Да си похвалим свекървите

• 7 679
  • 85
  •   1
Отговори
# 75
Мойте и двете свекърви са цвете. Не ни се бъркат в отношенията, задават въпроси само в рамките на доброто възпитание. Имам късмет да случа на готини жени, че както са две, можеше свят да ми се завие Wink

# 76
Моята свекърва е истинска досада и бреме за мен. Прежалих се и взех мъж от близките до София градчета,представете си значи майка му каква е- яка здрава шопска селянка,която гледа прасета и кокошки в двора- с една дума пълен ужас. Не се разбираме,тя изисква  от мен манталитет и умения присъщи на жена живяла на село,или в градче от селски тип като тяхното,а аз никога не съм се занимавала нито с животни,нито с двор,нито със зимнини,нито готвя като нея с лой,заклани кокошки и т.н. Не искам да съм като свекърва ми- безкомпромисна, проста, инат и грубо-недодялана. Въпреки всичките и "рамбовски" умения- дя зяколи и сготви животно,дапрекопае цялата градина, да скове колиба в двора и не знам още какво за мен тя си остава една недодялана груба селянка,която иска да промени моята същност и характер.

Само това ми стана интересно, че готви със заклани кокошки. Ти живи ли ги мяташ в тенджерата  newsm78
Другата част от изказването не виждам смисъл да я коментирам.

# 77
За мое съжаление,моята не е цвете.Прекалено много се бърка и все гледа да направи това,което не ми харесва или не искам да го прави..но с времето ще я обработя..  newsm62 smile3521 все пак не съм й в къщата,че да придава важности newsm53

# 78
много се радвам на тази тема, скоро мислех да пускам същата   bouquet все теми за оплаквания трябва и една за похвали да има. Та моята свеки е наистина невероятен човек, не съм и предполагала че може да ми се падне такава  Heart Eyes с мъжа ми сме заедно от 11г., като 7 от тях живеехме съвместно с техните, през всичките тези години никога не сме си казали на криво нещо ако е имало пробле директно на място се казва и всичко приключва. Чисти и ясни отношения! Свекър ми не мога и него да не похваля златен човек и двамата винаги са до нас когато имаме нужда от подкрепа, независимо каква! Та с нея сме си някак с много изкривени от представите отношения, по магазините като си пазаруваме редовни ни мислят за майка и дъщеря изумлението че ми е свекърва е голямо. Не ми се е месила за нищо нито  в отношенията със сина и нито за детето, казва си мнението понякога и това е не го натрапва. Обожава да ми купува разни неща и понеже е жена с много вкус и стил, винаги успяваме да ме изненада изключително приятно....на почивка сме ходили само двете изобщо супер готин човек. Мога да пиша сигурно още една страница ама толкоз стига  Simple Smile

# 79
И аз си обичам свекървата, даже не я наричам така в повечето случаи! Страхотни хора са и ме приеха като тяхна дъщеря, не като снаха. Пием често кафенце заедно, помага ми много, подкрепя ме. Когато нещо не съм съгласна с нея си го казвам на момента, тя също и няма сръдни и караници!Пък ...като се замисля очакват ме две снахички, дано и аз да съм добра свекърва за тях  Mr. Green

# 80
  • на брега на морето
Моята свекърва е истинска досада и бреме за мен. Прежалих се и взех мъж от близките до София градчета,представете си значи майка му каква е- яка здрава шопска селянка,която гледа прасета и кокошки в двора- с една дума пълен ужас. Не се разбираме,тя изисква  от мен манталитет и умения присъщи на жена живяла на село,или в градче от селски тип като тяхното,а аз никога не съм се занимавала нито с животни,нито с двор,нито със зимнини,нито готвя като нея с лой,заклани кокошки и т.н. Не искам да съм като свекърва ми- безкомпромисна, проста, инат и грубо-недодялана. Въпреки всичките и "рамбовски" умения- дя зяколи и сготви животно,дапрекопае цялата градина, да скове колиба в двора и не знам още какво за мен тя си остава една недодялана груба селянка,която иска да промени моята същност и характер.

Господ е събирач. Joy

# 81
  • под кривата круша
Аз пък се чудя дали dani didi не е влязла в тази тема с идеята да похвали дивата си свекърва, че й пълни фризера с мръвки и праща зарзавати от градината, ама после се е отплеснала в обичайния ред на мисли, та похвалата се е разсъхнала Laughing

# 82
Ами да похваля и аз моята тогава  Laughing Имам си най-страхотната свекърва.В началото живеехме заедно и се разбрахме много добре.Сега живеем на 1 мин пеша и пак си се разбираме страхотно.Не се меси в нищо.Укорява съпруга ми ,когато вижда ,че греши нещо спрямо мен.Винаги ме е защитавала за всичко.Винаги знам,че когато я помоля да вземе да гледа децата или да ми помогне за нещо тя ще го направи.И не е добра само с ментя просто си е такъв човек-готова на всичко за всички.Много си я обичам както нея така и свекъра.

# 83
Моята да я похваля освен с това,че ми е родила такъв мъж.
С друго за сега няма Crossing Arms

# 84
... Не се разбираме,тя изисква  от мен манталитет и умения присъщи на жена живяла на село,или в градче от селски тип като тяхното,а аз никога не съм се занимавала нито с животни,нито с двор,нито със зимнини,нито готвя като нея с лой,заклани кокошки и т.н. Не искам да съм като свекърва ми- безкомпромисна, проста, инат и грубо-недодялана. ...

Всъщност тя вероятно е доволна от теб - исканият от нея манталитет е налице, при това в голяма доза.

А на твое място не бих коментирала манталитета на хора,които не познавам,стига да не са го направили първо те. Иначе е признак на лошо възпитание и ниска култура.
Признак на лошо възпитание и ниска култура е и да си прост,ама ей на-ти си жив пример!

# 85
dani didi- ако обичаш си ръси простотиите на друго място.  bouquet
Момичетата пишат толкова хубави неща по темата, не ни разваляй удоволствието с твоите глупости.
 Peace

Общи условия

Активация на акаунт