Тръпне мамино сърце, през АВГУСТ да е с бебче на ръце! №13

• 29 754
  • 735
  •   1
Отговори
# 240
хрисинда, ако е решил бебчо ,че е готов....божа работа Simple Smile И аз последните дни има доста контракции, ама аз не  лежа, щъкам постоянно , малките все се налага да ги вдигам, пия магнезий 3 по 1. Но си спомням ,че такива контракции имах и с двете бременности от доста рано , та не се притеснявам.
Момичета, моята щерка в началото беше в преносима кошарка и не съм взимала допълнителен матрак почти до годинка. Те бебчовци са толкова лекички ,че това матраче не поддава.Поне при нас беше така. А сега като пътуваме пак си я взимаме тази кошарка и малкия спи в нея без матрак.
За мамите от София - едно инфо. В Аутлет София има аптека , в която има всякаква козметика, включително бебешка на Клоран, Веледа и т.н Всичко е с 20% намаление.

# 241
Hrisinda,всички сме с теб и стискаме палци!Ако малчо е решил да се появи,ще бъде нашето талисманче!Веднага да ни информираш как си! Hug

# 242
  • София
Стискам за сега и започнах да пия лекарства,ще видим къде ще му излезе края.Стискайте палци да изчака още малко

# 243
Hrisinda дано контракциите се разредят и бебчо изчака още малко! Стискам ти палци да почакате!

# 244
hrisinda, стискай краци. Но ако нещата загрубеят, веднага се консултирай с лекар.

# 245
боже, моето ако тръгне да излиза сега- по средата на ремонта и без почти нищо купено за него0 Simple Smile мнооого ще е забавно Simple Smile хрис, дано всичко е ок при тебе. аз днес не се спрях да обикалям защото във Варна беше много яко хладничко Simple Smile през деня съм Супер , дано продължава така( леките неразположения и сутрин нисичко кръвно , но според мен е в рамките на нормалното всичко) вечер се спи малко по трудно, но с възглавница м/у краката бивам Simple Smile
докато падне пъпчето нали може само с мокри кърпички да се мие бебето? и после мисля за взема само от тея подложки за къпане дето се слагат в по голямо корито ( или в вана, която нямам  Wink  ) удобни ли са - може да сподели някоя мама ползвала такава  Sunglasses

# 246
  • София
За мамите от София - едно инфо. В Аутлет София има аптека , в която има всякаква козметика, включително бебешка на Клоран, Веледа и т.н Всичко е с 20% намаление.
Fighty, това новия магазин до Метро на Цариградско ли е?

hrisinda, стискам палци това да са подготвителните контракции.

# 247
  • Miami
Момичета, моята щерка в началото беше в преносима кошарка и не съм взимала допълнителен матрак почти до годинка. Те бебчовци са толкова лекички ,че това матраче не поддава.
Да, леки са, обаче то това изобщо матрак ли е. Някаква подложка, съвсем тънка. Поне на моята кошара е едно такова тънко, тапицирано с плата от кошарата, неудобно даже да се сложи чаршафче както трябва. Иначе за пътуване си става, спор няма.

хрисинда, и аз стискам палци поне още малко да издържиш  Praynig
Аз също съм с постоянни контракции и то отдавна. И преди бях така, но сега са по-чести и понякога наистина се стряскам. Нямам време нито възможност да лежа и да се пазя.

# 248
хрисинда, рано е още. Стискам палци това да са само подготвителни контракции. Свърза ли се с твоя с лекар? Прегърщам те силно и знам, че всичко ще е наред.  Hug  Heart Eyes

# 249
Ето ме и мен след двуседмично отсъствие. Вчера се прибрахме от морето, но пиша чак сега, че имахме доста премеждия. Но, да разкажа отначало....
Първата седмица на морето беше супер, наслаждавах се изцяло на слънце, море и хотел. Само врънках мъжа ми да резервираме за още една, трета седмица. И оттогава като захванаха неприятностите, край няма. Като за начало, паднах по едни стълби, ожулих си колената жестоко и си натъртих левия крак. Не можех да стъпвам на него и само при мисълта да е счупен, полудявах. Компресите с лед цяла нощ, обаче се оказаха чудодейни и на следващата сутрин, вече ходех.  След ден-два, прихванах някакъв летен вирус и заразих детето с него даже. Болки в корема, разстройство, температура....Обостри ми се един хемороид, от който не можех място да си намеря. Един цял ден отиде по болници в Бургас. Направиха ми изследвания и откриха ацетон в урината заради обезводняването, следи от белтък и увеличен уробилиноген (което нищо не ми говори). Накрая ми вляха система с физиологичен разствор и глюкоза и ме пуснаха да си ходя. Но, явно съм била толкова обезводнена, че колкото и течности да пиех, устата ми все беше суха, добре че след ден си тръгвахме. По пътя за София, се наливах с вода и само за този ацетон и белтък в урината мислех. Много бях разтревожена да не би бебето да страда.... Както и да е, след малко повече от пет часа си бяхме вкъщи. Влизам аз в тоалетната и гледам капки кръв по бельото си. Изпаднах в див ужас и подкарах мъжа си към Шейново. По пътя си побутвах корема непрекъснато с надеждата бебето да ме подритне, та да се успокоя, но почти не го усещах. Паркирахме и бегом на регистратурата, казвам им, че съм по спешност, а те ми искат ЕГН, месторабота, длъжност.... Накрая толкова се изнервих, че им креснах. Слава Богу всичко с бебето беше наред, правиха ми и запис на тонове, кръвта се оказа от хемороида, беше се спукал без да разбера. Отдъхнах си, вече с мъжа ми си тръгваме и изненада......колата ни вдигната от паяк.....Ние, обаче толкова бяхме щастливи, че всичко с бебка е ок, че това ни беше най-малкия проблем  Laughing

# 250
Ама че премеждия.Добре че всичко е наред с теб.И да се пазиш повече,ей Peace

# 251
transi1 тази втора седмица за теб си е било живо наказание, никаква почивка. Дано до тук да е било лошото, от тук нататък само хубави неща да се случват.
И едно поздравче за всички:     http://mysticolors.com/2007/12/08/real-angel/     /много сладки бебчета има на снимките/

# 252
Illit кажи когато мислиш да поръчваш нещо и може да се комбинираме за да се възползваме от безплатната доставка до Англия. А с каква карта може да се плаща.
И аз бих се вклщчила.На мен ми предложиха оферта 10лв доставка,4% от сумата +1лира на кг и аз се отказах от тази оферта.Ако Illit иска можем наистина да се комбинираме.

Нямам нищо против, единствено че аз скоро не знам дали нещо ще поръчвам, защото взех вече някои неща оттам. Мишлето, каква е тази оферта, нещо странно ми се вижда - аз плащам само 1,2 паунда на кг на фирмата превозвач, това което пишеш ти да не е в случай, че те плащат с тяхна карта?  По-изгодно е да си поръчаш с твоя кредитна карта (и май някои дебитни стават, но не знам кои) Peace

Илит,плащащ с твоя карта,а кой адрес вкарваш за доставка,на фирмата ли? и след това ти ли ги уведомяваш че си поръчала или как точно става..

# 253

транси,увеличения уробилиноген по принцип е един от признаците за хепатит,изследвай АЛАТ и АСАТ че  ако има нещо да вмезеш мерки от сега..

# 254
Момичета, тези от вас, които имат опит с болничните, след колко време започват да ги изплащат?

Общи условия

Активация на акаунт