АПРИЛчето расте и дебелее, а мама се опитва да слабее - 3

• 30 115
  • 742
  •   1
Отговори
# 600
Ради, благодаря ти за приветствието и съвета. На първия месец след изписване от родилния дом се слага ваксина. На нас поне ни я сложиха. На втория ни сложиха втората, но доколкото разбрах им бяха предоставили огланичени количествал Сега на 20 сме за трета ваксина.

# 601
  • София
reniris, и ние засега слагаме само Пентаксим, а след 7 -ия месец ще включим Сифлорикс.  Peace

на нас педито ни каза , че ще ни сложи в един ден - наведнъж и двете ваксини  Shocked, за това питам  newsm78 има ли на някои да са му слагани в един ден  двете ваксини и... как се чувства бебето - моля ако има такъв случай пишете за да знам к'во да правя
за акото - пак сменям АМ до сега бяхме с НАН НА ,но акаме зелено ( като спаначен пюре ) ПО 1-2 пъти на ден и за това сменям с фризо НА !

# 602
  • Бургас
reniris, и ние засега слагаме само Пентаксим, а след 7 -ия месец ще включим Сифлорикс.  Peace

на нас педито ни каза , че ще ни сложи в един ден - наведнъж и двете ваксини  Shocked, за това питам  newsm78 има ли на някои да са му слагани в един ден  двете ваксини и... как се чувства бебето - моля ако има такъв случай пишете за да знам к'во да правя
за акото - пак сменям АМ до сега бяхме с НАН НА ,но акаме зелено ( като спаначен пюре ) ПО 1-2 пъти на ден и за това сменям с фризо НА !
На нас ни ги слагат двете едновременно. Миналия път добре ги прие, само малко повечко поплака на Синфлорикс-а. Бяха ме предупредили, че е по-болезнена ваксината. Янито ги прие много добре  Peace , не беше отмалял, надявам се и утре да е така  Tired На нас утре ще ни бият само Пентаксим, защото ХЕИ спряли Синфлорикса, нямат ли или е друг проблема  Thinking Памперси, смених вече няколко вида." Хъджис" бях доволна от 2-ката, ама 3-ката нещо не ми допадна. Купих "Пуфис" и ми харесаха, но пробвах и "Памперс премиум кеър" и като че ли най ми харесаха  Rolling Eyes В чуденка съм още,май ще ги редувам. Освен това обхващат по-малко килограми от 4-7 Simple Smile, но идват малко по-скъпички.  mama.radi, отърва се най-после и ти Simple Smile Криси и аз до 2 часа държа кърмата в термобокса  Peace

# 603
И на нас ни ги биха в един ден  Peace Беше ревлив през останалата част от деня,но нищо друго не се случи,слава Богу!  Peace

# 604
  • София
Здрасти, тук съм, чета ви, ама нямам нищо интересно за споделяне.

За ваксините и на нас ни ги слегат наведнъж  Confused - засега след 2 приема няма странични ефекти, не реве много при поставянето, аба добре ги понася  слава Богу !  Praynig

За памперсите - върнахме се на Памперс както и при каките. Пробвах пуфис, доволнас ъм не изпускат, ама много дебели беее. Сега сме 6700 и Памперс 3-ка й е перфектно даже леко голям.

Разледах линка с  л...та  Grinning. нашето ако е като на кърмено бебе, а сме на смесено хранене.  Rolling Eyes Даже никога не сме имали ако с такава консистенция като позаказно от АМ и при каките, дории да са били само на АМ.  Rolling Eyes

Мама.ради,  поводът заслужава да се полее ! Drunk

Благородно завиждам на тези , дето си биха камшика от София. Още три седмици за нас. Confused Аз вече почти оправих кръщенето. Ще кача снимки тия дни, на нещата, които съм приготвила вече.

Бъдете здрави и послушни   Grinning.

# 605
Здравейте,мили4ки  Hug
офф,и аз гледах сутринта На кафе и като слушах това за ваксините,направо се наплаших... Rolling Eyes но и според мен истината е някъде по средата ,защото и без тях пък е опасно...И тук ги слагат по 2 наведнъж,в разли4ни кра4ета,а последният път  бяха  3  ooooh!  много плака след няколко 4аса,но слава Богу отмина вси4ко и нямаше никакви други старни4ни реакции..о като се сетя как се бяхме изплашили..,та 4ак до спешното ходихме  Rolling Eyes поне сега няколко месеца ще си по4инем от ваксини,4ак след годинка имаме пак..
И аз исках да попитам тези хомеопати4ни Туя и Силецея май бяха,нали мога да си ги купя без рецепти без нищо от Бг(като си ходим)и да и ги давамза в бъдеще?аз изобщо не съм наясно с хомеопати4ните лекарства..а за друго могат ли да се използват?даже ще помоля да ми препоръ4ате примерни хомеопати4ни за настинки за малката  ,за да си купя от Бг ,4е тук изобщо не знам дали има хомеопати4ни...  newsm78
Ина4е сме добре ,най-новото е ,4е крещим  мноого:))))) като и е ску4но и види 4е никой не и обръща внимание и по4ва да крещи ,ама не пла4е а само вика  Mr. Greenи като ида при нея и и кажа Защо викаш сега ,примерно,и тя ми се ухилва до ушите  Laughing  как да не се усмихнеш и ти  Mr. Green маймунки са и това е!:))))
днес я облякох с едни мои рокли4ки,които майка ми беше изпратила да и ги обляка някой път,аз днес се наканих и я снимах:))))много ми стана мило,4е и аз съм ги носила Simple Smile)какъв дреб4о съм била и аз Simple Smile))и така....
лека ве4ер на вси4ки мами и беб4ета!многгооо целувки от нас !  Heart Eyes

# 606
Честита радост, Мама.Ради. За съжаление бивши свекърви обаче няма, падне ли ти се - бляк. Ми отпуснали били едни шевове, та затова дупките са в повече. Бъзикам приятеля ми да внимава коя от тях разработва  hahaha Била съм "много сладка" и така. Стиииига бе. В общи линии, не било опасно и затова трябва да си платя за още шев, както и да си подсигуря гледач за бебенцето, с оглед да не се разшие от много шаване след това. Измислила съм си "меню" за административно производство в болницата - не че ме грее особено вече, но поне ... заслужават си го.  Close Все едно. Система, какво да ги правиш

По въпроса с ваксините - ако можех да ги платя, нямаше да позволя да бият по две. Т.е. считам, че сме доволно назаднали с пациентските права, но никой не ни пита.

# 607
  • последна надежда
Браво Мама Ради, отърва се.

Днес се вкарах в едни приключения...
Ходих на зъболекар и се наложи упойка, че хралупата беше голяма и вероятно полпит. А аз колабирах докато чаках да подейства. Та ми бутнаха амоняк и се освестих. След една-две минути пак колабирах и пак амоняк и за да е по сигурно доктора ме повози на стола. Легнала ниско долу, седнала високо горе и така доволно много пъти Joy. Много забавно ми стана, като на въртележка  hahaha.

vk23
  Ей, за такъв шев трябва даже и компенсации да ти плащат, ама не в България естествено.

Ваксините и при нас са двете едновременно. Вечерта беше малко по кисел, но не е имал други реакции.

# 608
Мамо Ради ,честито ви Освобождение Laughing Laughing Laughing
Хора ,голям проблем ми е това заспиване,приспиваме се на ръце ,гушнат и след това като се унесе го слагам в люлката да откърти яко.Не ми харесва хич така ,но съм в безизходица ,какво да го правя ,да го оставя да реве неутешимо ли Tired
С радост си спомням за дните ,в които заспиваше на гърда Tired

# 609
Ние имаме само един прием на Пентаксим-нямаше реакция.Синфлорикса нещо липсвал за момента,но и да го имаше бях решила да има поне една седмица между двете.

# 610
и моето момче е с един прием на двете ваксини втория го отложихме заради варицелата на баткото с 21 дни и ще е вместо на 6 на 27 ама какво да се прави,мислех си че началото на август ще сме забравили ама не ни било писано,иначе реакцията беше 5-минутен рев ,дано и следващата е само това.

mama.radi радвам се че ви е оставил на мира аз тази порода я зная ,моята след като не успя да ни раздели преди 8 г после се отказа,ама голямото ми момче дойде да го види на 5м. ,а малкия беше на 100м от нея в дома на дъщеря и и не благоволи да дойде,тя губи на мен не ми пречи колкото по надалеч,толкова по добре.

# 611
  • гр.София
Хей зддравейте.

Мама Радичестито. Flowers RoseИаз съм казала че моята свекърва ще ни вижда навън.

iveeetaи на мен мен  ми се е случвало веднъж.Вземи мерки и гледай СЕБЕ СИ И ДЕЦАТА РАЗБИРА СЕ!  Hands Thumbsup

маринирадвам се че си изкарарала супер на сватбата.

Момичета ,вкъщи всички почнаха да ми лазят по нервите. Мъжа ми и сина и се карат  boxза глупости.Незнам вече кой е детето. Като че ли само МИЛА СЕ ДЪРЖИ КАТО ГОЛЯМА.  ylinfant Аз съм като рефер.
Мисля да почна работа като попълвам дупки там където работех.Дано има успех! news.

ЛЕКА И ПОЛЗОТВОРНА НОЩ newsm46 smile3524  sleepuu

# 612
здравейте,
много гадно това времееее- само ни чака да излезем и почва да вали #2gunfire #2gunfire
Уикенда мислехме да ходим на моренце- ми то все едно беше октомври. Надявам се вече да е лято и да му се насладим.
Ани 2002- няма проблем да си купиш хомеопатични без рецепта. Аз ползвам хомеопатични и ще ти обясня от къде можеш да си купиш. Има 2 аптеки в града, които правят пълното зареждане. Ти кога ще ни идваш на гости? Hug
Мама Ради- браво, че си удържала фронта. Аз за щастие нямам такива проблеми на главата. Моята свеки е на принципа- всеки да си знае къщата Peace
Относно ваксините- на нас са ни били само по една..и не сме имали проблеми.
Ама тези зъби.......... #Cussing outИма ли други с такива проблеми. Горкото ми зайче- 4-ри наведнъж го мъчат. И как може толкова рано!!С каката ни почнаха 6-тия месец.Обикновено преди обяд за 2 часа много го боли. Мажа го с едни хомеопатимни- Дентокинд и му минава за момента. Мазах се и аз с него- ефекта е изтръпване на венеца.
Поливили- не съм забелязала да имаш промени в гърдите, но като излезем ще те огледам Joy
Слънчев ден на всички!

# 613
Привет и от нас! Hug Редовно ви чета ама скоро не бях писала. На нас също ни бият Пентаксима отделно. Днес сме на консултация и ще видим коя ваксина ще ни боцнат. Мислех си, че би било добре ако има мами, които вече са започнали със захранването да споделят как, с какво, колко и т.н., че то времето си минава и трябва да понатрупаме мнения.Ние сме още само на кърма, даже и вода не давам.Чудех се вие давате ли на бебчетата водичка, особено сега като е топло.

# 614
Nio и моята кукла до преди две седмици не пиеше водичка, но сега покрай жегите почнах да и давам между кърменията, защото искаше да суче горе долу през час за да си утолява жаждата. Аз като правя водата слагам една лъжичка захар, вари се 5 минути, чувала съм че може да се сложи и мед.

Общи условия

Активация на акаунт