Кърмите ли пред роднини

• 7 835
  • 152
  •   1
Отговори
# 135
Не, не кърмя нито пред роднини, нито пред непознати.
Това е нещо с което никога няма да успея да свикна  Confused

Никога не бих могла!

# 136
Кърмех само пред мъжа ми и майка ми.

# 137
Кърмя пред близки роднини,приятели,познати и непознати.Опитвам се да съм дискретна и в повечето случаи се прикривам с пелена.

# 138
Кърмя пред близки роднини,приятели,познати и непознати.Опитвам се да съм дискретна и в повечето случаи се прикривам с пелена.
И аз така Peace

# 139
Отговорих само пред близки роднини , родителите ми и свекърва ми  Peace

# 140
Здравейте  bouquet
аз кърмя единствено пред майка ми и съпруга ми. За мен това е специален момент, единствено за майката и детето. Когато излизам навън кърмата е в шише. Вече 6 месеца не е отказала да суче заради това че използвам биберон. Имам си малка тайна за това разбира се! Wink

поздрави
Д.С.  bouquet

# 141
Кърмя пред всички роднини, не се притеснявам, дори имахме гости преди извистно време, т.к. са ми приятели си се хранихме на масата - всички заедно Party

# 142
Аз кърмя пред майка ми,мъжа ми,сестра ми и малкото ми синче,както и пред 2 от най-близките ми приятелки.
Не си представям да кърмя пред роднини от мъжки пол,някакси не искам друг мъж ,освен мъжа ми ,да ме наблюдава(според мен кърменето не е срамно,но е нещо интимно и лично ) Peace

# 143
Кърмя пред мъжа ми, кърмех пред майка ми. Пред свекърва ми съм кърмила 1-2 пъти, но се чувства неловко и го правя само в краен случай. Когато имаме гости отивам да кърмя в другата стая. Не смятам за нужно да си навирам циците в очите на всеки, при положение, че в нас има достатъчно място. Ако сме някъде на гости, отивам в друга стая. Не обичам да парадирам с това, че кърмя.

Вчера се наложи инцидентно да кърмя в Борисовата градина, но го направих толкова дискретно, че никой не разцбра какво правя.

# 144
Кърмя си и пред роднини, и пред приятели, и в колата, и на някоя пейка в парка, без особено да парадирам с това. Много често хората около мен дори не разбират че кърмя, а си мислят че просто съм гушнала бебо. 

# 145
И аз кърмя пред роднини, но само пред които на мен ми харесва и се чувствам комфортно. Laughing Често предпочитам да съм сама с малкия ей тъй от чисто егоистично чувство да запазя този момент само за нас двамата Crazy в началото кърмех и пред свекърва ми, но понеже тя се навираше на 2см от гърдата ми ooooh! и малкия преставаше да суче реших че е добре да я лиша от това удоволствие Naughty иначе отскоро кърмя и навън. В началото мислех, че всички мен ще гледат, но се оказа че на никой не му прави впечатление Peace

# 146
Кърмя само когато съм сама в стаята, това при мене е закон и за сега всички се съобразяват.

# 147
Кърмя пред мъжа ми и майка ми,а от скоро и без никой,че малкия по някое време започва да се разсейва от чуждото присъствие Laughing

# 148
Кърмя навсякъде без да се съобразявам с кого съм.Естествено дискретно,с пелена.

# 149
Кърмех без притеснения пред всекиго и навсякъде- роднини,майка ми,свекито,индивиди от мъжки пол..по центъра ,по детските площадки.Като,че ли хората цици не са виждали Mr. GreenПокривах се разбира се,но имаше период ,в който на малката и пречеше пелената и искам не искам  breastfeeding

Общи условия

Активация на акаунт