Затвориха chitanka. info

• 20 746
  • 112
  •   1
Отговори
http://dnes.dir.bg/news.php?id=6608637&fp=1#cmts

Нямам думи, много съм възмутена... Антимафиотите затварят сайтове за книги и торенти, а Маргина е пуснат на свобода  #2gunfire
Това беше наистина полезен сайт, от който да прочетеш книги, които не можеш да намериш на пазара, или не можеш да си позволиш, заради по-високата цена.
Дано успеят администраторите на сайта да го възродят...  Praynig

# 1
от сутрината нямам думи от възмущение, не знам ще забогатее държавата ли или престъпността ще намалее като ги затварят... #Cussing out

# 2
  • на изток от рая
Бравос на антимафиотите!
Дето се вика "ако не беше жалко, щеше да е смешно"! Как само е написана статията...

# 3
Как само е написана статията...

Е, как, пресъпници, престъпна група...

# 4
  • Ямбол
А аз се чудех, защо не работи.
Жалко. Ползвах я често и си четях.
В един от коментарите под статията се казва, че съдържанието било качено в the pirate bay.
Някой може ли да каже къде е точно, че аз нищо не намирам.

# 5
http://thepiratebay.org/torrent/5642424/Static_version_of_chitan … _as_of_2010-05-24

сваляйте докато може, че и тука се чете.

голяма простотия, не ща и да коментирам повече. В чужбина такива места като читанката са безценни.

# 6
Най-голямата глупост от доста време насам! Че само заради читанката купувах книги, които са ми допаднали оттам. Как можаха да спрат сайта, ужас! Все още не мога да го възприема.

# 7
Хвана ме яд, честно Crossing Arms Close

# 8
  • Сливен
Много ме ядосаха !!!
Толкова са смешни, че чак жалки.
И това на фона на пуснатия Маргин ...
ПФУ!!!

# 9
Просто нямам думи даже! Добре,че всичко друго оправиха,та опряха до читанката!!!!! Направо съм бясна!

# 10
  • Варна
Снощи не ми се отваряше, а днес препраща към този thepiratebay.org. Влязох тук да питам някой знае ли нещо, а то какво било. Нямам думи, ужасно възмутена съм Close
А от този сайт как се търси и сваля, не мога да се оправя.

# 11
Натиска се Свали този торент 
Не се подвеждайте да натискате банера с голям зелен бутон Download  Wink

# 12
  • Варна
В смисъл без да търся каквото и да е, да сваля торента и това е цялата читанка ли?

# 13
Да, всички книги накуп, но архива е отпреди месец, тоест книгите, добавяни в сайта през последния месец, няма да ги има във файла.

# 14
  • Варна
ами то това се свали за 2 секунди, не може да е архива. Появи се някаква иконка на десктопа и толкова.

Общи условия

Активация на акаунт