Бивши и настоящи съпруги

• 17 428
  • 272
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Ама как така ще ти предлага, без да се е развел.. Shocked
Тоя е абсолютен циркаджия.. Twisted Evil

Е как, изнизва се по най-лесния начин по терлички.
Бимбо, ти върза ли му се? Като чета, май да.

# 151
 Имам бивш и настоящ,мога ли да пиша? Mr. Green

# 152
Радвам се за теб!  Peace
 От колко време сте заедно? И колко време е необходимо да свикнат децата с раздялата , пардон-развода, на мама и тате? И всъщност на колко години са невръстните дечица от този нещастен 18-годишен брак? Сигурно са бебета и не разбират. Или тепърва тръгват на у-ще и се изграждат като личности. Или в пуберитета, където е абсолютно наложително да не се разстройват.  Peace Не е важно, разбира се! Важен е жестът-на коляно, с пръстен...(всъщност имаше ли пръстен?), а разводът е дребна подробност, която изобщо няма нужда да се коментира. Поне още няколко години. Заради децата.

Е, аз ако бях много сигурна в него защо да пиша в тази тема?

Децата са на 8 и 9г. големи сладури и много се обичаме с тях. Играем баскет, тичаме по плажа. Накарах го да ги запише на частно училище по английски, баскетбол и за сега само мърмори за парите, но децата са доволни. Луди са по мен, което вбесява майка им и прави лудиии скандали. Но тя не играе никакви игри, не тича и не скача, не си говори с тях. По важно е да си вземе издръжката, която той плаща без да имат развод. Всички разноски е поел, защото тя не работи, а и няма желание за работа.
И не нямаше пръстен...

# 153
Имам бивш и настоящ,мога ли да пиша? Mr. Green
разбира се

# 154
Виж Бимбо, изглеждаш ми умна жена..
Що се връзваш като тийн??
Обещания..бла-бла
Понякога сме токова заслепени от любов, че вярваме като кон с капаци..
Може да си изкарате в чакане години.Може и наистина да те обича.
Но така му е добре. Има ви и двете. Sunglasses

# 155
Обещания..бла-бла
Peace Peace

# 156
Бимбо, чакай малко сега. Дай да обобщим историята.
1.Хващаш се с женен мъж
2.Раждаш му дете, със ясното съзнание че той има още две, при това все още живее с тях и съпругата си. newsm78
3.Майка му, му го казва много ясно,при това като заявява че не те иска
4. Ти също си го питала за развод, при което той направо ти се е изсмял в лицето, пък после изведнъж паднал на колене и ти бил предложил брак  newsm78 Grinning
5.Две деца на 8 и 9 години, който много те обичали, но си живеят при майка си , и хич ама хич няма да кажат на майка си къде са ходили и с кого  newsm78
5 А дали пък майката ще ги пусне с бащата като знае при кого ги води  newsm78
Ох нееее. Нещо нещата не са ми реални. Или ти се иска да е така, или нещо ни пързаляш.
И въобще защо си седнала да се жалваш тук, като си забъркала сама кашата.Явно таткото е доста добре материално, защото ти го повтори 1000 пъти.Многооо съм склонна да вярвам, че се целиш не в таткото от любов, а в материалното му състояние.

# 157
  • Варна
И да добавя към точка 5 на simon9, с новия брак ще се изчака, за да не се притеснят, същите тези деца.  Mr. Green
bimbo_bimbo осъзнай се бе жена! В подфорум "Родители отглеждащи сами децата си" има една много интересна и поучителна тема, създадена от жени в твоето полжение, няма да ти е излишно да я прегледаш.

# 158
Бимбо, чакай малко сега. Дай да обобщим историята.
1.Хващаш се с женен мъж
2.Раждаш му дете, със ясното съзнание че той има още две, при това все още живее с тях и съпругата си. newsm78
3.Майка му, му го казва много ясно,при това като заявява че не те иска
4. Ти също си го питала за развод, при което той направо ти се е изсмял в лицето, пък после изведнъж паднал на колене и ти бил предложил брак  newsm78 Grinning
5.Две деца на 8 и 9 години, който много те обичали, но си живеят при майка си , и хич ама хич няма да кажат на майка си къде са ходили и с кого  newsm78
5 А дали пък майката ще ги пусне с бащата като знае при кого ги води  newsm78
Ох нееее. Нещо нещата не са ми реални. Или ти се иска да е така, или нещо ни пързаляш.
И въобще защо си седнала да се жалваш тук, като си забъркала сама кашата.Явно таткото е доста добре материално, защото ти го повтори 1000 пъти.Многооо съм склонна да вярвам, че се целиш не в таткото от любов, а в материалното му състояние.

Привет!
По 1 точка - да
2. нямам дете и скоро няма да имам
3. Майка му не е казала, че не ме иска. Само е казала, че той трябва да реши въпроса с развода.
4. Да и той е решил да се разведе.
по т.5. и т.6.  Децата казват когато са били с мен. Прекарваме поне един ден от седмицата заедно.

Точно така е ситуацията. Не съм сигурна в него, може би се цели в моето добро материално положение. Може би умишлено скрих, че аз съм по-добре от него финансово. Често му давам пари на заем, които той връща, но последните два пъти някак си забрави за това.
Тази тема ми помага да си изясня някой неща. Благодаря!

Същия този миг в който, каза че иска семейство с мен, бе развален от молба за 4000 лева.

# 159
И да добавя към точка 5 на simon9, с новия брак ще се изчака, за да не се притеснят, същите тези деца.  Mr. Green
bimbo_bimbo осъзнай се бе жена! В подфорум "Родители отглеждащи сами децата си" има една много интересна и поучителна тема, създадена от жени в твоето полжение, няма да ти е излишно да я прегледаш.

Не разбрах, какво е моето положение?

# 160
Обещания..бла-бла

Ето защо пуснах темата. Заслужавам мъж, който да бъде с мен и да има семейство с мен. А не, някой който си пада по малки сладки блондинки. Чудех се, защо е с мен, и ми се изясни. Тук няма любов а користна цел. А и жени в същата ситуация да си помогнат с изясняването.
Благодаря за мнението!

# 161
  • Варна

Не разбрах, какво е моето положение?

На много обичана любовница, която постоянно получава уверения от любимия, че ще се разведе, а този момент така и не настъпва.
А сега, след като прочетох последните ти думи, съвсем ми се изясни картинката. Хубавото е, че и за теб е станало по- ясно какво може да очакваш от тази връзка.

Последна редакция: вт, 06 юли 2010, 15:54 от Северина

# 162
  • София
Радвам се за теб!  Peace
 От колко време сте заедно? И колко време е необходимо да свикнат децата с раздялата , пардон-развода, на мама и тате? И всъщност на колко години са невръстните дечица от този нещастен 18-годишен брак? Сигурно са бебета и не разбират. Или тепърва тръгват на у-ще и се изграждат като личности. Или в пуберитета, където е абсолютно наложително да не се разстройват.  Peace Не е важно, разбира се! Важен е жестът-на коляно, с пръстен...(всъщност имаше ли пръстен?), а разводът е дребна подробност, която изобщо няма нужда да се коментира. Поне още няколко години. Заради децата.

Е, аз ако бях много сигурна в него защо да пиша в тази тема?

Децата са на 8 и 9г. големи сладури и много се обичаме с тях. Играем баскет, тичаме по плажа. Накарах го да ги запише на частно училище по английски, баскетбол и за сега само мърмори за парите, но децата са доволни. Луди са по мен, което вбесява майка им и прави лудиии скандали. Но тя не играе никакви игри, не тича и не скача, не си говори с тях. По важно е да си вземе издръжката, която той плаща без да имат развод. Всички разноски е поел, защото тя не работи, а и няма желание за работа.
И не нямаше пръстен...
Боже колко злоба Боже.Аз имам втори брак бивша няма за щастие Simple SmileАма аз съм бивша, ако ти кажа, че бившия само дебне кога ще се разведа Simple Smileаз ли съм виновна  или настоящата  му, че още ми е "навит".Много са ми смешни напъните на  настоящата да приобщи децата, е не става децата усещат когато са просто напъни. Grinning
А ти не се хвали с тази връзка, моя приятелка живееше в такава връзка любовника и не спеше с " тъпата" си жена , докато случайно не ги срещна  тъпата му жена била силно бременна Laughing, ама може и непорочно да е заченала Laughing

# 163
Бимбо, виж сега. Марс е много далеч от планетата Земя.Марсианци може и да има, но аз лично не съм ги срещала. Поне не тук в този форум.
Дали имаш или нямаш деца от този мъж, не променя факта че си забъркала голямата каша. Напротив потвърждава че се целиш не в самия мъж от любов, а в неговите финанси.Ако имаше дете, можеше поне да те оправдаем че искаш този мъж заради детето(макар че и това не е оправдание).
И ако сама си вярваш, че съпругата му ще пусне децата си да дойдат при теб, то може и така да е.  newsm78 Laughing
Бе хем жена му не работила и той я издържал, както и децата си, па после пари нямал, ти си била по добре материално.......
Ох, нееее, вече корема ме боли от смях, Joy Joy Joy

# 164
Бимбо, виж сега. Марс е много далеч от планетата Земя.Марсианци може и да има, но аз лично не съм ги срещала. Поне не тук в този форум.
Дали имаш или нямаш деца от този мъж, не променя факта че си забъркала голямата каша. Напротив потвърждава че се целиш не в самия мъж от любов, а в неговите финанси.Ако имаше дете, можеше поне да те оправдаем че искаш този мъж заради детето(макар че и това не е оправдание).
И ако сама си вярваш, че съпругата му ще пусне децата си да дойдат при теб, то може и така да е.  newsm78 Laughing
Бе хем жена му не работила и той я издържал, както и децата си, па после пари нямал, ти си била по добре материално.......
Ох, нееее, вече корема ме боли от смях, Joy Joy Joy

Много хубава история нали!  Затова я споделих, да се посмеем заедно! Светът е оцелял, защото се е смял Joy
Тъжното в случая, че това е моята действителност. Той работи на заплата, а аз за себе си. Но разходите по децата и техният дом са огромни. Не става въпрос за малко апартаментче, а голяма къща в скъп квартал. Две жени персонал и градинар. Ето защо леко му се вие свят, но няма да позволя да ме използват да плащам чужи сметки. След като жена му не иска да работи, да си намали разходите.
А ти по леко със смеха, че нали знаеш, смях за чужда сметка... bowuu

Общи условия

Активация на акаунт