True Blood сезон 3-тръпнем в очакване на Вълчан-27 тема

• 16 433
  • 728
  •   1
Отговори
# 675
Уууу, дека сте, би  newsm78 Да не гледате тюрки кириз?

# 676
Уууу, дека сте, би  newsm78 Да не гледате тюрки кириз?

Аз гледам "Женени с деца"  Mr. Green

# 677
Ой банда  Hug, я кажете, че се чудих аз - Сукито значи не може да чете мисли само на вампирите, а?  newsm78 Защото на вълчовците и на шифтърите - може....

# 678
Ой банда  Hug, я кажете, че се чудих аз - Сукито значи не може да чете мисли само на вампирите, а?  newsm78 Защото на вълчовците и на шифтърите - може....

Май да. Нали Бил й обясняваше в 1-ви сезон,че е така,вероятно защото са мъртви и нямат мозъчни вълни Thinking

# 679

Май да. Нали Бил й обясняваше в 1-ви сезон,че е така,вероятно защото са мъртви и нямат мозъчни вълни Thinking

Ай да, може, мерси   bouquet
Аз малко позабравил, особено първи сезон  Blush Как го е измислила леля ни Шарли... (ако е тя де, не съм чела книгите, и не ща  Blush)

# 680
А в книгите нали чуваше по някоя и друга фраза и от вамповете. А вълчовци и други връхестествени само усещаше настроения неможеше да ги чете.

# 681
Излезе ли книжката newsm78
Някой си я беше поръчал...че напоследък съм се разчела...докато сина ми седи в мен и гледа на компа филми,аз чета Rolling Eyes

# 682
Роклята на Лорена в тази серия е убийствена.
Тя и в 7 епизод на 2-ри сезон беше със страхотна зелена рокля, чак се размечтах  newsm53
Обаче златистото сатенено халатче на Лафайет направо ме закопа  hahaha

# 683
Излезе ли книжката newsm78
Някой си я беше поръчал...че напоследък съм се разчела...докато сина ми седи в мен и гледа на компа филми,аз чета Rolling Eyes

По последна информация май ще излезе в началото на юли(3-ти) Peace

# 684
Дубрютрууу! Бре, какво чудо на чудесата, аз да съм най-ранобудна в темата  Mr. Green

# 685
Дубрютро! Един юлски поздрав зи сите хипита у клубЪ  Mr. Green http://vbox7.com/play:5273e8f9

# 686
Dobro utro  бииии гугугугуууууууууткен,
Аз днес карах до работата, още съм под влияние на емоциите Crazy Млад шофер съм и преживявам радини вълнения  hahaha

# 687
Добро утро!!!!

Пуци-вярно си най-ранобудната днес Mr. Green

# 688
Деми, а представяш ли си на другите участници в движението какво им е от твоите вълнения  hahaha hahaha hahaha И аз още се имам за млад шофьор - страшна тръпка, ей  #Silly

# 689
Тъй Кате, тъй, излезнах мокра от колата, викам на мъжа ми - така ако се потя всеки път ще заслбна и без да бягам всяка вечер Mr. Green Колко е твоя опит мър Кате, сега да не ми кажш една година Crazy

Общи условия

Активация на акаунт