Надявам се, че другите мами на момченца ще се включат с мнения и препоръки
Аз лично не бих се ангажирала, защото на Христо не съм му извършвала такива манипулации, писала съм и преди доста по този въпрос
Той сам си я дърпа, доколкото му позволява прага на търпимост на болка, малко по малко се случват нещата, въпреки че има още "хляб да ядем"
Не знам доколко съм и постъпвам правилно, затова само споделям как стоят нещата при нас. Този проблем оставих на Сашо да го решава, като мъж, минал през това изпитание
Щом при него така са се развили нещата и всичко е минало благополучно, естествено склоних да му се доверя 
Успех, мила

Мира, стана ми изключително мило, като се присъедини и към нашите редици
Имаш очарователно семейство
Надявам се, че няма да ти омръзнем бързо, а ще ти става все по-интересно и приятно сред нас 
Скреч,
Много ти се радвам как винаги обръщаш нещата откъм веселата им страна 
Сладурче, възползвай се от желанието на Иви да прави всичко с другарче
На мен това ми е от огромна ползва
Дано на теб не ти дотежава
Май бях ви разказвала как наскоро прибрах моите двете с още едно детенце, за да мога да ги нахраня и сложа да спят на обяд
На мен лично това ми доставя удоволствие
Чувствам се повече от страхотно, когато успявам да зарадвам повече от моите си две деца - да им прочета приказка, да се включа в играта им, макар и за малко, да нахраня цяла тумба, макар и я с филийка с масло и краставица, я с мармалад...разнообразявам менюто, какво да правя 
Цеце,
знам, знам за какво ми говориш 
Биси, възползвай се от съвета на Цецето за следващия път
Съжалявам, че си се разочаровала и огорчила, но понякога тези съкрушителни моменти ни дават най-ценните уроци в живота
Догодина не се впрягай толкова, карай го по-лежерно, вярвай че този ден е твоят ден, че е по-специален, но удоволствието си го достави сама, ще видиш как тогава всички ще се стараят много повече
Приказливче, дано имаш късмета да се видиш с Валето

Срещи, мрещи, пък снимки няма, а
Я, влизайте в правия път 
Майчета, голямо говедо съм
Не ми стигаше другото , ми онзи ден се правих на много яка, та взех, че вдигнах дивана у дома...нещо изхръщя, само дето не се напиках
, и сега пак ме боли лумбалния прешлен, ама този път от другия край
Пак ще трябва да ходя при Артур Много целувки от мен

П.п: Хаха, Приказливче и при вас ли така
На Василия спокойно й обличам някои дрешки от миналото лято, повечето са блузки, де. Оня ден като правихме сватбата един пич си беше довел щерката, на мен на езика ми беше да кажа, че са набори с моята, пък то на 6 години се оказа
Явно нещо съвсем съм си объркала представите 

, е това си е комплимент , че се чувстваш като в 5* хотел при нас. Нищо не си видяла, дет се вика 

..
/на обичайната Тройка вече добър ден
, нямах време, но ще ги пусна.А твои скоро не си ни показвала май 

и понеже моята идея не е такава, спрях да ходя на такива места. То пък къде ли ходим, де