Тръпне мамино сърце, през АВГУСТ да е с бебче на ръце! №13

• 29 751
  • 735
  •   1
Отговори
# 225
Привет и от нас. Аз пак зачезнах, но нали ви бях споделила, че ще ходя на море. На мен не ми понесе та се върнахме скорострелно оттам. Получих контракции, подуха ми се краката, появи се един задух, чак неможех да дишам  Shocked. Два дни в мръсна София и всичко вече е под контрол. За първа страничка аз ще раждам в Майчин дом при д-р Дяволов. Даже в понеделник сме на преглед при него да ни види докъде сме го докарали. Вчера бях на лекцията в Бейби мола (раждането - физиология или наказание), много ми хареса. Доста полезни неща научих, а и Елена Василева представи нещата по много забавен начин като на игра. За матрачето моята приятелка работи в детски магазин и ми каза на всяка цена да вземем, че това дето си вървяло с кошарите не ставало за нищо. В събота ще обикалям за количка, че и туй не съм избрала още. Добре, че мама поне се е заела с пазаруването на дребните неща - дрешки, чаршафки и т.н. За козметика и аз съм се спряла на Веледа, иначе вкъщи имам и Бочко. От 30.06 пък съм вече официално в майчинство и вече ще бъда по-активна. Софийските мами, няма ли да правим още една срещичка? Този път ще дойда на 100 %. Целувки на всички.

# 226
И аз съм се спряла на този тип преносими кошари "за игра и спане" на две нива.Още не съм я купила, но по повод този твърдия матрак се обяснявахме доста с милото.Аз му викам, че на това бебка не може да спи, ама като го разгледа и пипна дойде на моето.Тук ,в Пловдив гледах матрачета по 30тина лева,така че ако не смятате да купувате нещо "по-така" не е за притеснение търсенето на матрак.

# 227
stassimira не мога да си обясня едно - докато сме на работа на заместниците всичко им е ясно, като видят дебелия край, че идва  времето да ни няма на работа и започва ама това не знам, онова не разбирам, ами сега какво ще правя...........
При мен плюса е че аз излязох в болничен в началото на май и доскоро ме  тормозиха редовно по телефона, от няколко дни нещата са по-спокойни, надявам се, че вече ще спрат. Като гледам на теб ти остават 12 дни до 45-дневния и ми се струва, че няма да те оставят на спокойствие. Но искрено се надявам колегата ти да влезе в час за това време и да те остави да се наслаждаваш на почивката и майчинството си.

# 228
  • София
Kati_Skarlet  крепи ме мисълта че ми оставам само 4 дни работа защото от средата на другата седмица си взимам отпуска. А и знам че ще се оправят много добре и без мен защото аз има още един колега който се занимава със същите неща като мен. Така че заместника няма много да я закъса и няма да се налага да ми звънят. Само малко съчувствам на другият колега че в началото всичко ще му се струпа. Но пък той си е оправен.

Последна редакция: чт, 24 юни 2010, 15:59 от stassimira

# 229
  • Miami
Illit, за колко време пристигат нещата от Мадъркеър? Има ли тема във форума за пазаруването от там?

Ами аз пазарувам с посредник, защото доставката до Англия при поръчка над 50 лири е безплатна, а до БГ е 25 лири, та затова пристигането ми зависи от курса на посредника - мисля , че около седмица горе-долу е доставката в Англия и после още  няколко дни имаш от Англия до тук. Ето темата: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=453958.135  Hug

Мерси много   bouquet

# 230
И аз много благодаря за мнението за матраците.

# 231
  • София
Illit кажи когато мислиш да поръчваш нещо и може да се комбинираме за да се възползваме от безплатната доставка до Англия. А с каква карта може да се плаща.
И аз бих се вклщчила.На мен ми предложиха оферта 10лв доставка,4% от сумата +1лира на кг и аз се отказах от тази оферта.Ако Illit иска можем наистина да се комбинираме.

# 232
Здравейте Simple Smile Да се отчета и аз - днес бяхме на ЖК - всичко е ОК с малкия, обърнал се е с главичката надолу най - накрая, станал е цели 2200гр. Засега не се виждат никакви пречки за нормално раждане (дано и да не се появят). Ами засега това е от мене Hug

# 233
Здравейте и от мен. Аз не съм писала от много време, но от време на време  хвърлям по едно око на случващото се тук.
  Виждам, че повечето от вас са започнали да пазаруват, а аз  да ви кажа честно вече съм почти готова за бебетата. Имам два шкафа с дрешки, шишета, стерилизатор, помпа и даже обзаведохме детската стая. Само количката си чакам още.
  А иначе бебоците са добре, вече са по 2200гр., и здраве и живот ще раждам секцио В Шейново на 13.07, а от 19 .06 вече официално съм в болнични та сега вече ще мога да ви слвдя по- честичко.
  Аз имам същите болки като лежа, а като реша да се обръщам имам чувството, че корема ми ме дърпа надолу. И преди една седмица се сдобих с прекрасни алено червени стрии на корема, направо красота.

# 234
  • София
Момичета ще се ражда май..........цял ден съм с контракции и лежа,пия лекарства ама нъц.Не се натоварвайте грам и си почивайте повече

# 235
  • София
Illit кажи когато мислиш да поръчваш нещо и може да се комбинираме за да се възползваме от безплатната доставка до Англия. А с каква карта може да се плаща.
И аз бих се вклщчила.На мен ми предложиха оферта 10лв доставка,4% от сумата +1лира на кг и аз се отказах от тази оферта.Ако Illit иска можем наистина да се комбинираме.

Нямам нищо против, единствено че аз скоро не знам дали нещо ще поръчвам, защото взех вече някои неща оттам. Мишлето, каква е тази оферта, нещо странно ми се вижда - аз плащам само 1,2 паунда на кг на фирмата превозвач, това което пишеш ти да не е в случай, че те плащат с тяхна карта?  По-изгодно е да си поръчаш с твоя кредитна карта (и май някои дебитни стават, но не знам кои) Peace

# 236
Спокойно hrisinda,ако контракциите зачестят отивай веднага на лекар,чу ли.Стискам ти палци Praynig

# 237
Спокойно hrisinda ,ако контракциите зачестят отивай веднага на лекар,чу ли.Стискам ти палци Praynig

# 238
Hrisinda,

Стискам палци. Гледал ли те е гинеколог - какви са неговите прогнози - ще се ражда ли?

# 239
  • София
Хриси, стискам палци да се разредят контракциите. Ако не - бързо на лекар  Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт