София
Пред абсолютно всички роднини, пред всички познати и пред всички непознати също. Без грам притеснение

# 128
кърмя си почти навсякъде...когато съм сред родата, предпочитам да се отделя в другата стая, но не от срам, а просто защото занимават детето и то спира да суче...а когато съм навън, абсолютно навсякъде. щом ми поиска детето Simple Smile

# 129
  • София
Да, кърмя пред роднини, както и пред непознати, дискретно. Свекър ми се притесняваше в началото и тръгваше да излиза, когато им бяхме на гости, но постепенно свикна и вече не му прави впечатление. Всъщност вече на никого не прави впечатление - близки, роднини, приятели, познати, колеги също са ме виждали да кърмя - навремето, сега вече кърмя само за приспиване и не ми се случва навън.

# 130
Кърмила съм навсякъде и пред роднини и пред непознати, винаги съм го правила дискретно. Първия път когато излязохме навън и се наложи да я храня, бях си приготвила шише и биберон, но тя не искаше и пищеше, ох беше страшно. Като се отпуснах видях, че е доста по лесно и от тогава дъщеря ми не знаеше какво е това биберон Simple Smile

# 131
В самото начало се притеснявах да го правя.Но след това кърменето си стана нещо съвсем естествено-хранех детето си,дори не се и замислях,дали може да се притесни някои от нас.Много ни се радваха,между другото.

# 132
Кърмя пред всички роднини от женски пол и пред дечицата ,които са момичета.Мисля си, че не е удачно пред племенниците, които са на 8-9 години момченца.А пред мъжете, изключвам моя ме е срам и то не защото кърмя, а просто не ми е удобно.А и освен баща ми мъжката част от родата е все от страна на съпруга ми...

# 133
Пред мъжка аудитория така и не се пречупих да го правя, а и не го смятах за нужно.

# 134
Кърмя пред близки роднини,не ме е страм.Е,не им се набутвам в лицата,но в една стая не ми е неудобно.Навън също кърмя като гледам са съм възможно най-дискретна.

Общи условия

Активация на акаунт