Пропуснала съм явно нещо.....Мишона, дано резултатите ти излязат добри и да няма нищо обезпокоително.......
Ние от сутринта от 8ч. като сме излезли преди малко се прибрахме.
Бяхме рано сутринта на консултация - човекът вече е 10,400кг. и 68-69см. Фонтанелата е добре и докторката каза да не му давам вит. Д(то аз не му и давам). Така и не успя 1 шишенце вит.Д да изпие......Каза да му давам вече пюрета и каши, пък както го гледала можел - "и супата ти да изяде....". Направиха реимунизация на хепатитната ваксина. На 7м. щели да му слагат тази ваксина дето така и не я запомних с буквата С(да ме извините за късата памет). Днес купих 2 каши на Слънчо и 4 пюрета. Едната каша е зеленчукова - някакви впечатления да имате от нея? С тези мои темпове на захранване се чудя кога ще заместя изцяло 1 кърмене......Както го давам през просото малко май няма да е в скоро време - с моите няколко лъжички........
Общо взето е това.......Добре сме,нормално бебешко - пубертетно ваканционно ежедневие е у нас, глези се с пълна сила Сами, ръце не ми останаха вече, блистера ме боли изключително много....
Минана, дано се подредят нещата при вас за добро!
Танче, като изгладиш - ела и у нас.......Пък аз ще захранвам...Давай смело грах....На Сами му хареса. И аз чакам да ида на село при мама....Тя е изкарала вече продукцията от домашен грах.....В къщи много го обичаме.
На всички ви

Да питам като изпуснала темата - ДМ какво означава? Тарти, вярвам,че ти си моя човек с отговор.......
Дуде, какво стана с прегледа - извинявай ако си писала, нищо не чела.....

До тук с немиризливите бебешки акита 
, беше очарован от кулинарните способности на майка си......

Къде ще бъдете, кога се връщате?
То и при нас е сходно положението

, че не знам в кой момент ще му плесна 2 шамара
Днес вадихме мъдрец.
после пък се надраска с химикал, изобщо само да се завъртя и за броени мигове ми размята всичките материали, нещо много ученолюбив ще дойде
). Но пък в момента като не мога да го разреждам и с мляко, съвсем се отказах.