ПЛЕТКИ игриви, на няколко бири

• 104 308
  • 727
  •   1
Отговори
# 555
Тити, да на мене щеше да пращаш. Как вървят?

# 556
  • Варна

Шапка ви свалям на всичките!  newsm20

И аз гласувам редовно във Фейсбук, някои модели ги разпознавам от снимките тук. Успех на всички участници.

# 557
Момичета, благодаря ви отново, но синия потник няма да го пускам в конкуренцията, понеже не е нищо особено. Черния ми е 100% мой дизайн и много бих се радвала да има конкурси за авторски плетива, но докато няма, се пускам и на този. Но взех решение,че ще участвам само с нещо,което сама съм съчинила, седяла съм с кука в една ръка и с каклкулатора в друга, мислила съм, писала съм, мерила съм и съм го направила перфектен и само мой. Искам да проверя реално колко хора ще харесат модел, който не са виждали по списанията и в нета.

Вашите коментари,че синия потник е по-добър от черния....малко ме изненадват, щото от моята гледна точка в синия потник няма нищо уникално и оригинално, плетен е без никаква мисъл и почти "на автопилот".

Забравих да кажа,че преглеждайки списъка с гласувалите, повече от половината са ми непознати лица, което ме изстрелва в облаците и много се гордея със себе си! Laughing С онзи простак, за който писах, се разбрахме да се разкара от конкурса и да не ми пречи, казах му как да си елиминира гласовете, щот не знаел, и сега всичко е точно.

Последна редакция: пт, 16 юли 2010, 16:24 от Amelly

# 558
Благодаря ви,че сте гласували за мен в конкурса! Сега видях обаче,че някой се габарка с модела ми и ми стана много криво Sad Не ми върви - няколко пъти ме връщаха, докато се регистрирам. После се оказа,че съм пратила снимки на грешен адрес. Публикуваха ги след повторно изпращане и с 3 дена по-късно. Сега някакъв простак се е хванал за мен - той гласува човека, хубаво, ама като погледне някой от кого са ми гласовете.... ooooh!
Кой това така те обижда? Веднага ще го накажем! Моделчето ти е много свежарско, какво си оклюмала!

# 559
Набързо прехвърлих доста страници, по -подробно ще ви чета в последствие.
Изплетох и подарих 3 играчки на близки дечица, за съжаление не си нося тук кабела за прехвърляне на снимките.М-у другото съм разочарована от Хасковските магазини за прежди, ако имам възможност ще отида до пазара в Д-град да видя какво е положението там.

Амели  Hug, аз пък забелязах , че имам изтрити гласове, не си го слагам на сърцето - удоволствието да създадеш нещо с ръцете си го има много преди да го има конкурса,ще плетем и след него,  нали! Wink

# 560
Още не съм гласувала във Фейсбук, че съм заета напоследък, но ще го направя! Поздравления за всички, качили там работите си!

Вижте чантата на гаджето на Икер Касийяс (вратаря от Испания) - Сара Карбонеро :

Дали тя сама си я плела?  newsm78 ... Mr. Green

# 561
да,бе, все ми е на акъла,че тия мадами седят у дома с куки в ръцете Mr. Green  А кой ще ходи на маникюр,педикюр и прически,аааа....

и да не забравите предишния ми въпрос, хей....че напоследък нещо ме подминавате Confused

# 562
  • Варна
А аз от една седмица се опитвам да гласувам за вашите неща в конкурса и тъпо и упорито не мога да разбера как става - ще ми обясните ли? Аз нямам профил във фейсбук, но ще използвам този на съпруга ми (ще ме познаете по фамилията  Joy), обаче това "харесва ми" не мога да го намеря под снимките. Дали той трябва да се присъедини към някаква група? Please, heeeeelp!

# 563
и да попитам ,някой да ми обясни как се плете ръкав на една кука, защото реших да си довърша блузата на 1 кука, започната преди 3 години. newsm78

Хайде, плетачките на една кука, помогнете на момичето!

# 564
  • Пловдив

Дали тя сама си я плела?  newsm78 ... Mr. Green

Даа , по време на финала за успокоение на нарвите Mr. Green

Днес мойто човече много ме ядосваше , в един момент ,като влязох в стаята му минути след поредното за деня почистване и видях три пакета с бисквити , натрошени на трохички върху леглото ,направо изпаднах в истерия , а той ,миличкия ,се опитва да ме успокои и ми казва:
 "Маменце , вземи си сега преждичката и седни ей тука на диванчето , хайде сложи си крачетата тук /побутва табуретката/ и започвай да си преждаш/плетеш / Joy hahaha .Малък е , но знае кога мама  е най- спокойна.

# 565
...
 Днес мойто човече много ме ядосваше , в един момент ,като влязох в стаята му минути след поредното за деня почистване и видях три пакета с бисквити , натрошени на трохички върху леглото ,направо изпаднах в истерия , а той ,миличкия ,се опитва да ме успокои и ми казва:
 "Маменце , вземи си сега преждичката и седни ей тука на диванчето , хайде сложи си крачетата тук /побутва табуретката/ и започвай да си преждаш/плетеш / Joy hahaha .Малък е , но знае кога мама  е най- спокойна.
Е, това ме развесели! Joy Малък психолог - хванал ти е цаката!  Joy

# 566
А аз от една седмица се опитвам да гласувам за вашите неща в конкурса и тъпо и упорито не мога да разбера как става - ще ми обясните ли? Аз нямам профил във фейсбук, но ще използвам този на съпруга ми (ще ме познаете по фамилията  Joy), обаче това "харесва ми" не мога да го намеря под снимките. Дали той трябва да се присъедини към някаква група? Please, heeeeelp!

trqbwa da se prisyedinish kam grupata(t.e. majo ti) i polse pod snimkata ima "Hareswa mi"

Amely,

namerih krojka podobna na siniq ti potnik . i w ponedenik si pora4wam prejda i go zapo4wam.
http://www.garnstudio.com/lang/de/visoppskrift.php?d_nr=105& … id=22&lang=de

p.s w ponedelnik shte si preprawq na kirilica posta.

Последна редакция: сб, 17 юли 2010, 00:47 от meggylo

# 567
tuly - снимай и покажи блузата, да видим плетката, има ли ръкавни извивки, кажи какъв точно ръкав искаш.............  Ако те подминаваме напоследък - просто така се случва, няма някаква причина, та ти си питай по-настоятелно  Wink

# 568
Докато кажа "добрутро" стана обед.
 Амели, и аз се интересувам от преждата на хубавия потник.
 Аз пак с питанка за този модел
http://d1static0.knitting-info.ru/1195978866//post-15240-1196590379_thumb.jpg
 Снощи заплетох дантелата на една кука, добре се получи. Довечера мисля да започна и с двете. Според вас как е по-правилно-всички части да се плетат отделно, и накрая да се съединят с куката...Или-да обримча дантелата отгоре и отдолу с филе, и от него да вадя бримки с обръча. Или да вадя бримки направо от дантелата?
Случайно намерено, дано ти помогне.
http://oksimoron66.snimka.bg/hobby/pletiva.445492.16047011

# 569
Тане, целувам  виртуално хитрото ти хлапе.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт