Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Имаме автомобил от Канада и се връщаме в България. Моля, предоставете информация за вноса на автомобили от Канада в България. Какви са митата, таксите и бюрокрацията?
Какви са изискванията за получаване на обезщетение за безработица в Канада?
Къде мога да намеря временен дом в Жан Талон, Канада?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Имаме автомобил от Канада и се връщаме в България. Моля, предоставете информация за вноса на автомобили от Канада в България. Какви са митата, таксите и бюрокрацията?
При завръщане в България с автомобил от Канада, ако сте постоянно пребиваващи в чужбина и се връщате окончателно, няма да плащате мито и ДДС. Можете да отпишете автомобила от Канада и да го транспортирате до България. В българското посолство в Канада можете да получите декларация за прибиране в България. При влизане в България ще се изисква декларация от посолството, копие от билета и документ, че сте напуснали работа в Канада.
-
Какви са изискванията за получаване на обезщетение за безработица в Канада?
-
Къде мога да намеря временен дом в Жан Талон, Канада?
-
Какво е мнението за завръщането в България след престой в Канада?
-
Какви са ползите от използването на табла за възпитание на децата?
Аз пък нищо не харесах, ама сигурно вече съм им претръпнала на продуктите, не знам. 
И аз днес ходих, ама по- към следобяд. Аз не купих кой знае какво, дреболийки само, то и не търсех нищо специално, исках само да се моткам, пък ако харесам нещо още по-добре. Ама наистина можехме там да организираме срещата, само барбекюто щеше да липсва, както и децата
(то на такива места и без това се ходи без деца
)
Трябва много да внимаваш каква храна им оставяш, защото ние имахме сериозен инцидент в Бг. Бях купила консерви с пастет за бебетата, но вътре имало едно по-едро парче месо и едното коте се задави. Мъжът ми се намеси и го спаси, но на косъм . . . В бг в консерви за котки съм виждала и начупени кости, предполагам това тук го няма, но ти проверявай лично. 
: