ЕКО БЕБЕ III

• 49 949
  • 761
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Значи сте си супер,всяка тумбеста кана или поне цилиндрична ще е подходяща.

Видях (но не знам производител и цена) грамадански съдове за вода - нещо като огромна капка от стъкло, в диаметър долу около50 см и висока около 70 см.  Уж това било най-добре за структурирана вода.... Но е толкова красиво, че не го поставям под съмнение Simple Smile

Аз пресипвам водата и в едно кристално шише- горкото, толкова е ръбесто..... Simple Smile

# 616
Момичета, каква паста и четка за зъби са подходящи за малко дете?   newsm78

# 617
И аз се присъединявам към горното питане + още едно: каква възглавничка мога да слагам на детето - като височина, имам предвид, както и марка, ако можете да ми препоръчате?
Благодаря предварително Simple Smile

# 618
Имам и друг проблем... Бузките на малкия от няколко дни е суха, зачервена и предполагам го боли... С какво бих могла да го мажа (по възможност натурално)....

# 619
stelt77, чист и читав крем от/с невен, най-добре домашен. Или чай от същото.

# 620
  • Пловдив
Маслен извлек от невен и зехтин.

Или чисто натурално масло: зехтин, сусамово, орехово, макадамия, бадемово,...

# 621
мерси...  Hug

# 622
Весели празници,момичета!!!

Имам 1 въпрос,някой от вас има ли шейна.
Тук има сняг от доста време и явно дълго време ще има,намерих вече 2-3 пързалки ,децата много се радват и ми се искаше да купим шейна и на малкия.Но масово тук виждам само пластмасови-най-различни-кръгли,правоъгълни ,като сноуборд,с кормило,като скутери и т.н. и т.н.Аз си мисля,че е най-добре нещо дървено,нали така newsm78
И какъв тип,форма трябва да бъде,за да може хем да си го дърпаме на равно,хем ,ако искаме да се спускаме по склон да може и някой от нас с баща му да се качи при него?

# 623
# 624
Момичета, не съм писала тук. Извинявайте, че така нахлувам. Виждам тук две познати мами от отчетната за родени през 2009. Стеф, Маймунче!
Стелт, Стеф, ние си купихме Ненедент. Много е хубава. Подсладена с ксилитол и без флуор.

# 625
Благодаря ,Solley.,ще ги разгледам,макар че ми се искаше да вземем нещо директно от магазин,да можем да я видим,да преценим колко е голяма,дали е удобна и т.н.Аз напоследък доста се паря от покупки от интернет,тоест не винаги са това,което очаквам и мисля Simple Smile

Искам да и питам и нещо друго,ка се казват тези малки стълбички,на който децата се качват за да стигнат мивката или тоалетната,искам такова и не знам как да го търся Grinning

# 626
  • София
...
Искам да и питам и нещо друго,ка се казват тези малки стълбички,на който децата се качват за да стигнат мивката или тоалетната,искам такова и не знам как да го търся Grinning

Опитай с  "kids bathroom step stool".

# 627
  • USA
Stelt, на дъщеря ми бузките бяха в ужасно състояние, аз я изкарвах на разходки при -8С и вятър, направо почти до рани се стигна. Тук една мама беше споделила за масло или олио, не знам точно как се води, от невен, мажа около седмица вече и е почти добре. Може би 2-3 дни още и ще си е с нейната гладка кожичка Heart Eyes.
Мама Барба  Hug

Норчи, аз дрехи не купувам от интернет, но пък абсолютно всичко останало от там, досега не съм сгрешила в нищо, обаче чета всеки един коментар. Не знам ти дали правиш така, но е от голяма помощ.

Момичета, да ви попитам, спирулина може ли да се взима от кърмещи жени, в какво количество и под каква форма е най-добре? Благодаря предварително!

# 628
За много години, еко мамита Hug
Някоя от вас ползвала ли е такъв уред за приготвяне на бебешка храна - Beaba Babycook ? Моля ви за отзиви! Има ли някакви предимства пред един обикновен пасатор, освен задушаването на пара?

# 629
Kabiv - аз имам подобно, дори мисля, че е същото по функции (можеш да сравниш характеристиките на двата уреда) - http://www.chicco.com/ProdottiChicco/SchedaProdotto/tabid/87/Pro … n-US/Default.aspx
Трябва да ти кажа, че още го ползвам и ми е страшен помощник при приготвяне на храната за детето. Пасиращата му функция е много добра и лесна за ползване, размразяване и затопляне също - въобще, една мини система за готвене на детската храна, без ползване на допълнителни уреди и прибори. Дори е лесно преносимо! Таймерът е огромен плюс - знаеш с малко дете как се забравят важни неща, вкл. и печката с манджата Crazy Моят съвет е - ако имаш възможност да си купиш подобен уред, да не се чудиш хич!

Общи условия

Активация на акаунт