LaRedoute.fr - 162 - Преди намаленията - 23.06 - 30.06

• 90 261
  • 2 367
  •   1
Отговори
# 1 275
Някой би ли ми дал линк с кръглите цени и ако може да ми обясните как да ги намирам сама! Благодаря предварително!

# 1 276
  • София
 Момичета, здравейте. Искам да попитам дали все още няма доставка на хлебопекарни до България.

# 1 277
Днес отидох да си потърся поръчката от 26.05. и в пощата ми казаха, че са я върнали обратно в Фр., защото адреса бил непълен само квартал без улица  ooooh! ooooh! ooooh!
Какво да правя сега? Адреса си е ОК в профила, има си улица. Пратих едно запитване в тоя формуляр, но преведено с преводача и се съмнявам да ме разберат  Tired
Много ме е яд, незнам какво да правя  newsm78

# 1 278
Здравеите момичета!
Някоя може ли да ми каже как да прецена какъв размер рокля да си взема?  Като си взимам тениски и потничета - 34/46? Благодаря

# 1 279
  • В полето, под тепето.
Като си отворя кошницата и на мен ми  пише за код 55999,за БД на поръчка над 39 евро, но като взема да плащам доставката си седи newsm78
Иска ми се този път БД, но не става с нито един код.
И още 3 ти ден не си получавам 10 евро за нов акаунт, само 5 те. Cry И докато сичакам едно по едно ми изчезват нещата.

# 1 280
Да се похваля с получена поръчка от 16.06 Simple Smile Забележка имам към това потниче- доста е уголемено, два номера надолу, според мен, би било по-добре. Rolling Eyes

# 1 281
Ако не сте успели с PayPal, още един начин, без да минавате през LaRedoute, или друг сайт за търговия. Влизате направо в PayPal.

В Pay Pal кликвате на Profille, без да влизате в подменюта, направо върху Profille.
После върху Financial Information  ---   My preapproved payments.
На следващата страница кликвате върху Set Available Funding Sources.
Излиза картата Ви  и до името и кликвате върху Conversion Options.
Излизат Conversion Options и имате два избора:
Use PayPal's conversion process to complete my transaction using my card's currency, и
ill me in the currency listed on the seller's invoice.
Вторият е за курс на твоята банка. Избирате го и натискате submit.
Разликата е около 2,5%.
Успех!   bouquet

# 1 282
взех преди час и половина от 16.06 поръчка от 2 клон Варна . доволен съм от полученото и по късно евентуално може да пусна снимки . като им казах на лелките че на 30 започват разпродажбите нададоха вой , ама как можело да има 2 пъти в годината разпродажби . явно яката ги мързи горките Simple Smile

# 1 283
Момичета коя от мъжките тениски на адидас беше уголемена /не бяха от тези по 5 е, а някои по-предишни които много бяха поръчвали и коментирали/ На ММ му поръчвам на актив и бест 3ХЛ блузи, но  спортните са до 2 ХЛ и от предишното намаление нищо не улучих за него, сега дали има шанс да се вмъкне в адидас 2ХЛ ако е уголемена и все пак тениските са по-свободни? И още един въпрос на Талисмана 62/64 ли отговаря на 3 ХЛ? Благодаря предварително  bouquet

# 1 284
Понеже за първи път хващам разпродажба да попитам дали позареждат така от време на време с артикулчета- детско почти не е останало вече  Shocked.

# 1 285
Защо поръчвате повечето през Пей Пал?

# 1 286
  • София
Успешно пазарувам от ЛР вече 2 год и ви следя редовно, но в последно време съм изпуснала следното:
какви са тези 10Е при нов акаунт?!

Моля някоя добра ЛР-тка да сподели!!! Hug
Качествен пазар пожелавам вдругиден на всички! Simple Smile

# 1 287
  • Sofia
Защо поръчвате повечето през Пей Пал?

Вече съм писала моите причини:
Ами за мен е по-сигурно защото:
1. Има срок за получаване на поръчката. Ако не дойде пускаш диспут и ПейПал принуждава Ларедутци да ти върнат сумата. Така че проблеми от сорта безконечни писма с Ларедута за непристигнали поръчки просто се избягват.
2. Ако Ларедутци изтеглят неправомерно пари пак пускаш диспут и Пейпал ти ги връща. На мен ми върнаха дори парите за хлебопекарната, никакви ваучери не ми пуснаха и никакви блокирани суми нямах.
3. Според мен самите Ларедутци внимават много да "не сгазят лука" с Пейпал, тъй като там имат строги договори.
4. Освен това не си попълваш постоянно данните на кредитната карта с Ларедута.
5. На миналите намаления имаше момичета, ползващи код (неизпратен лично) на които им таксуваха стоките без намалението. Според мен при Пейпал плащане няма да си позволяват такива неща, защото сумата се одобрява от Пейпал и толкова могат да изтеглят.

# 1 288
  • Ботевград
Понеже за първи път хващам разпродажба да попитам дали позареждат така от време на време с артикулчета- детско почти не е останало вече  Shocked.
Позареждат  Peace всяка нощ в  3, сутрин в 9 и на обяд 13 - 14 часа зареждат, тогава дебнем  Grinning

# 1 289
Някой няма ли да се похвали, че си е взел поръчката от 22.06?  Rolling Eyes Нямам търпение вече!  Laughing
И аз  Praynig ...но не чакам преди петък

Общи условия

Активация на акаунт