Нестандартен начин за обезкосмяване

• 28 019
  • 102
  •   1
Отговори
# 45
Къде греша.....
днес си епилирах мишниците и си направих  сместа:
счуках 3 таблетки  папаин (нямам от този на прах)+2 табл Протеин дигест+50мл вода и 1 ампула 100мл вит .С  и се намазах........след 20 минути не можех да си намеря място в къщи.Адски болки и оток на мишницата.Не мога да си събера ръцето до тялото .Боли та се не трае.Напудрих се с антибиотична пудра каквато намерих в къщи  и сега чакам да ме отпусне малко.Не съм чела чак такива реакции да Ви се случват след намазване.Аз ли прекалих с дозите или съм чувствителна към съставките.При положение ,че съм ги приемала вътрешно тези ензими  newsm78

# 46
  • София
Къде греша.....
днес си епилирах мишниците и си направих  сместа:
счуках 3 таблетки  папаин (нямам от този на прах)+2 табл Протеин дигест+50мл вода и 1 ампула 100мл вит .С  и се намазах........след 20 минути не можех да си намеря място в къщи.Адски болки и оток на мишницата.Не мога да си събера ръцето до тялото .Боли та се не трае.Напудрих се с антибиотична пудра каквато намерих в къщи  и сега чакам да ме отпусне малко.Не съм чела чак такива реакции да Ви се случват след намазване.Аз ли прекалих с дозите или съм чувствителна към съставките.При положение ,че съм ги приемала вътрешно тези ензими  newsm78

Според мен си променила дозите. Водата трябва да е топла и 100мл., а не 50мл.
Папаин - около 2гр. (това е половин чаена лъжичка) и витамин С е една ампулка от 2 или 5мл.
Една таблетка протеин дайджест е достатъчна.

# 47
Къде греша.....
днес си епилирах мишниците и си направих  сместа:
счуках 3 таблетки  папаин (нямам от този на прах)+2 табл Протеин дигест+50мл вода и 1 ампула 100мл вит .С  и се намазах........след 20 минути не можех да си намеря място в къщи.Адски болки и оток на мишницата.Не мога да си събера ръцето до тялото .Боли та се не трае.Напудрих се с антибиотична пудра каквато намерих в къщи  и сега чакам да ме отпусне малко.Не съм чела чак такива реакции да Ви се случват след намазване.Аз ли прекалих с дозите или съм чувствителна към съставките.При положение ,че съм ги приемала вътрешно тези ензими  newsm78

Според мен си променила дозите. Водата трябва да е топла и 100мл., а не 50мл.
Папаин - около 2гр. (това е половин чаена лъжичка) и витамин С е една ампулка от 2 или 5мл.
Една таблетка протеин дайджест е достатъчна.

Да ...сложих една ампула вит С от 5мл само .Водата ще я завиша следващия път и ще е топла.
Бромлайн таблетка трябва ли да се прибавя?Прочетох в първият ти пост ,че се слага за подсилване на ефекта на таблетките....до като ми дойде пудрата.

Последна редакция: нд, 29 авг 2010, 23:45 от feyaa

# 48
  • София
feyaa,според мен проблемът е в хранителните ензими,защото аз в началото разбрала недоразбрала направих рецептата без вода, а за Протеин дижест въобще не знаех и нямах никакъв проблем при мазането..........

# 49
  • София
В първия разтвор не съм слагала нищо друго освен вода, папаин и витамин С. Във втория разтвор добавих счукан на прах бромелаин и съдържанието на една капсула протеин дайджест. Него ползвам и досега. Но мина доста време и започва да мирише на вкиснато, затова днес или утре ще си направя нов.
Ако си с чувствителна кожа, пробвай да си приготвиш сместа само с вода, папаин и витамин С, а ако нямаш проблем винаги можеш да добавиш и останалото.

# 50
Благодаря Ви момичета ,така и ще направя.Вчера си поръчах папаина на прах и като пристигне ще си направя сместта само с вода и вит С .Ако няма проблем на следващото мазане ще доавя една по една и другите съставки.  bouquet Hug  bouquet Hug

# 51
Витамин Ц не трябва ли да е 1 мл( а не 2 или 5 мл)? 

Берем 100мл ТЕПЛОЙ воды, одну ампулу аскорбинки (1мл)-5%, 2 грамма папаина , все это растворяем в воде, и на кончике чайной ложки загуститель (КАМЕДЬ), все перемешиваем должно получиться как жидкий кисель . Все готово.

# 52
а някакъв сгъстител слагали ли сте до сега?

# 53
  • София
Досега не съм ползвала сгъстител, но сега ще поръчам от този:

...както е по рецептата

# 54
Ясно bobka  ,аз си мисля ,дали няма да се получи с желатин newsm78

# 55
  • София
Пинко беше предложил с глицерин, с желатин направо ще стане трудно за размазване според мен.......

# 56
  • София
Няма да стане с желатин. Аз се канех да пробвам, но Пинко каза:

Не слагайте желатин!!! Вие фоликула ли искате да атакувате или желатина?
Забравихте ли урока как да скапете парфето на свекървата с парченце ананас?
Това е груба грешка, направо за поправителен! Mr. Green Mr. Green

# 57
Пинко беше предложил с глицерин, с желатин направо ще стане трудно за размазване според мен.......

Глицерина няма как да сгъсти. Става малко по-мазно, но пак не се нанася добре. Надявам се с ксантовата гума да се получи. А за вит. С нищо не казахте. Последно колко да слагаме?

# 58
  • София
Витамин Ц не трябва ли да е 1 мл( а не 2 или 5 мл)?  

Берем 100мл ТЕПЛОЙ воды, одну ампулу аскорбинки (1мл)-5%, 2 грамма папаина , все это растворяем в воде, и на кончике чайной ложки загуститель (КАМЕДЬ), все перемешиваем должно получиться как жидкий кисель . Все готово.

Какво е това 5%? Гледах ампулите вкъщи и не видях никъде да пише процент...
Според мен, витамин С може да е от 1 мл. до 5 мл. Аз първия път сложих от инжекционния разтвор (2мл.), втория път нямах от него и сложих такъв за пиене от 5мл.

# 59
И аз се чудя какви се тези 5%. Прегледах руския форум от горе от горе ( руския ми не е добър) и доколкото разбрах техните ампули са от 50мг на мл. и може би затова ги водят 5%. Нашите са 100мг/мл, но това означава ли че трябва да слагаме 0,5 мл...... Ако може някой, който по се разбира с руския да проучи как стоят нещата  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт