Тръпне мамино сърце, през АВГУСТ да е с бебче на ръце! №13

• 29 747
  • 735
  •   1
Отговори
# 210
  • София
В Мадъркеър правят добри намаления на стерилизаторите, тези двата ми се струват изгодни: http://www.mothercare.com/Mothercare-microwave-steriliser-pod-Gr … 4041&mcb=core и http://www.mothercare.com/Tommee-Tippee-Slimline-microwave-steri … 4041&mcb=core . Преди време беше наполовина намален и този: http://www.mothercare.com/Philips-AVENT-Express-microwave-steril … 4041&mcb=core , предполагам пак ще го намалят. Попмата на Авент все още е на много добра цена: http://www.mothercare.com/Philips-AVENT-manual-breast-disposable … 4041&mcb=core  Peace

И моят корем е малък (точно 95 см) и въпреки това едва ходя и дишам ooooh!

# 211
  • Miami
Illit, за колко време пристигат нещата от Мадъркеър? Има ли тема във форума за пазаруването от там?

# 212
Аз със задъхване и тежест нямам проблеми слава богу.Чувствам си се прекрасно. ПОследните 10тина дни съм го ударила на такъв "плодояд" , че май това ми е 90 % от храната и се чувствам супер. Заредена с енергия. Асансьор все още не ползвам, започнах и да ходя повече пеша.Оня ден ритах и топка с малкия  Laughing Вече нямам търпение да дойде време да си видя новия бебчо:)

# 213
Привет и от мен - имам нужда от съвет.

Случайно някой да е запознат с кошарка Bertoni Travel Kid - има си матрак, ама той е един такъв нагъващ се, образуван от отделни пластини. Въпросът ми е - нужен ли е допълнителен матрак или направо на това чудо се слага бебето?

# 214
задължително си вземи нормален матрак,който ще сложиш върху този.

# 215
здравеите вчера ходи при доки да си взема 45 дневния болничен обаче кръвното ми беше високо и сега съм ми е  малко притеснено тези дни ще следя и ако продалжава доки каза да го информирам дано всичко е ок Praynig Praynig Praynig
за тумбака моят е 113 см направо немога да се свия да си обуя обувките  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
лек ден на всички тумбачета

# 216
мерси, psm.

А този отговор и съвет всъщност за всички преносими кошари ли се отнася, или за конкретния ми модел?

# 217
stassimira за ситуацията с новия колега напълно те разбирам и ти съчувствам. Аз имах заместничка още от февруари месец, два месеца и половина я обучавах и като излязох в болничен успя да съсипе цялата организация на работа, която си бях създала и стигнахме до там технолози, лаборанти, шофьори и кой ли още не да ми звъни и да се оплаква. Надявам се при теб поне този проблем да отпадне и да не те притесняват излишно като излезеш по майчинство.

# 218
мисля,че за всички. нашата е на кенгуру и е по същият начин както описваш. товас поред мен не е матрак на който може едно бебе да спи(тънко,гъвкаво и неудобно). бебетата трябва да спят на равна твърда(т.е. да не потъват) повърхност.

# 219
 и аз мисля да раждам в АГ-то във ВИПа като ходих педи седмица на ценоразписа горе на ВИПа нормалното беше 700 лв по клинична пътека

# 220
  • Miami
bonniem, и аз мисля, че ако се ползва постоянно тази кошара, ще трябва задължително друго матраче. Това към кошарите става да се ползва, ако се пътува някъде, за известно време само да спи бебето там. Макар, че за пътуване има и сгъваеми матрачета, по-дебели.

# 221
  • София
Illit, за колко време пристигат нещата от Мадъркеър? Има ли тема във форума за пазаруването от там?

Ами аз пазарувам с посредник, защото доставката до Англия при поръчка над 50 лири е безплатна, а до БГ е 25 лири, та затова пристигането ми зависи от курса на посредника - мисля , че около седмица горе-долу е доставката в Англия и после още  няколко дни имаш от Англия до тук. Ето темата: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=453958.135  Hug

Аз пък не съм и помислила, че му трябва друго матраче - мислех, че това на  високото ниво е достатъчно ( и аз съм с преносима кошара с две нива) newsm78

Fighty, направо ти се възхищавам на тонуса и енергията Peace

Последна редакция: чт, 24 юни 2010, 13:11 от Illit

# 222
  • София
stassimira за ситуацията с новия колега напълно те разбирам и ти съчувствам. Аз имах заместничка още от февруари месец, два месеца и половина я обучавах и като излязох в болничен успя да съсипе цялата организация на работа, която си бях създала и стигнахме до там технолози, лаборанти, шофьори и кой ли още не да ми звъни и да се оплаква. Надявам се при теб поне този проблем да отпадне и да не те притесняват излишно като излезеш по майчинство.

Най-много се дразня че той дойде в екипа преди около 3 месеца и аз му дадох да чете достатъчни материали с уговорката ако нещо не му е ясно да пита на момента. Той досега нямаше никакви въпроси и изведнъж в последните ми 2 седмици се оказва не нищо не му било ясно. И сега аз обяснявам всичко от А до Я и то само когато на него му е "удобно" и не е зает с нещо друго.

# 223
момичета и аз на свой ред да попитам като стана дума за матраците.... преди дни взехме за малчо легло-люлка на бертони ТREND от тези дето по-късно се преобразуват на юношески.... та то си върви с някакво твърдичко матраче - дебелина 6 см  Thinking .... мисля си че трябва и допълнително да взема... нали така?

# 224
  • София
Illit кажи когато мислиш да поръчваш нещо и може да се комбинираме за да се възползваме от безплатната доставка до Англия. А с каква карта може да се плаща.

Общи условия

Активация на акаунт