LaRedoute.fr - 162 - Преди намаленията - 23.06 - 30.06

• 90 224
  • 2 367
  •   1
Отговори
# 1 215
айде и аз напълних кошницата Laughing сега ще 4акаме Mr. Green

# 1 216
  • Sofia
Момичета аз ли нещо съм изтървала... но има ли промяна в размера на такса - доставка и такса- обработка? За сума от 40Е ми дава такса - 15.90 и 4.5. Много е това. Кодовете за БД не сработват нещо при мен сега ... Четох отпред, отзад никъде не срещнах нещо за промяна в таксите...

Такса обработка вече е 10%.
Доставката е около 5-6 евро.

# 1 217
Здравейте момичета   bouquet
Моля за оразмеряване на една приятелка  Praynig
гръдна 86
подгръдна 68
талия 68
ханш 93
Пожелавам ви успешни покупки и много много добри попадения  newsm10

# 1 218
  • Сандански
Добро утро, момичета...абе аз да попитам как така си пълните кошницата и чакате newsm78, аз като кликна на линка от Евка и ми дава началната страница на сайта #Crazy...та откъде да пълня коша ДЕ ми е въпроса Confused
И друго на 30 юни  в колко отваря сайта пак ли трябва да будувам около 3ч. по нощите  Joy
Лек ден и успешнииииииииии

# 1 219
Дидип, ми така, наопълних я аз моята, да линка ме прати на заглавната стр, харесах си 5-6 стоки, на цена над 240 Е и сега ще чакам да ги направят до 24 и ще ги взема  Joy може пък да имам късме, ддз.
Мъжо си е харесАл едни маратончици на скромна ненамалена цена 160Е, та му обещах паднат ли до 16, отма съм му купила  Joy

Сега 1 път въпрос, мисля, че знам отг, ама искам потвърждение.
Ако поръчката се обработва ръчно, има надпис: A LA LIVRAISON в ... друго всичко си ми е през ПП или КартаБанкере, но това ръчното ще си ми стои во веке веков, като Доминацето в Суивито или ако ми пуснат или откажат поръчката (че е под 10Е  Blush ... ми оня ден нямах 10, ама рискувах) ще има промяна в този надпис  newsm78

# 1 220
  • Пловдив
Ани, този надпис не означава, че ще обработват ръчно поръчката, а че плащането е при доставка. Т.е. наложен платеж. Има вероятност да я получиш, но с дебитна нота или пък да я откажат.  Peace

# 1 221
Аз имам спешен въпрос- тъй като ще бъда дълго време в друг град, възможно ли е от пощата да ми препратят пакета там? Предлагат ли такава услуга Български пощи?

# 1 222
 #Crazy Татито, мерси, значи по-хубаво да не ми я пращат, че дебитна нота посмъртно не мога да се оправя как да платя, по-скоро в плик бих пратила лично на Събка някое и друго евро на стотинки, че ми се мотаят няколко монете тук  Joy
 Hug

030366, при поръчка ще посочиш другия адрес за доставка, а ако вече си поръчала - не знам  Blush момичетата сигурно ще ти кажат, но вариант е да отидеш до пощата и да кажеш какво искаш, пък те..най-малко ще искат да си платиш м/уградската услуга Wink

# 1 223
030366, при поръчка ще посочиш другия адрес за доставка, а ако вече си поръчала - не знам  Blush момичетата сигурно ще ти кажат, но вариант е да отидеш до пощата и да кажеш какво искаш, пък те..най-малко ще искат да си платиш м/уградската услуга Wink
Благодаря Simple SmileПоръчката ми е от 16.06, надявам се да пристигне тия дни, ама нямам гаранция и търся варианти..

# 1 224
  • Сандански
Дидип, ми така, наопълних я аз моята, да линка ме прати на заглавната стр, харесах си 5-6 стоки, на цена над 240 Е и сега ще чакам да ги направят до 24 и ще ги взема  Joy може пък да имам късме, ддз.
Мъжо си е харесАл едни маратончици на скромна ненамалена цена 160Е, та му обещах паднат ли до 16, отма съм му купила  Joy

Сега 1 път въпрос, мисля, че знам отг, ама искам потвърждение.
Ако поръчката се обработва ръчно, има надпис: A LA LIVRAISON в ... друго всичко си ми е през ПП или КартаБанкере, но това ръчното ще си ми стои во веке веков, като Доминацето в Суивито или ако ми пуснат или откажат поръчката (че е под 10Е  Blush ... ми оня ден нямах 10, ама рискувах) ще има промяна в този надпис  newsm78

Ани то за маратончици на мъжо не ми говори, че незнам вече какво да обещавам та да ми зарежда картата и като пита какви маратонки ми поръча аз пак newsm78 се почесвам по главата, а малката вика СПОКО тати мама ще отваря магазин Joy
Е кажете де в колко отваря сайта, та да се заредя пред компа и да стелям #2gunfire

# 1 225
Any, аз наскоро получих без никакви проблеми една тениска за 2 евро( с надпис A LA LIVRAISON  ) и имам отказана една с 9.41 евро. Просто е до късмет.
Всичките ми поръчки под 10 евро са с този надпис. А получавам горе-долу половината  hahaha Но аз не знаех до преди 2 дни,че не било хубаво да е под 10 евро. МНого полезни сте  Hug

Получавате ли от 17.06 ?

# 1 226
  • В полето, под тепето.
Да попитам какво точно означава това- Valeur Sure newsm78 Чичко Гугъл го превежда като  "кисела стойност" Joy

# 1 227
  • Майничка
Да попитам какво точно означава това- Valeur Sure newsm78 Чичко Гугъл го превежда като  "кисела стойност" Joy

Сигурна стойност.

# 1 228
http://www.laredoute.fr/achat-ventes-privees-avant-les-soldes.as … tegoryid=72968016

този линк е от профила на Редут във фейсбук
мисля, че има разлика в цените надолу от моментните, проверих няколко артикула

# 1 229
  • Ботевград

И друго на 30 юни  в колко отваря сайта пак ли трябва да будувам около 3ч. по нощите  Joy

Стига де, това е най-голямата тръпка от намаленията  Grinning
 9 отваря Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт