Боя за коса-blond 14 (Клуб на блондинките)

• 119 990
  • 735
  •   1
Отговори
# 330
 newsm10  Супер, Teodorka! Не знам дали ти си доволна, но поне от това което видях ми се струва, че е станало точно като на кутията! Никъде не жълтее... браво, браво - имах съмнения, че става жълтичко с палетето, много такива отзиви се чуха...
   Аз се боядисах вчера с моето палете ( "натуралното" ) и съм впечатлена колко силно изсветлява този нюанс - с Garnier color naturals 111 ми станаха откровено рижи корените, а с палете 100 - много светло жълти. Което е далеч от перфектният резултат по моите стандарти, но е добра основа за следващите боядисвания. Като резултат цветът ми е видимо еднакъв навсякъде (най-накрая!!!), оранжевото го няма!  newsm44  Е, жълта е, но друго и не може да се очаква от силно изсветляваща боя за три лева и то без пепелен оттенък в номера. Косата ми не е пострадала повече от колкото с други бои - казвам го, защото много жени се оплакват, че палетето им гори косите - и скалпа ми се чувства чудесно, дори щипане не съм усетила.
   А за грижата след изплакването - ампулите на Elseve  http://titantrade-bg.com/img/ProductImages/SERUM-SOS.jpg и червената маска с костен мозък (Miosotis). После нанесох за пръв път серумът за блясък и грижа на Balea за руса коса - присъединявам се към феновете на тази серия; честно - не очаквах да е толкова осезаемо действието му, но косата ми стана много лесна за разресване и блестяща след него. Завършвам винаги с кристалите на Seri. Но по-добри са тези  http://www.francecommerces.fr/fichiers/images/imageProduit/yun50306petit.jpg - 16 лв струват обаче.

# 331
  • София
Минавам да похваля 111 на Гарние. Не знам дали ще се снимам.
Корените ми станаха по-пепеляви от останалата коса, но това е нормално, като се има предвид какво съм и плескала преди това.

# 332
Привет на всички блондита  Flutter

Гледам, че не само аз съм изчезнала за малко, явно повечето от вас са на почивки, което е супер.
Пускали сте доста снимки, не мога да ги коментирам всички, но явно темата допринася за добрите резултати, браво  Hug

Пораженията от море+сол+пясък+слънце върху моята коса далеч не са толкова големи, колкото очаквах, но все пак доста се изтощи.

За пореден път се убеждавам, че в Пловдив имаме много твърда вода - когато сме някъде извън града и си измия косата винаги става мека и невероятно лъскава, а и лесно се поддава на обработка. Когато сме в Пловдив, обаче е много зле. Обмислям местене  Laughing

# 333
доволна съм харесва си ми цвета
Nikoela покажи снимки ако може   bouquet

# 334
След малко отивам да се наклепя с Лореал Ексел 10, цвят 7.13. Нарочно взех по-тъмното русо, че толкова светла определено не се харесвам. )
После снимки с резултата. )

# 335
След малко отивам да се наклепя с Лореал Ексел 10, цвят 7.13. Нарочно взех по-тъмното русо, че толкова светла определено не се харесвам. )
После снимки с резултата. )

Защо ми се струва ,че една девойка спомена ,че си е изгорила косата точно с тази боя ?! newsm78 сега ще търся нейното мнение !

Ето го :
don domat, на Garnier има също без амонячни бои, но аз лично не мога да те посъветвам с какво да се боядисаш. Единствено мога да ти кажа, че трябва многоооооооооо да се внимаваш и да не  пестиш  пари от боята, защото може да си  съсипеш косата и горчиво да съжаляваш. Аз моята я изгорих точно за 10 минути с Excell 10  Cry Безамонячните бои също не са толкова безвредни, колкото си мислят повечето хора и с тях също трябва да се внимава.

намерих и още едно :
Стара, ама все още актуална.
Аз хем препатила, реших да правя русо с Еxcell 10, резултата: 120 лева за обезцветяване и изрусяване в салон.

Последна редакция: вт, 20 юли 2010, 15:36 от Miia

# 336
Miia, може, ама аз с тази боя се боядисвам вече за 5ти или 6ти път, не съм имала никакви проблеми. )
Не виждам как може да се изгори косата с нея честно казано. Дори не усещам пощипване по скалпа, което става с другите бои на Лореал.

# 337
Извини ме ,просто исках да предам каквото бях чела !  Hug

# 338
Здравейте!
Да аз съм с изгорялата коса. Подробности могат да се прочетат в темата за професионалните серии за коса, има и снимки. Аз също се боядисвам от около 4 години само с боите на Loreal, но от тази боя ми изгоря косата. Много ми щипеше и също ми направи впечатление, че тубичката се беше нагряла доста. Естествено, че не на всеки ще изгори, но от снимките на Mirama съм останала с впечатлението, че нейната коса е започнала да става суха, а колкото по-суха и увредена от боите е една коса, то толкова по-вероятно е да изгори. Аз лично никога повече не бих си взела боя за 10 минути. Не се боядисвам всеки ден за да е от такова значение времето за боядисване и определено предпочитам да седя 30 минути с боята и да не ми изгори косата, от колкото да седя само 10 и накрая да се чудя какви маски и шампоани да купувам за да ми се оправи. С някой от боите на Loreal има сериозни проблеми с цветовете. Вместо руса ставаш кестенява, вместо кафява ставаш черна и т.н. Много хора са писали по този въпрос и са се оплаквали и подобна информация може да се намери не само в този форум, ами по всички форуми и места на които се коментират боите за коси.

# 339
Здравейте!
Да аз съм с изгорялата коса.

Интересно ми е после с какви продукти успя да я възстановиш??

Моята коса в момента след 15-тия см е в ужасно състояние - суха, изгоряла, къса се  Confused
Наскоро ми я поорязаха, но повече дължината не я пипам и не знам вече какво да правя.....

# 340
Ползвах продукти на Kerastase, Joico и Phyto. В момента косата ми изглежда прилично и не се налага да я подстригвам, но продължавам с възстановяващите процедури. В началото бях много отчаяна и не вярвах, че ще успея, но успях  Grinning   
Подробности можеш да прочетеш в другата тема.

# 341
Така....вече не съм руса, а много далеч от русото...))))
Ужасих се от цвета, макар да видях още в началото накъде тръгнаха нещата, но нямаше и как да я оставя до никъде намазана, щях да приличам на някой петнист леопард в главата.  Shocked

B & C, аз и в предният пост написах, че това е единствената боя от която не ми щипе ужасно на скалпа. Примерно от Лореал Преференс ми щипе и то бая, а там се стои 30-40мин. Е, изтрайвам го, ама...) А веднъж пробвах с Палетте, е няма такъв ужас, имах чувството че ще ми гръмне главата.

Хайде ето го резултата, който за мен е отчайващ. Цвета е безумно, ужасно кафяво-черен, абе.....трагедия пълна. Да не говорим, че е по-тъмен дори от естественият ми цвят, и то доста по-тъмен.

корени
пак
отгоре
отстрани
пак отстрани
Даже на снимките сякаш е излязла по-светла, отколкото е в действителност.

# 342
Mirama, може и на самите снимки да не е излязъл реален цвета, ти знаеш по-добре, но на мен косата въобще не ми изглежда тъмна или някакъв кофти цвят. Много приятно, естествено тъмнорусо.  Peace

# 343
Страхотен е цвета Mirama  ! Peace
Косата ти изглежда по-обемна и много хубава !

# 344
Mirama, в една друга тема бях чела, че си се боядисвала със същата боя и не си доволна, та ти се чудя, защо продължаваш да я купуваш, а не вземеш да се боядисаш с без амонячна боя. Ти си руса и без амонячните бои ще те хванат. Тези с амоняка са за жени с тъмни коси, при които си трябва сериозно изсветляване. За щипането при мен е точно обратното. С ексела ми щипеше ужасно, а с другите не, а ако се намажа с палете, то не само ще ми изгори косата, а направо ще ми окапе.

П.П. На мен този цвят ми харесва и съм сигурна, че изглеждаш много по-добре в сравнение с преди.

Общи условия

Активация на акаунт