От колко време сте заедно? И колко време е необходимо да свикнат децата с раздялата , пардон-развода, на мама и тате? И всъщност на колко години са невръстните дечица от този нещастен 18-годишен брак? Сигурно са бебета и не разбират. Или тепърва тръгват на у-ще и се изграждат като личности. Или в пуберитета, където е абсолютно наложително да не се разстройват.

Е, аз ако бях много сигурна в него защо да пиша в тази тема?
Децата са на 8 и 9г. големи сладури и много се обичаме с тях. Играем баскет, тичаме по плажа. Накарах го да ги запише на частно училище по английски, баскетбол и за сега само мърмори за парите, но децата са доволни. Луди са по мен, което вбесява майка им и прави лудиии скандали. Но тя не играе никакви игри, не тича и не скача, не си говори с тях. По важно е да си вземе издръжката, която той плаща без да имат развод. Всички разноски е поел, защото тя не работи, а и няма желание за работа.
И не нямаше пръстен...

А ти не се хвали с тази връзка, моя приятелка живееше в такава връзка любовника и не спеше с " тъпата" си жена , докато случайно не ги срещна тъпата му жена била силно бременна

Нямям няпъни да приобщавам, когото и да било. Това са неговите деца, част от неговия живот, аз ги приемам, харесвам и са добре дошли в моя дом. Не става въпрос за никаква конкуренция, аз съм над тези неща. Предпочитам да пътувам до планината или морето през уикенда, а не да сме с децата, но те съществуват, живи същества са и аз уважавам това. Той сам дойде при мен, тя не го оставя на мира, нито пък мен. Имам толкова работа, като се примера искам релакс, любов и разбиране, а не някой да ми крещи в телефонната слушалка.