Да си похвалим свекървите

• 7 675
  • 85
  •   1
Отговори
 bowuuИма толкова много писания за лоши и люти свекърви, не е ли време да видим дали няма бели и добри такива.
Да започна аз като начало.
Предполагам, че повечето, които ще се включат в темата са нови снахи.
И аз , като една такава, искам да си похваля втората си майка- защото наистина я чувствам като такава.
Споделям си с нея, питам я за неща, на които моята майка не ми дава отговор- за най- тривиални неща става дума.
Обожавам компанията и, харесва ми да обикаляме по магазини.
Има ли други като мен- щастливки?

# 1

Има ли други като мен- щастливки?
НЕ Crossing Arms

# 2
Споделям си с нея, питам я за неща, на които моята майка не ми дава отговор- за най- тривиални неща става дума.
....дано и аз да бъда такава свекърва след време,
моите две свекърви не бяха такива,
жалко, няма с какво да ги похваля. тююю

# 3
# 4
babe factor  smile3515 Дай и да се разбере тогава!!

# 5
# 6
веднага я хваля Grinning. стилна, умна, енергична за трима, вдовица от 30 г близо, богата Mr. Green, страхотна жена. играе покер и води по-социален живот от мен. 92 годишна, кара си хондата, с любимото си кученце в кошница на предната седалка Laughing. за един месец 2 пъти я глобиха за превишена скорост Shocked.

никога не се е бъркала в живота на нито едно от 7-те си деца, до един образовани, ерудирани, с бизнеси или стабилни професии. дала им е много, с мен никога не се е отнесла с лошо/няма и как, де, говори тежък и за мен почти неразбираем диалект/. има 23 внука и 7 правнука.
да е жива и здрава Heart Eyes

# 7
Ехеее, браво! Да ти е жива и здрава! Яка мацка, викаш. Hug

# 8
Моята бъдеща свекърва е злато .
Винаги откликва за каквото и да е било, а аз съм такъв човек, че не си позволявам да моля ей така някого за нещо. Представете си колко е мила и как ме предразполага.  Heart Eyes Имаме 13 год. разлика с любимия, тя беше преценила много трезво ситуацията пред него и винаги му напомням какво му е казала, когато започне да се "отнася" за някои неща.
Много ценни съвети ми дава за домакинство, за житейски ситуации, вдъхва кураж, опора е, не се бърка в отношенията ни с годеника ми.
Повече от всичко иска да се оженим най-скоро.  Heart Eyes Но не го натрапва.
Дава и прави всичко за нас, както и ние за нея и бъдещият ми свекър.
Много са приятни за компания, не са старомодни, бъдещият свекър е много буден човек въпреки възрастта си - постоянно чете, скоро учеше сам английски език, после си взе лап топ, прекара си нет и се научи да сърфира.
И двамата в рядкото случаи, когато е имало нещо дребно между мен и годеника ми - подкрепят мен.  Simple Smile
Много си ги обичам и искам винаги да са до нас.

# 9
веднага я хваля Grinning. стилна, умна, енергична за трима, вдовица от 30 г близо, богата Mr. Green, страхотна жена. играе покер и води по-социален живот от мен. 92 годишна, кара си хондата, с любимото си кученце в кошница на предната седалка Laughing. за един месец 2 пъти я глобиха за превишена скорост Shocked
  Simple SmileСтрахотна е !
Бях писала в една стара тема,малко ще се повторя,ами много искрен и радушен човек,няма недомлъвки,мрънкане,месене в отношенията ни,много обича дъщеря ми,уважаваше много баща ми,бях бременна в 8 месец,когато го загубих и общо взето до раждането не знаех къде се намирам,но тя беше до мен тогава и ми даде много кураж,трудно бих се справила без нея.
Отделно всички онези ,уж малки ,жестове-празници,годишнини,никога не ни забравя,а винаги умее да създаде празнична обстановка и да събере семейството,много лъчезарен човек.
Колко малко му трябва на човек..................................

# 10
Аз не съм млада снаха, но свекърва ми никак не е лоша. Супер тактична- никога дума напреки не ми е казала. Дори да и е било криво за нещо, никога не го е показвала. Тиха скромна женица и страхотна баба, която се занимава с голям кеф с внуците, чете и разказва приказки, учи стихчета и пее песнички. Води внуци на разходки и ги гледа страхотно. За разлика от майка ми която беше прекалено заета да се занимава като истинска баба.
Свекърва ми никога не е повишавала тон нито на мъжа си, нито на децата си...май на никой никога не е.

# 11

Предполагам, че повечето, които ще се включат в темата са нови снахи.

Не точно!   Peace
Имам свекърва от 22 години .Няма да я описвам,само ще кажа,че за тия години нито веднъж не сме се скарали,не сме се обидили,не сме се сърдили...прекрасен човек е!

# 12
И аз не мога да се оплача. Не мисля, че ще тръгнем да си споделяме и да си ставаме първи приятелки - различен тип хора сме и някои нейни характеристики не ми допадат - но иначе е готина лелката и се разбираме. Тя си е изпатила от снахи покрай другия си син, и като че ли затова мен толкова ме харесва  Embarassed Но живеем далече и я виждам веднъж в годината, така че нямам много поводи нито за оплакване, нито за хвалене.

# 13
  • България
Има си кусури,не като да няма,но и аз не съм цвете за мирисане Wink
Не мога да се оплача,обаче!
Виждаме се на месеца веднъж-ще е жалко и да се караме освен това!
Винаги ме е посрещала,като принцеса (и не само мен,а и другата си снаха),рядко ще ми даде да й помогна с нещо (освен слагането,вдигането и миенето на чиниите-ще съм много хубава,ако и това не свърша),винаги се опитва да води разговор,разбира ме,споделя си с мен,аз с нея и така.
Изобщо не мога да кажа нищо лошо,но мога да й благодаря за прекрасния син,който е отгледала!Толкова любов само един истински човек може да даде Hug

# 14
И аз искам  да  похвля  моята . Живее  далече  Mr. Green- това  и е  хубавото

Общи условия

Активация на акаунт