LaRedoute.fr - 162 - Преди намаленията - 23.06 - 30.06

• 90 352
  • 2 367
  •   1
Отговори
# 2 265
Легло "тек и половина" колко е широко в сантиметри да подскажете?

140 см е ширината

# 2 266
Имаше няколко черни панталони и дънки сутринта, но изчезнаха, докато търся с какво да си допълня поръчката. Бих помолила за референтни, ако някой е записал. От мен един номер на чаршафи (drap) - 8479259

# 2 267
Мими,Кети,благодаря ви момичета. Мими,да отбележа че си чудна  Wink,банския ти стои по-добре от на мацката в сайта.
Сега ме зарибихте с тея панталони бееееее,искааааам. Някой не му ли се разменят/продават?

# 2 268

ако единичното /тек/ е 90 см, според мен 140 см е тек и половина

# 2 269
  • София
Мими,Кети,благодаря ви момичета. Мими,да отбележа че си чудна  Wink,банския ти стои по-добре от на мацката в сайта.
Сега ме зарибихте с тея панталони бееееее,искааааам. Някой не му ли се разменят/продават?

40 номер ако те устройва Peace

# 2 270
  • До хладилника, който обичам
Благодаря за оразмеряването Simple Smile

# 2 271
  • Sofia
Мини, банския не ме блазни, че ще прелея от горнището, обаче Стефания е само за щипане!  Heart Eyes

Тези картини и аз да не се мина поръчах по 2 от всяка даже не видях и какви са им размерите в бързината, после погледнах, че са ги фактурирали отделно тях и сателитната чиния (разбирай огромната кафява купа), явно ще ми ги пращат с отделен самолет, добре че на време се овладях и не поръчх още 5-6 купи, щях да вкарам хората в преразход с този свръхбагаж.  Mr. Green

# 2 272
..............
редактирах, за да подведа някого

Последна редакция: ср, 30 юни 2010, 22:13 от merianna

# 2 273
Мини, банския не ме блазни, че ще прелея от горнището, обаче Стефания е само за щипане!  Heart Eyes

Тези картини и аз да не се мина поръчах по 2 от всяка даже не видях и какви са им размерите в бързината, после погледнах, че са ги фактурирали отделно тях и сателитната чиния (разбирай огромната кафява купа), явно ще ми ги пращат с отделен самолет, добре че на време се овладях и не поръчх още 5-6 купи, щях да вкарам хората в преразход с този свръхбагаж.  Mr. Green
Joy Joy Joy Joy Joy

# 2 274
следобед пуснах поръчка с 5 артикула; срещу всеки от тях сега пише 'Aucun'; това значи ли, че няма да получа нищо от поръчаното?
инак банката ми изпрати мейл с потвърждение за изплатена сума към продавача

# 2 275
  • Бургас
Какви са тези референтни номера и за какво служат???

# 2 276
  • До хладилника, който обичам
Водят го 120/200, но действително даже е 115/200 (поне нашето де) Peace
Затова и питам  Thinking все си мисля, че като го бях мерила, беше някакъв такъв размер, 115 широчина. Искам да взема чаршаВче от намаленията, но не знам какъв размер. Ако е 120х190, то бездруго и няма евтини комай.

# 2 277
Моля за мнение за тази рокля: http://www.laredoute.fr/vente-robe-longue-long-135-cm.aspx?produ … e=1&pos=1_n_n. Най-вече ме интересува отговаря ли си на размера. Благодаря предварително  Hug

# 2 278
Аз без да искам съм пуснала от 'чаршафа'  smile3521 Видях,че е по 0,15евро и ме устройваше като големина ,само съжалих че не поръчах два-единия да го направя на долен чаршаф,ама късно  Flutter Така,че ако на някой му е в повече като го получи да каже,стига да не им 'сложи' цена 80евро  Mr. Green

аз затова от подобни артикули поръчвам по 3 и нагоре Simple Smile Даже не си и замислям- ако се замисля- свършило е.

# 2 279
  • Бургас
Поръчката ми от сутринта е разделена на две - на маратонките  пума пише че не са фактурирани - това значи ли че няма да ги получа и ще ми пратят ваучер, защото парите са ми изтеглени?

Общи условия

Активация на акаунт