Да си похвалим свекървите

• 7 679
  • 85
  •   1
Отговори
# 45
  • Добрич
Ами то е ясно от темата- добри са свекървите, защото и снахите са добри!
Всеки от двете страни си знае мястото и храни уважения към другия, не се спори за глупости, а дребните търкания се решават с компромис и добронамереност. Това е моята философия за разумно съжителство. Моята свекърва е обикновен човек, аз също, имаме си кусурите,  но си имаме и взаимно уважение и нещата вървят вече 22 год. Отгледала е двама прекрасни синове и те сега са прекрасни съпрузи. Ние с етървата само берем плодовете на нейния труд. Как да не се похвалиш с такава свекърва!

# 46
  • под кривата круша
Знаеш ли, според мен донякъде е нагласа...
Със сигурност е и нагласа Peace По повод съветите, много зависи как се поднасят. И аз не се възползвах от сръчността и опита на свекърва ми защото ми изглеждаше, че ме взема за дементна тийнейджърка с бебе. Сега гледам другояче-това си е нейния начин да върши нещата и да се чувства полезна.

# 47
ОБОЖАВАМ Я newsm51

# 48
аз също се присъединявам към щастливките  Peace
заедносме от 6 години и лоша дума не мога да кажа  Heart Eyes
наистина е прекрасен човек и както съм писала и преди пожелавам на всеки от сърце да попадне в подобно семейство  Grinning
чувствам я не само, като майка а е имало моменти в който единствено и само тя е била до мен, за което й благодаря   bouquet
даже има моменти в които като я покана на кафе, мъжа ми  се сърди Wink, но на мен това не ми прави впечатление  Laughing. приятна ми е нейната компания и споделям част от свободното си време в приказки и разходки с нея  Heart Eyes

# 49
веднага я хваля Grinning. стилна, умна, енергична за трима, вдовица от 30 г близо, богата Mr. Green, страхотна жена. играе покер и води по-социален живот от мен. 92 годишна, кара си хондата, с любимото си кученце в кошница на предната седалка Laughing. за един месец 2 пъти я глобиха за превишена скорост Shocked.

никога не се е бъркала в живота на нито едно от 7-те си деца, до един образовани, ерудирани, с бизнеси или стабилни професии. дала им е много, с мен никога не се е отнесла с лошо/няма и как, де, говори тежък и за мен почти неразбираем диалект/. има 23 внука и 7 правнука.
да е жива и здрава Heart EyesТова не може да е българка!!!Големи комплименти за свекърва ти.  bouquet

# 50
Моята си е добричка и си я обичам.

# 51
  • Стара Загора
И аз се включвам към отбора на страхотните свекърви  Peace
Моята е също такава  Hug прекрасни хора са със свекъра.....  bouquet

# 52
Моята достойно замества майка ми.
Голям човек, да ми е жива и здрава и още много да ме радва Heart Eyes

# 53
  • София
И аз ще се похваля!
Изключително деликатен човек, дори когато има различно мнение, го споделя по фин начин,
получавам от нея безценна помощ, без да се натрапва.
Не ходим по магазини и т.н., но винаги има за какво да си поговорим,
и не си навлизаме в личното пространство.
Живеем отделно, което е още един фактор за прекрасните ни отношения!
Да е жива и здрава!
Свекърът - и той  bouquet

# 54
Боже, наистина ли има и такива хора?!?Браво на вас моми4ета уцелили сте десятката smile3521 newsm10

# 55
Като сте почнали и аз да се включа : След 33  /тридесет и три/ г съвместно съжителстване, мога да кажа , че остаряха двамата и вече каквото и да кажа викат "А така, точно така!" Не, че е нямало престрелки преди, но годините си казаха думата - и моите и техните. Преди време ми проплаква
Тя : Ох, на твоите ръце ще съм майка, че тия мъже... / мъжът ми е един на мама  Wink
Аз : Вдигай блузата да ти бия  днес аз инсулина и ще видиш!   Twisted Evil
Тя : То с писалка, че няма да ме заболи много!

# 56
И аз не мога да се оплача от моята свекърва.На първо място-много ни помага за децата,винаги е на разположение,когато трябва да ги гледа и никога не натяква помоща си(както прави родната ми майка Crossing Arms)Освен това прави всичката ни зимнина,помага с каквото може(пак без да мърмори и натяква както майка ми)Деликатна е и не се меси в семейните ни работи,не ръси мозък,не дава не поискани съвети,не клюкари,не плете интриги...Не мога да кажа,че изгарям от синовна обич към нея,но я уважавам и почитам.

# 57
И моето свеки е за хвалене. Grinning Много добричка,разбрана, не ни се меси и не се натрапва, помага с каквото може и когато може.Всяка седмица си имаме определен ден с нея за кафенце-споделяме си,говорим си..Няма грешка.
Да кажа,че я чувствам като майка-не,не бих могла. Да кажа,че я обичам колкото моята си майка-не.
Но я уважавам много,защото е прекрасна жена,отгледала прекрасен син. Mr. Green

# 58
Аааа,аз с мойта нищо не споделям Twisted Evilнито пък имаме обща приказка  освен децата.Колкото и да е любезна и отзивчива,аз си пазя територията и не допускам фамилиарничене.

# 59
Боже, наистина ли има и такива хора?!?Браво на вас моми4ета уцелили сте десятката smile3521 newsm10
истина е, даже десятките пнякога са ежедневни.  Peace
а що се касае за прекрасния син, това е отделно и е подлежи на коментар  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт