Тръпне мамино сърце, през АВГУСТ да е с бебче на ръце! №13

• 29 740
  • 735
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте мацки и от мен  Hug
jenap да ти е живо и здраво детенцето и много радости да ти носи и да ти помага в отглеждането на бебочето  Hug

И за край една питанка- като лежа и искам да се обърна на другата страна често получавам силна остра болка ниско долу- на някоя от вас да се е случвало нещо подобно или да знае от какво се получава?  newsm78

Сиси, аз съм така всяка нощ почти. Не знам от какво е тая болка ниско долу, при мен не е много остра. Може би главичката на бебето притиска нещо. Понякога и през деня ми се случва да ме позаболи там.
Кори, СиСиТу при мен я има същата болка, рязко долу ниско на корема, но намерих лек  Crazy тъй като креватчето ни го подариха заедно с обиколничета, взех една от възглавничките и вечер си лягам с нея, като я слагам под коремчето когато лягам на една страна, като се обръщам си я прегръщам и пак под коремчето, но от другата страна. Може би като е пораснала бебка и понатежава и при лягане на една страна нещо се опъва и за това ни боли  newsm78  незнам, но откакто си гушкам нощем възглавничката не усещам такава болка при обръщане  Peace дано помогне и при вас  Hug

За протокола, ще си раждам във Враца, но с уговорката на моята доки, тя изражда и не е проблем да ме поеме. Само дано беба не реши да излиза точно, когато тя е отпуска  Crazy че и двете с нея сме против секциото, освен ако не е по мед. причини  Peace ако се получи така, ще му мислим в движение.  Peace

# 166
  • София
Jenap, много много здраве и късмет и от мен за малката госпожица!

Момичета, а как сте с дишането? Аз съм като парен локомотив, задъхвам се дори както си седя и доста често много трудно си поемам въздух Tired

# 167
Момичета благодаря ви за адекватните отговори  Hug Дано наистина да е от растящото бебе и мамтка  Praynig В един момент се притесних да не е някаква причина за притеснения, но като ходих на последната консултация док каза, че няма нищо, погледна ме и за разкритие- пак няма.
[/color]
но, СиСиТу , искам да те попитам нещо друго - стерилизатора на Avent e за 6 шишета и е голям за моята микровълнова.. мисля да взема този на chicco, който е за 3 шишета! кажи ми, моля те, мислиш ли, че ще ми свърши работа? аз не се сещам защо би могъл да не ми свърши, но... знам ли!!

Ами на Chocco не мога да се сетя каква е, сигурно съм ги виждала, но когато пазарувах за първото бебе си купих помпа за кърма на Авент, колектори за кърма на Авент и решихме тъй като сме заложили на Авент всичко да е на Авент и взехме този стерилизатор. Ами мога да кажа само, че ми е много удобен, защото стерилизира за 7мин. с 200мл. чиста вода в микровълновата и събира абсолчтно всичко- шишетата, биберони, лъжички (ако съм ползвала за нещо), цялата помпа за кърма(на части), колектор- 1-2бр. за кърма. След време в нея и чесалките съм стерилизирала в началото. Но мисля, че тази на която си се спряла пак ще ти върши добра работа, а ако не може да събереш толкова неща на веднъж и  на два пъти да я пуснеш пак няма да ти отнеме 30мин. Simple Smile

Ако си купувате помпата за кърма на Авент в нея има шишета с биберони и няма да има нужда да се взимат допълнително шишета с биберони. Но попринцип да ви кажа, че на Chicco шишетата са най- хубави, не изпускат въздух.

Илит, и аз съм така със задъхването, особено ако кача няколко стълби- без въздух оставам. За киселините няма да се оплаквам  #Cussing out

Последна редакция: ср, 23 юни 2010, 17:42 от СиСиТу

# 168
  И аз имам някой път проблеми с дишането. Случвало ми се е просто като си седя и реша да стана и нямам думи, така се задъхвам все едно съм извършила кой знае какво. Предполагам, че това се получава, тъй като бебокът се е качил нагоре и притиска диафрагмата.
  jenar, честита рожденичка. Да Ви е жива и здрава и има весело и безгрижно детство  bouquet

# 169
благодаря, СиСиТу! аз съм решила и без това да взема шишета chicco... едно стъклено като за начало и с каучукови биберони! а пък за помпата - мисля да го оставя това решение за след раждането след като видя от какво ще имам нужда! така или иначе обаче помпите на chicco ми се струват не по-лоши от тези на avent, така че най-вероятно и ние ще изберем всичко да е от една марка накрая!
Wink

между другото на мен за киселините много ми помага колата - изпивам една чаша студена кола и всичко е ок! Simple Smile

# 170
  • Miami
jennie.to, аз имам стерилизатор на Чико http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/popup_image.php/pID/3554  Не че е имало кой знае каква нужда от стерилизатор при мен, но ми вършеше работа.

И аз имам проблем с дишането, но това е напълно нормално. Няма място за притеснение.

# 171
Здравейте!
   Да питам пак - на някой правен ли му е глюкозен тест за диабет? за съжаление аз попаднах в графата на тези с гестационен  диабет, а нямах никакви симптоми и при профилактичен тест се установи.  Тук това изследване се прави на всички бременни.
Поне днес бяхме на ехограф и бебчо е ок и е килограм и половина тежък.

# 172
  • София
Janap, честита ти рожденничка-много да те радва. Вчера без да искам съм ви заблудила, но и аз самата съм се заблудила-матрачето за количка е 29.99лв. , а по-малките възглавнички 17лв. Днес го купихме защото ми се стори, че няма как да е актуална цената от 8.70 от нета, просто разликата е много голяма. Както и да е вече го имам-италианско е, може и затова да е по-скъпо.

# 173
  • София
Момичета току що гледах по БТВ че са се родили първите "августинчета" - тризнаците Георги, Дария и Огнян.
Докато лежах в патологията в Шейново се запознах с момичето, което лежа сигурно месец там и чакаше тризнаците, но не е записана при нас, тъй като се е знаело че няма да може да ги износи до Август.
Но аз все пак смятам че тези тризнаци са отчасти "Августинчета" и тяхното раждане е добър знак за всичички нас.
Да са живи и здрави, много красиви и да радват щастливите родители.

Последна редакция: ср, 23 юни 2010, 20:29 от adelina_bg

# 174
  • София
ех че хубаво,в новините казаха че в Шейново са се родили 4 двойки близнаци и едни тризнаци.Всички били добре,а аз си поплаках от щастие Rolling Eyes пере ме хормона май......Аз ще раждам секцио в Т.Киркова.Аз купих едно стъклено шише на Чико днес както и още възглавничка с мемори пяна,подплънки за кърмене и кърпички за почистване,и ми подариха едно голямо пластмасово шише-имало сега такава промоция.Ако купиш 2 продукта ти подаряват залагалка,ако купиш 3 получаваш шише,което е доста хубаво.Аз бях подарила на моя приятелка и тя е много доволна.Така че може да се възползвате ако желаете.

# 175

hrisinda, от къде ги купи тези неща?? :–) аз мислех тъкмо утре да ходя да пазарувам неща на chicoo и направо ми се иска да се възползвам от промоцията! Wink

# 176
  • София
От Бейби мола в Люлин,успех

# 177
jenap, честита ти рожденничка и от мен! Днес имам страшно много приятели, родени на тази дата - всички са страхотни хора!
Жива и здрава и много щастливо детство й пожелавам.
Аз като марка за тези принадлежности за хранене съм се спряла май на Tommee Tippee. Някой има ли отзиви. Без бисфенол са и пак има стерилизатори, помпи и прочие работки.
Оле, тия бебешки боденца са толкова сладки. Направо като за кукла. Много мънинки ми изглеждат.
Да са живи и здрави августинските тризначета!!!

# 178
 Хе момичета, сега отворих първа страничка, че да прегледам линковете със списъците и гледам 150 момичета с/у 63 момчета  Mr. Green хареса ми  Whistling майтапа на страна - живи и здравички да са ни душичките без значение от пола  baby_neutral Heart Eyes
adelina_bg много хубава новина сподели за тризначетата - нека носят много радост на щастливите си родители  Grinning
jennie.to  мила, котанчето щом ти харесва направо ти го подарявам  Party  Hug
Лека и спокойна нощ /доколкото е възможно/ от нас с бебка на всички !  Heart Eyes

# 179
  • София
jenap, честита ти рожденничка и от мен! Днес имам страшно много приятели, родени на тази дата - всички са страхотни хора!
Жива и здрава и много щастливо детство й пожелавам.
Аз като марка за тези принадлежности за хранене съм се спряла май на Tommee Tippee. Някой има ли отзиви. Без бисфенол са и пак има стерилизатори, помпи и прочие работки.
Оле, тия бебешки боденца са толкова сладки. Направо като за кукла. Много мънинки ми изглеждат.
Да са живи и здрави августинските тризначета!!!
^VALINA^ в mothercare има супер намаление на Томи Типи. Аз си взех тези два комплекта и си реших целия проблем с шишета,стерилизатори, помпи, нагреватели и т.н:
http://www.mothercare.com/Tommee-Tippee-Closer-Nature-essentials … 4041&mcb=core
http://www.mothercare.com/Tommee-Tippee-closer-nature-electric/d … 4041&mcb=core

Общи условия

Активация на акаунт