Тръпне мамино сърце, през АВГУСТ да е с бебче на ръце! №13

• 29 741
  • 735
  •   1
Отговори
# 180
Честито на новородените бебчета! Да са живи и здрави и да радват всички около тях  smile3501

И честит рожден ден на малката на jenap   bouquet

Аз днес бях на преглед, всичко изглежда наред засега, мъничето ми расте както трябва, отговаря си на седмиците и е с главичката надолу. Аз самата не се чувствам много добре, но това не е толкова важно щом всичко с малката е наред.

Лека нощ на всички!  Hug

# 181
Ади, а ти от Бг ли си ги взе или ги поръча от сайта?
Защото май на единия комплект със сигурност пише, че има ограничения в доставката.

# 182
  • София
Ади, а ти от Бг ли си ги взе или ги поръча от сайта?
Защото май на единия комплект със сигурност пише, че има ограничения в доставката.
Не, поръчах ги от сайта с моя кредитна карта и използвах посредник(GabCo) само за доставката от Лондон до София

# 183
jenap да ти е жива и здрава дъщеричката и много радост да ти носи!  bouquet

Аз мисля да раждам в Шейново. Лекарката, която ми води ЖК, работи там.

Някой посещавал ли е лекциите за кърмене на Националния комитет по кърмене? В неделя организират отново кърмаческа среща за бъдещи и настоящи майки и се чудех, дали да ги посетя. newsm78

Хубава вечер от мен!

# 184
Oт както се развали времето,вече 3-ти ден, ми е едно отпаднало,лошо,нищо не ми спори Sad Sad Sad все ми е зле през деня,кръвното ми все ниско,явно от налягането  ooooh! ту ще вали....ту вали.....ту пече...шантаво време-всичко ми се отразява Crossing Arms+магнитните бури,направо съм като един радар  Tired Crazy Crossing Arms #Crazy

^VALINA^ и аз съм се насочила към Томи Типи шишета,а помпата ще ми я дадат Naughty
jenap,да ти е жива и здрава дъщеричката и да бъде най-добрата кака nbirthday  ura smile3510

# 185
  • София
Запис и от мен на 13стр. Crazy Ади, мерси за темата и дано скоро приклюат неволите ти. Но и аз си мисля, че ако имаше някаква сериозна опасност нямаше да те оставят просто да си ходиш. За първата страница - аз ще раждам в Майчин дом, лекарят още го уточняваме, засега нормално. За втора градска чух хубави отзиви, и ремонт били правили, ама цените за избор на екип ми се виждат доста височки.
За болките при обръщане в леглото - и аз ги имам, и то и в кръста. Някой път са по-слаби, някой път направо на сълзи ме избива, ама май няма спасение.
За матрачетата - аз съм се спряла на Магнифлекс - едни наши познати с бебе взеха такъв и са много доволни. Легълцето ще ни бъде от Дизайн бейби. На количка още не съм се спряла - утре пак ще ходя да оглеждам.
Жени, честит празник на момиченцето ти  bouquet
Кейла, за пръв път чувам да се пепоръчва такова изследване на бременни. И честно казано ми се вижда малко странно точно в този период да се прави. Доколкото знам самата шийка сега съвсем няма нормален изглед, да не се наплашиш само излишно.
Браво на всички с хубави новини от прегледите.
За шишета и помпа и аз съм се ориентирала към Томи типи - по-точно към комплекта за кърмене, изгоден ми се вижда.

# 186
  • София
Ади да ти напомня да питаш приятелката си за педиатър в Дружба 1 Peace

# 187
  • София
И ние сме се спрели на Магнифлекс - http://magniflex.bg/bg/products/bambino/baby-bamboo/

Последна редакция: ср, 23 юни 2010, 23:34 от adelina_bg

# 188
  • Ямбол
мислех си и аз за матрак на магнифлекс... не съм се решила все още newsm78 . Иначе се сдобих с кмомплект стерилизатор /електрически, с пара/, 6 шишета, уред за затопляне на млякото, и още някакви джаджи от toys r us  http://www.toysrus.co.uk/Babies-R-Us/Feeding/Steriliser-and-Warm … tions-Set(0079284)  мисля, че е този комплекта, само че майка ми спомена по-различна цена.
относно болките - вечер едва се обръщам, така се схващам като спя на една страна, болят ме и кръста и бедраните стави...и сутрин съм като разглобена. ама се трае,важна е крайната цел  Grinning

# 189
Здравейте мили майчета HugНахлувам само за да изкажа подкрепата си към една моя много близка мама тук.tolinka,мила с теб съм и стискам палци за финала . Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

А на всички вас момичета прекрасни желая леко бременеене и още малко сили за най-прекрасния и очакван момент Hug Peace

# 190
Здравейте, мами!
Виждам, че се разисква темата за стерилизаторите. На няколко места съм чела, че електрическите стерилизатори  са много по-добри от тези за микровълнова, поради вредните лъчи, които микровълновата отделя. Затова заега аз съм се спряла на този стерилизатор http://www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=3251285.

От друга страна пък икам да купя шишета на Born Free http://www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=3312492, а пък не мога да намеря електричеки стерилизатор на Born Free...

Има ли мама, която е попадала на екектрически стерилизатор на Born Free? Наистина ми се иска шишетата и стерилизатора да са от една марка...

Погал по всички бременни коремчета  Hug

# 191
Добро утро!
Ще раждам в Тина Киркова и то може би в началото на август, че после лекарката ми от 13.08 излиза в отпуск. Charr с близки термини сме, а както сме и с второ може да се засечем по коридорите на болницата.
От другата седмица излизам 45 дневния болничен и ще направя равносметка от какво се нуждая още за бебка. Спряла съм се на биберони и шишета на NUK. Ще пробвам до последно кърмене на малката като се поуча от грешките, които допуснах с кърменето на първото дете и по тази причина ще взема само 1 шише за водичка. С Калоян не съм купувала стерилизатори, а изварявах в тенджера на котлона - върши същата работа.

# 192
bilqna, ти секцио или нормално ще раждаш? Моят термин е много объркан честно казано. По последна менструация се водя с термин 17 август, както съм записана и тук. След това Марков каза че съм с 1 седмица напред - т.е. 12.08, а и на прегледите пак излиза с една седмица напред, така че ... нищо чудно да се засечем  Hug
Аз съм сигурна във всички вас, че ако решите твърдо и потърсите навреме помощ от консултанти/форума за кърмене, ще се справите с кърменето. Няма нищо страшно и фатално, просто се отпуснете и гледайте бебето - това е.
А и внимавайте със съветите, които ви дават близки и познати, тъй като масово се практикуват неща, несъвместими с успешното кърмене.

Уффф, сега се сещам защо мразя да съм бременна. Няма такъв хипопотам - пуфтя като парен локомотив, не мога да се придвижвам, а съм свикнала да ходя бързо. Тежи ми всичко, не мога място да си намеря, рева при най-малкия повод/освен от хормоните, има и други лоши обстоятелства около мен, за съжаление/...
И се утешавам, че остана още малко  Peace
Извинявайте за словоизлианията, но вие ще ме разберете най-добре   bouquet

# 193
Здравейте момичета  Peace
Вчера бях на лекция за раждането и малко се успокоих. Друго си е като ти обяснят нещата.
Разбира се, не казват, че не боли, но мен болката не ме плаши чак толкова.

Купих първото шише вчера, надявам се да не ми потрябва за адаптирано мляко, но да имам за водичка ако се наложи в  жегата  Crazy

# 194
Добро утро,майчета.Как сте тази сутрин?Вчера бях на контролен преглед.Малкия бебок се е обърнал надолу с главата и може би от движенията му от време на време ме понаболва корема ниско долу.Лекарката каза че всичко е наред.От понеделник излизам в 45-дневния болничен и тъй като имам един ден разлика с ЛЛК-то си взех платен отпуск за петъка.Така си спестявам даването на 30 лв.за болничния.Тези дни бебо не спира да шава,явно вече му е доста тясничко.Лекарката ми каза за цените в Майчин дом-изглеждат доста по различни от тези за които пишете.Нормалното без упойка е 500лв,с упойка 550лв,а секциото е 650лв.Незнам какви са тези цени от по 1500-2000лв. #CrazyЕ,май всяка болница има различен стандарт.

Общи условия

Активация на акаунт