LaRedoute.fr - 162 - Преди намаленията - 23.06 - 30.06

• 90 304
  • 2 367
  •   1
Отговори
# 105
  • Sofia
Снощи пуснах това - беше 5-6 евро, казах си, че все на някой ще стане, а сега като видях първоначалната цена и щях да падна:
http://www.laredoute.fr/vente-caban-a-double-boutonnage-croise.a … =7&pos=13_n_n
И докато се чудя тоя ли, оня номер от сандали на Мелоу-Йелоу, то пък свърши моя цвят - много ме е яд, точно тоя цвят ми трябваха за една чанта Shocked

# 106
маик-много благодаря за инфото..дани и тази вечер има такива намаления и занапред ще си знам........хубав ден на всички! Hug

# 107
  • Бургас
Добро утро !   bouquet

Някой да е поръчвал ТОВА ? Отговаря ли си на номерата?

# 108
  • София, Манастирски ливади
и споделя, че според мен това беше грешка, а не търговски трик - 3 бодита за 1 Е и халат за 70 цента никой не дава  Peace

Ами нека и днес да сгрешат тогава, че вчера нищо не си поръчах  Mr. Green

Добро утро !   bouquet

Някой да е поръчвал ТОВА ? Отговаря ли си на номерата?

Точно тези не знам, но имам други пуми и си отговарят, ако това ще те ориентира

# 109
тъй-тъй: каквото и да е, пак да е  Mr. Green

# 110
  • Сливен
и на мен днес вече  са ми фактурирали поръчките (2  Embarassed)от снощи ,едната без едни детски потничета от 37цента.а толкова се чудих на този бански
http://www.laredoute.fr/vente-maillot-2-pieces-triangle.aspx?pro … plp&pos=4_n_n
беше на 1,70 или нещо такова  Embarassed,не че не го поръчах  Embarassed ,не за друго а защото преди това поръчах още 2 от кафевите  Laughing ,не мога сега да намеря линк за тях.а днес се точех и на роксито,то беше за около 3.80  Laughing .направо грехота.
забравих да благодаря за линка от снощи   bouquet ,към намалението.сега остава и да ги получим  Peace  Flutter

# 111
  • Сандански
Оф незнам трик ли е било какво ама снощи напълних кошницата и код за БД ми хвана Joy
та сега отварям рембурса/или как там се казва.../ и всичко е фактурирано, сега само дано дойде Wink

Е лек ден и успешно дебнене на всички  bouquet

п.с. Спането май ще го пропуснем един месец напред Mr. Green

# 112
  • Sofia
Ох, да и аз все забравям да благодаря на добрата душа, която ни пусна линка  bouquet
Фактурирали са и моите скромни 4 неща, ще ги чакам значи. (макар че мъжо нещо не си одобри неговите Thinking )

# 113
Малиииий,какви сте гадни  newsm61 що не бихте тъпана та и ние да разберем.Такива цени сме изпуснали,че ми иде    :brick:

# 114
ми аз бих като луда. що чатене в скайп на форумки и звънене по телефоните по приятели беше, не е истина...

и да, оная добра душичка от снощи да е жива и здрава. изкара една сърдечна китка от от мен   bouquet

# 115
  • София-Лагера
Of,бях напълнила 2 кошница.
И сега нищо.
Егати късмета вчера.
А Геоха по 5 евро Joy Joy Joy Joy

# 116
Добро утро, Паритрошачки  Laughing
Тия гадове верно са вдигнали цените...как може да ми искат 2 Е за блуза, която вчера беше 60 цента  hahaha

Айде тези (Евка и компания), който 2-3 стр назад са коментирали детския комплект количка, бебе и купа: http://www.laredoute.fr/vente-set-promenade-pour-poupee.aspx?pro … =1&pos=20_n_n
да ми кажете на какви пари е бил снощи горе-долу, сега ми Го дава 15 Е...Всъщност на тези пари тук едва ли и подобна количка само мога да купя, ама пък да не взема да се мина   Mr. Green

Яд ме е за Геокс сандалите, вече са  17Е...да ги бях видяла по-навреме да не си пускам глупости, ми да взема на детето, ама айде....може и на под 5 пък да ги пуснат  Laughing

# 117
Детето обрисува целия диван с флумастрите,ама поне успях да сътворя 2 поръчки  Mr. Green Последно с Пейпал или с карта е по-добре плащането,защото ето миналите намаления,че двойни суми блокират като е през Пейпал  newsm78

# 118
  • Sofia
Добро утро, Паритрошачки  Laughing
Тия гадове верно са вдигнали цените...как може да ми искат 2 Е за блуза, която вчера беше 60 цента  hahaha

Айде тези (Евка и компания), който 2-3 стр назад са коментирали детския комплект количка, бебе и купа: http://www.laredoute.fr/vente-set-promenade-pour-poupee.aspx?pro … =1&pos=20_n_n
да ми кажете на какви пари е бил снощи горе-долу, сега ми Го дава 15 Е...Всъщност на тези пари тук едва ли и подобна количка само мога да купя, ама пък да не взема да се мина   Mr. Green

Яд ме е за Геокс сандалите, вече са  17Е...да ги бях видяла по-навреме да не си пускам глупости, ми да взема на детето, ама айде....може и на под 5 пък да ги пуснат  Laughing

Мисля, че около 7.80 евро беше количката (комплекта).
Абе този геокс не беше ли само черен? И аз гледах за племенничката ама имаше налични само черни.

# 119
при мен розов имаше 24 и 25, а черен и 26, но друграка каза, че при нея изобщо не е излязло наличен розов  Peace
също и една таласъмска туника ли, блуза ли, що ли за 78 цента - при мен имаше сива и чена, а при нея само сива. уточнявам, че живеем една под друга и ползваме един нет  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт