Мама лекичко коремчето поглажда, ОКТОМВРИ бебенце ще ражда!

• 24 326
  • 740
  •   1
Отговори
# 150
  • У дома
Ехооооо, спите ли???

Къде зачезнахте всички?

Аз нали попрехвърлих бая работа на новата колежка, та сега съвсем се чудя какво да правя, а къде е още 17.30  Rolling Eyes

# 151
  • гр. София
Pozitive, какво ти спане, а как ми се иска да полегнааа за час и 90 мин. hahaha hahaha hahaha Само още 2 месеца и малко и после ще си лежааа в нас на спокойствие, как го чакам това време.
Диня, а? цял ден преглъщам..., пък да ви споделя каквото и да си купя за обяд и после ми е гадно - нищо не ми понася вече, трябва да си правя от вкъщи и да си нося  ooooh! а като се знам каква съм заспала сутрин само това остана да правя, но съм решила -определено ставам организирана и си приготвям, не се издържа вече, а и гладна не мога да стоя. Sad оплаках се
Orchid Flower - аз и сега мога да дойда на квартална среща - само се разбираме и времето да е ок, че в този студ нещо не го виждам.
на мамите със спрян sex - напълно ви разбирам  Hug и на нас ни го спряха в началото заради отлепена плацента, после уж всичко ок, ама пак не беше препоръително и така. Сега е някакво никакво и май хич и няма да се пробваме повече.
А ако някое от работещите мамчета има рецепта за премахване на досадното следобедно схващане и настоятелна дрямка да я дава. аз все още я търся.. newsm78
И още нещо - много съм хаотична в писането и не само де - снощи четох приказка на бебето и успах таткото за нула време  Joy Joy Joy

# 152
  • У дома
Аз вече по това време направо ми идва незнам какво да направя, кръста ме боли и нещо се схващам, абе ужасно, подгонили са ме карастанчовите  Joy

Колежката все ме подпитва за нещо, а мен такъв мързел ме е хванал да обяснявам,  ooooh!да идва тая сряда вече, ще черпя, че се отървам.

# 153
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Здравейте мами,

Днес добре се поразходихме с таткото цял ден сме на пазар....нали ще започваме ремонт на баня и....е страшна организация  Crazy
По едно време чак ми стана лошо... и докато размишлявах на какво се дължи...бебока ми подсказа, че трябва нещо да се хапва....няма да влизам в подробности, защото ще ми е съвестно после за мамите.... Flutter Макар, че аз не съм така, може да ми се говори часове за храна и няма да има ефект. Единственото, за което на 100% имам готовност е някакъв плод. Flutter
А иначе цял ден ми е сънливо..... Tired има дни , в които не мога да се вдигна от леглото...

# 154
  • Сливен
влизам в положение на работещите мамчета,и аз бях така.До обед горе долу бях добре,но след това почваха болките навсякъде,и до 17 часа бях гроги,едвам се дотътрих до нас и се тръшвах като труп.Но от както съм в болнични направо се родих,може цял ден да съм на крака,но когато ми се полягва знам че има легло наблизо.

daila777.обиколих три магазина да си купя диня Joy и сега сигурно съм по-тежка с 2 кг  hahaha Joy къде го събрах толкова направо не знам.

# 155

daila777.обиколих три магазина да си купя диня Joy и сега сигурно съм по-тежка с 2 кг  hahaha Joy къде го събрах толкова направо не знам.

Чувствам се малко по-НЕгузна Rolling Eyes  и аз така прекалявам с дините после се чудя къде побрах толкова количество Shocked
Дамяни Hug
На мен днес за първи път зверски ми прилоша навън нещо се разтреперях и страшни вълни ме заляха топли, студени.  ooooh! Досега не ми се е случвало и се поизплаших, явно разходката ми е дошла в повече Naughty или кръвното нещо незнам

# 156
Мамчета!!! Най-накрая си получих потникааа! Каква драма беше покрай получаването му ooooh! ooooh! ooooh!
http://picbg.net/pic.php?u=7388Cpldd&i=444475
За лекцията ще ви разкажа след малко, че съм много гладна. Whistling

# 157
Много готин потник, няма да те питат "казаха ли какво е бебето??" hahaha
Аз досега спах Sunglasses, уж за малко легнах с дребната, а станали 3  часа.
С тази диня.........сега ще се обаждам на милият да купува, лигите ми изтекоха и изядох сума ти кайсии(това има) ама не е същото Whistling

# 158
Леле- страхотен потник, надписа е  newsm74
На мен пък изобщо не ми се яде диня, но за сметка на това- пазете се пъпеши newsm48
И за сладкото почти не ям, а преди без сладко не можех, май ще излезне вярно това за соленото и момченцата, явно на моето Ники не му се хапва сладко. Mr. Green

# 159
  • Сливен
hailie потника е супер  smile3501 ,ако не бях толкова голяма  hahaha  preggo и аз щях да искам.
GK така е динята си е диня Peace

# 160
Мамчета!!! Най-накрая си получих потникааа! Каква драма беше покрай получаването му ooooh! ooooh! ooooh!
Super e!
Виж аз каква си взех от Premaman! 
http://oktomvri2010.snimka.bg/baby/dreshki-za-bremenni.474116.19357350

# 161
Super e!
Виж аз каква си взех от Premaman! 
http://oktomvri2010.snimka.bg/baby/dreshki-za-bremenni.474116.19357350

Хе-хе-хе, фантастични сааа!!! Heart Eyes

# 162
Леле,разбихте ме с този секс и с тези дини... Joy Joy Joy
2 дена не бях чела,пък то купон станал тука/само трябваше и бирата да включим/.
Аз  също съм лакома за плодове,без предпочитания-каквото падне.А за другото първата бременност имах съмнения,че вместо витамини са ми изписали нещо друго-голямо желание,голямо чудо,пък сега на седмица ,две се сещаме Embarassed
Цвети и другите мами с болки,когато имате болки хубаво е ,че ги споделяте ,ама по-добре не разчитайте само на мнения , се обърнете към доки.
Мирче,това,че не е приет там може да е за хубаво.Дано приемат твоя юнак  в някоя добра специалност.
Работещите момичета-направо ви съжалявам.Почивайте си повечко после,тя къщната работа няма да избяга.Аз съм на работа и утре/до обад/ и после ваканцияяяяяяяяяя!
Потника е супер,да си го носиш със здраве!

# 163
страхотни потници , браво!
ма днес голям студ тука бе. Дианче блазе ти ваканцияяя , а после кога излизаш в 45 дни ?

# 164
Благодаря на всички за пожеланията!   bouquet
Знаете ли какво се замислих, доста се притесних. Мисля си за тези бактерии. Купуваме домашно прясно мляко от един човек, който от 15 години продава мляко в квартала ни. Аз го кипвам докато започне да се вдига и малко преди да изкипи го свалям от огъня. Дали това е достатъчно, за да се убият бактериите?
Майка ми също купува мляко домашно, но го вари поне 5 мин. след като се надигне, ако има някакви бактерии да измират.  Wink И сега лятото предпочитаме д акупуваме от магазина пастьоризирано,според мен е рисково лятото да се купува така мляко, както и яйца от разни хора.

Общи условия

Активация на акаунт